Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
Se billeder m.m.

Flintebjergvej 26
2640 Hedehusene

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 132 m²
Kontant 3.295.000
Ejerudgift pr.md. 5.135
Se prisportalen Tjek Boliglån

Halvt dobbelthus 132 M2

Klimahusene opføres som halve dobbelthuse, hvor boligarealerne ikke hænger sammen, men adskilles af sin egen carport og udhus, og med den netop udviklede nyeste planløsning, så går man bl.a. "tørskoet" ind i entré/bryggerset direkte fra carporten. Samtidig er kædevilla-systemet et mere privat koncept end rækkehus-konceptet, da der jo netop er en ca. 20 m2 carport mellem hver bolig.

Konceptet bag disse Klimahuse er meget eftertragtet, ikke mindst grundet de yderst lave drifts- og vedligeholdelsesudgifter. De halve dobbelthuse bygges efter nyeste klimateknologi og Energi og Miljøplan 2020. De lave udgifter sikres gennem selvforsyning med varmepumpe og solceller.

De visuelle linjer i ren "funkisstil", som disse "bokshuse" er designet, har vist sig at være meget populære, både hos den yngre- og den ældre generation. Klimahusene opføres som nøglefærdige huse, lige til at flytte ind i.

De halve dobbelthuse er indrettet med fokus på den moderne familie, der ønsker en funktionel og smuk bolig. Indkørsel og carport er godt integreret, så indkøb kan tages ind tørskoet fra carporten.

Fra indkørslen og den overdækkede carport bydes man velkommen i en entre/bryggers, hvor der er plads til vaskefaciliteter. I husets planløsning har man lagt vægt på mulighed for at få helt op til 4 værelser. Og der er plads til det - og så er der naturligvis også taget højde for dette med hele to badeværelser. Soveværelset har foruden eget badeværelse også direkte tilgang til et smart walk-in-closset.

Husets hjerte er det store køkken/alrum med åben forbindelse til stuen og som udgør lidt over 50 M2 og som her giver plads til flere aktiviteter samtidig, så familien kan være sammen uanset om der sysles med forskellige ting. Her kan man også nemt forestille sig, at der ikke bliver pladsproblemer ved familiesammenkomster.

Og der er naturligvis kræset om køkkenet, som er moderne og inkl. hårde hvidevarer fra kvalitetsproducenten AEG. Fra stuen og køkkenet er der udgang til begge sider af villaen.

Udenfor finder du en nem og overskuelig have og ikke mindst den praktiske carport med tilhørende skur.

Der er med dette halve dobbelthus skabt rammerne for et hjem, hvor de 132 m2 er udnyttet til deres fulde potentiale. Her er der plads til hele familien, der ønsker et splinternyt og klimavenligt hus i fantastiske omgivelser. Her tilbydes en bolig, som både inde og ude er designet til at rumme et moderne liv, hvor tingene skal både være enkle, smukke, funktionelle og klimavenlige. Her fås altså det hele i en pakke.~

Snyd ikke jer selv for et besøg - book tid hos Danbolig Taastrup/Hedehusene eller Danbolig Tune.

Hjertelig velkommen.

Flintebjergvej 26
2640 Hedehusene

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 132 m²
Kontant 3.295.000
Ejerudgift pr.md. 5.135
Se prisportalen Tjek Boliglån
Sagsnummer 006-KT81106
Byggeår 2019
Energimærke A
Rum 3
Plan 1
Boligareal 132 m²
Carport 22 m²
Udhus 4 m²
Grund 502 m²
Liggetid 380
Standard finansiering
Udbetaling 165.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.393 / 12.434

Boligen ligger i Reerslev. I dette nabolag finder du blandt andet 3 vuggestuer og 53 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Høje-Taastrup Kommune i tal

 • Indbyggere
  50.514
 • Skoler
  15
 • Borgmester
  Michael Ziegler
 • Solskinstimer
  1.746 pr. år
 • Grundskyld
  24,6‰
 • Skatteprocent
  24,6%
 • Kirkeskat
  0,85%
 • Børnehaver
  38

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Teddy Schiewitz

Teddy Schiewitz
Salgschef. Vurderingskonsulent for Nordea Kredit.
Telefon: 23236161

danbolig Taastrup / Hedehusene
Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup

Få besked om lignende boliger

Opret dit boligønske her

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.