Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
Se billeder m.m.

Flintebjergvej 13
2640 Hedehusene

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 168 m²
Kontant 4.695.000
Ejerudgift pr.md. 8.635
Se prisportalen Tjek Boliglån

Lækker klimavilla i Reerslev med 4 værelser

Splinterny villa med god plads i eftertragtet kvarter & tæt på alt.

Drømmer du om en helt ny bolig, hvor dine driftsomkostninger er meget lave og hvor du med god grund kan tænke klimaet ind - så er det nu, du kan gøre din drøm til virkelighed! To nye villaer er nemlig under opførelse i et skønt område - i landlige omgivelser og alligevel tæt på alt.

Reerslev er en mindre landsby, som ligger i Høje Taastrup Kommune. Kommunen er kendt som en stærk og eftertragtet bolig- og erhvervskommune. Det er en af hovedstadsområdets største kommuner med en rigtig god og central beliggenhed til både motorveje,
toge & S-toge. Reerslev by ligger tæt på det naturskønne område Hedeland, hvor der er masser af vandre- og cykelstier, Danmarks største skibakke og den flotte udendørs Amfiteater med årlige musikalske opsætninger fra Opera Hedeland.
En anden nabo er Hedeland Golfklub, som byder på en spændende og smuk bane og masser af øvefaciliteter.

Reerslev byder også på egen skole fra 0 - 6 klasse og egen børnehave. Dagligvarer finder du i stor stil i både Tune & Hedehusene og ellers nås Roskilde kun på 10 min. kørsel.

Den perfekte beliggenhed, når man ønsker et helt nyt hus - i et veletableret område - lidt på landet og alligevel centralt.
Der er derfor nu en rigtig god chance for at erhverve sig et af de meget populære Klimahuse i den flotte og smukt anlagte nye udstykning i Reerslev. Området bygges omkring en lukket og dermed børnevenlig vej med egen lille "bypark" og legeplads.

Klimahusene opføres med den netop udviklede og nyeste planløsning, så man bl.a. går "tørskoet" ind i entré/bryggerset direkte fra carporten. Samtidig tilgodeser hele planløsningen den moderne families behov. Her har du mulighed for at indrette dig med en børne- eller ungdomsafdeling og netop få en optimal fordeling af værelser og plads. De visuelle linjer i ren "funkisstil", som disse "bokshuse" er designet, har vist sig at være meget populære, både hos den yngre- og den ældre generation. Klimahusene opføres som nøglefærdige
huse, lige til at flytte ind i. Der er altså tænkt både i funktionalitet og æstetik - så det hele går hånd i hånd. Her er der bl.a. el-varme i fodlisterne, så du ikke behøver at se en eneste radiator - og i øvrigt derfor har endnu flere indretningsmuligheder. Her skal du nemlig ikke tænke på, hvor sofaen placeres - her er der fri mulighed. Og det er sådan hele huset er udviklet og bygget. Der er indtænkt lethed og sund fornuft.

Konceptet bag disse Klimahuse er meget eftertragtet, ikke mindst grundet de yderst lave drifts- og vedligeholdelsesudgifter. Villaerne bygges efter nyeste klimateknologi og Energi og Miljøplan 2020. De lave udgifter sikres gennem selvforsyning med varmepumpe og solceller.

Fra indkørslen og den overdækkede carport bydes man velkommen i en entre/bryggers, hvor der er plads til vaskefaciliteter. I husets planløsning har man lagt vægt på mulighed for at få helt op til 4 værelser. Og der er plads til det - og så er der naturligvis også taget højde for dette med hele to badeværelser. Soveværelset har foruden eget badeværelse også direkte tilgang til et smart walk-in-closset. Og har man kun brug for 3 soveværelser - så er det 4. værelse ideelt til hjemmekontor eller gæsteværelse.

Husets hjerte er det store køkken/alrum med åben forbindelse til stuen og som udgør ca. 55 M2 og som her giver plads til mange aktiviteter samtidig. Her kan familien altså være sammen, når der skal sysles med forskellige ting. Der kan laves mad samtidig med at der laves lektier eller der hygges i stuen. Og hyggen kan endvidere brede sig fra pejsen, som er indbygget i en fritstående væg. Denne løsning giver mulighed for at nyde pejsen fra flere sider. I dette "hjerte" kan man også nemt forestille sig, at der ikke bliver pladsproblemer ved familiesammenkomster. Fra stuen og alrummet er der i øvrigt udgang til haven.

Og der er naturligvis også kræset om køkkenet, som er holdt i rene og moderne linjer og inkl. hårde hvidevarer fra kvalitetsproducenten AEG. I det hele taget vil du opleve rene linjer og kvalitet i alle husets rum.

Udenfor finder du mulighederne for at etablere en skøn have og ikke mindst den praktiske carport med tilhørende skur.

Der er med denne villa skabt rammerne for et hjem, hvor de 165 m2 er udnyttet til deres fulde potentiale. Her er der plads til hele familien, der ønsker et splinternyt og klimavenligt hus i fantastiske omgivelser. Her tilbydes en bolig, som både inde og ude er designet til at rumme et moderne liv, hvor tingene skal både være enkle, smukke, funktionelle og klimavenlige. Det hele fås her i én pakke.

Snyd ikke jer selv for et besøg - book tid hos danbolig Taastrup/Hedehusene eller danbolig Tune.

Hjertelig velkommen.

Flintebjergvej 13
2640 Hedehusene

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 168 m²
Kontant 4.695.000
Ejerudgift pr.md. 8.635
Se prisportalen Tjek Boliglån
Sagsnummer 006-TS19755
Byggeår 2019
Energimærke A2020
Rum 5
Plan 1
Boligareal 168 m²
Garage 39 m²
Udhus 8 m²
Grund 813 m²
Liggetid 180
Standard finansiering
Udbetaling 235.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 19.058 / 16.802

Boligen ligger i Reerslev. I dette nabolag finder du blandt andet 3 vuggestuer og 53 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Høje-Taastrup Kommune i tal

 • Indbyggere
  50.514
 • Skoler
  15
 • Borgmester
  Michael Ziegler
 • Solskinstimer
  1.746 pr. år
 • Grundskyld
  24,6‰
 • Skatteprocent
  24,6%
 • Kirkeskat
  0,85%
 • Børnehaver
  38

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Teddy Schiewitz

Teddy Schiewitz
Salgschef. Vurderingskonsulent for Nordea Kredit.
Telefon: 23236161

danbolig Taastrup / Hedehusene
Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.