Lyst og indflytningsklart enderækkehus i naturskønt område

Slotsdalen 101
2970 Hørsholm

  • Kontantpris 4.695.000 kr.
  • Ejerudgift 4.964 kr.
  • Boligareal 107 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Rækkehus

Slotsdalen 101
2970 Hørsholm

  • 4.695.000 kr. 107 m² 4 rum

Lyst og indflytningsklart enderækkehus i naturskønt område

I en naturskøn oase i Nordsjælland ligger dette fantastiske enderækkehus på 107 m2 i 2 plan. Bebyggelsen danner den nordlige afslutning af den storslåede Kokkedalslette og ligger omkranset af grønne områder. Der er udsigt til Øresund både fra haven og lige udenfor haven, og lige uden for døren findes et stort, dejligt fællesområde.
 
Via områdets stisystemer kan I gå til Strandvejen og Øresund på blot 5 minutter og på under 10 minutter når I det populære Mikkelborg ishus. Spiller I golf, skal I blot krydse vejen, så står I på Kokkedal Golfklubs område. Alle hverdagens fornødenheder ligger indenfor bekvem rækkevidde – indkøb, institutioner, skoler og offentlig transport.
 
Boligen har også masser at byde på og fremstår velholdt og indflytningsklar. Indenfor de seneste 2 år er alle vinduer på førstesalen samt ét i stuen udskiftet med 3-lags vinduer, og sidste år blev der opsat nyt overvåget fyr samt nyt køkken.
Stueetagen indeholder entré med indbygget skab, toilet med vaskeplads og et meget stort køkken i åbent rumforløb med stuen. Køkkenet er enkelt og stilrent – og har masser af praktisk opbevaringsplads. I køkkenet er der udgang til en nordøstvendt terrasse, hvor I kan nyde kaffen i morgensolen. I stuen er der udgang til en sydvendt terrasse og haven.
På førstesalen findes 3 soveværelser, det ene med indbygget skabsvæg, samt badeværelse. Førstesalen har 4,5 meter til kip og det er blevet udnyttet, så der i det ene soveværelse er bygget en hems, og over badeværelset er der bygget loftrum.
 
I får en henrivende have med smuk beplantning og hyggelige læ-kroge. Der er et stort rhododendron bed, så haven er også grøn om vinteren. På siden af huset findes endnu en terrasse, som har sol fra både øst og vest, samt et praktisk redskabsskur.
 
Der er en velfungerende ejerforening, som tager mange gode initiativer. Fællesområdet passes flot, og foreningen råder over både et stort fællesvaskeri, fælleshus samt selskabslokaler, der kan benyttes af beboerne.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke C
Varmekilde Naturgas
Byggeår 1989
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 107 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 248 m²
Økonomi
Kontantpris 4.695.000 kr.
Ejerudgift 4.964 kr.
Finansiering
Udbetaling 235.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 27.112 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 21.871 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 24.782
Skatteprocent 23,7%
Grundskyld 22,1‰
Kirkeskat 0,62%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hørsholm og Mikkelborg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hørsholm og Mikkelborg
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Gode indkøbsmuligheder
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Masser af natur og tæthed til vandet var vigtige parametre for valget af bolig samt en størrelse på haven som gav mulighed for morgensol, sol mod syd og aftensol i forhaven hvor solnedgangen kan nydes. Haven er blevet en grøn oase som falder sammen med naturen lige udenfor."

Sådan er kvarteret

"Huset ligger godt tilbagetrukket fra Strandvejen så der er ingen trafikstøj. Går man tur på de rigtige tidspunker møder man dådyrene der springer rundt i skoven eller ved golfbanen. Derudover er der er en dejlig stemning mellem beboerne som er et godt mix af børnefamilier og +50. Børnefamilierne mødes ofte på fællesarealerne om sommeren til fælles grill og leg som medvirker en god sommerstemning. "

Det viser vi vores gæster

"Vi tager ofte en tur til Kokkedal Slot, eller cykler til det chamerende Sletten eller Rungsted Havn, som byder på godt havneliv, restauranter og en god badevenlig børnestrand i Sletten. "

Her handler vi

"Mulighederne er mange, både Hørsholm og Humlebæk har masser af gode butikker, slagter, osteforretning, vin, fisk etc. Hørsholm Midtpunkt og gågade byder på et stort udvalg af tøj, helsekost, Trommen med bibliotek og koncerter. "

Her slapper vi af

"Over det hele, fællesarealer, gåtur til Kokkedal Slot ad sti systemet eller langs vandet både mod nord og syd. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Der er kommet andre behov for boligen fremadrettet. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

3 lignende rækkehuse i nærheden til 4.000.000-5.400.000 kr. på omkring 107 m2

Se lignende boliger
Rækkehus

Frugtlunden 81, 3450 Allerød

4.645.000 kr. 108 m² 3 rum
Hyggelig bolig på lukket vej i Nærum
Rækkehus

Skyttedal 2, 2850 Nærum

4.250.000 kr. 93 m² 4 rum
Flot rækkehus på eminent beliggenhed i Nærum
Rækkehus

Skyttebjerg 49, 2850 Nærum

4.595.000 kr. 93 m² 4 rum