Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Isefjords Alle 19, 1. tv.
4300 Holbæk

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 107 m²
Kontant 2.995.000
Ejerudgift pr.md. 3.684

33 eksklusive ejerlejligheder udbydes nu som projektsalg i 1. række til fjorden

Klik her for at se brochure

Klik her for at se prisliste

På Holbæks havnefront lige ud til fjorden har vi fornøjelsen af at udbyde 33 eksklusive ejerlejligheder til salg. Samtlige boliger er udformet med fjordudsigt, solrige altaner og stor funktionalitet i et helhedsudtryk, der går hånd i hånd med de øvrige byggerier på Holbæk Havn.
Vestbryggen er navnet på selve projektet, som er resultatet af et tæt samarbejde mellem danbolig og arkitektgruppen Kullegaard. Bebyggelsen er flot udført i rødbrune tegl, der på fornem vis komplementerer Fjordstokkenes mørke tegl og Domhusenes lyse, hvilket skaber en harmonisk helhed. Alle lejligheder har store gulv-til-loft-vinduespartier, og de fleste har store udsigtsaltaner på begge sider - henholdsvis øst og vest. Det giver samtidig en helt fantastisk lysgennemstrømning i boligerne. Netop lysindfaldet og vandudsigten har været arkitekternes store fokus, og mens den panoramiske udsigt til Holbæk Fjord og Tuse Næs mod nordvest smukt iscenesætter den suveræne beliggenhed på den ene side, ligger Holbæks mange tilbud på den anden.
Der er således få minutters gang til Holbæks livlige bymidte, hvor man finder et bredt udvalg af special- og dagligvarebutikker, hyggelige caféer og spisesteder og et fint udbud af kulturelle indslag. Der er også nem adgang til offentlig transport og motorvej, og lige for ejendommens fødder ligger det attraktive havneområde. Foruden det gamle skibsværft, bådelaugene og bystranden findes her lokale restauranter.
Bebyggelsen tæller fem etager med et erhvervsmål og parkeringskælder i nedre niveau. De 33 boligenheder fordeler sig på 1., 2., 3. og 4. sal, hvoraf første ligger i niveau med en dejlig taghave, som blandt andet er anlagt med private og fælles terrasser, flisestier, frugthave, græsplæne og stauder.
Boligerne varierer i størrelse fra toværelses lejligheder med ét bad og én altan til fireværelses lejligheder med to badeværelser samt to store altaner. Alle enheder sælges som færdigt udførte lejligheder med rig mulighed for selv at sætte præg på den endelige indretning samt materialevalget.
Som udgangspunkt har samtlige boliger dog fuld gulvvarme, inventar fra HTH og kvalitetshvidevarer fra Siemens. Det er også værd at fremhæve, at der elevator og dørtelefonanlæg med kamera i ejendommen. Til hver ejerlejlighed medfølger 1 stk. parkeringsplads, og mulighed for i begrænset omfang, at tilkøbe 1 ekstra p-plads for kr. 200.000 inkl. moms.

Kontakt danbolig Holbæk for mere information.

Isefjords Alle 19, 1. tv.
4300 Holbæk

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 107 m²
Kontant 2.995.000
Ejerudgift pr.md. 3.684
Sagsnummer 014-TJ06844
Byggeår 2020
Rum 3
Boligareal 107 m²
Liggetid 33
Standard finansiering
Udbetaling 150.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.698 / 10.906

Boligen ligger i Holbæk. I dette nabolag finder du blandt andet 6 vuggestuer og 507 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.026
 • Skoler
  32
 • Borgmester
  Christina Krzyrosiak Hansen
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  23,65‰
 • Skatteprocent
  25,1%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  49

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Søndergaard Jensen

Trine Søndergaard Jensen
Ejendomsmægler projektsalg
Telefon: 59441112

danbolig Holbæk - Henrik Larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Sæt til salg nu - og få en danbolig clevr-kampagnepakke for 0 kr.