Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Isefjords Alle 21, 2. th.
4300 Holbæk

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 136 m²
Kontant 5.295.000
Ejerudgift pr.md. 7.697

34 eksklusive ejerlejligheder udbydes nu som projektsalg i 1. række til fjorden

Klik her for at se prisliste

På Holbæks havnefront lige ud til fjorden har vi fornøjelsen af at udbyde 34 eksklusive ejerlejligheder til salg. Samtlige boliger er udformet med fjordudsigt, solrige altaner og stor funktionalitet i et helhedsudtryk, der går hånd i hånd med de øvrige byggerier på Holbæk Havn.
Vestbryggen er navnet på selve projektet, som er resultatet af et tæt samarbejde mellem danbolig og arkitektgruppen Kullegaard. Bebyggelsen er flot udført i rødbrune tegl, der på fornem vis komplementerer Fjordstokkenes mørke tegl og Domhusenes lyse, hvilket skaber en harmonisk helhed. Alle lejligheder har store vinduespartier, og de fleste har store udsigtsaltaner på begge sider - henholdsvis øst og vest. Det giver samtidig en helt fantastisk lysgennemstrømning i boligerne. Netop lysindfaldet og vandudsigten har været arkitekternes store fokus, og mens den panoramiske udsigt til Holbæk Fjord og Tuse Næs mod nordvest smukt iscenesætter den suveræne beliggenhed på den ene side, ligger Holbæks mange tilbud på den anden.
Der er således få minutters gang til Holbæks livlige bymidte, hvor man finder et bredt udvalg af special- og dagligvarebutikker, hyggelige caféer og spisesteder og et fint udbud af kulturelle indslag. Der er også nem adgang til offentlig transport og motorvej, og lige for ejendommens fødder ligger det attraktive havneområde. Foruden det gamle skibsværft, bådelaugene og bystranden findes her lokale restauranter.
Bebyggelsen tæller fem etager med 2 erhvervsmål og parkeringskælder i nedre niveau. De 34 boligenheder fordeler sig på 1., 2., 3., 4. sal og 5. sal hvoraf første sal ligger i niveau med en dejlig taghave, som blandt andet er anlagt med private og fælles terrasser, flisestier, frugthave, græsplæne og stauder.
Boligerne varierer i størrelse fra toværelses lejligheder med én altan til fireværelses lejligheder op til tre store altaner. Alle enheder sælges som færdigt udførte lejligheder med mulighed for selv at sætte præg på det endelige materialevalget alt efter hvornår i bygge processen man køber..
Som udgangspunkt har samtlige boliger dog fuld gulvvarme, inventar fra HTH og kvalitetshvidevarer fra Siemens. Det er også værd at fremhæve, at der elevator og dørtelefonanlæg med kamera i ejendommen. Til hver ejerlejlighed medfølger 1 stk. parkeringsplads, og mulighed for i begrænset omfang, at tilkøbe 1 ekstra p-plads for kr. 200.000 inkl. moms.

Kontakt danbolig Holbæk for mere information.

Isefjords Alle 21, 2. th.
4300 Holbæk

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 136 m²
Kontant 5.295.000
Ejerudgift pr.md. 7.697
Sagsnummer 014-TJ09899
Byggeår 2021
Rum 4
Boligareal 136 m²
Liggetid 95
Standard finansiering
Kontantpris 5.295.000
Udbetaling 265.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.381 / 18.858

Boligen ligger i Holbæk. I dette nabolag finder du blandt andet 7 vuggestuer og 522 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.541
 • Skoler
  32
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  25,092‰
 • Skatteprocent
  25,3%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  46

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Søndergaard Jensen

Trine Søndergaard Jensen
Partner Ejendomsmægler projektsalg
Telefon: 59441112

danbolig holbæk - henrik larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.