0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Oldbakken 10
4300 Holbæk

NYHED
Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 995.000
Ejerudgift pr.md. 1.735
Sagsnummer 014-TJ06006

Super god ny udstykning i Holbæk Øst med 15 attraktive parcelhusgrunde, som sælges byggemodnet

Drømmer du om at bygge dit helt eget drømmehus, så kan dine drømme blive til virkelighed i en ny spændende udstykning i Holbæk Øst.

På de gamle marker i Holbæk Østby udbydes nu 19 attraktive parcelhusgrunde , hvor en del ligger ud til åbne vider og op af fælles grønt område. Grundene sælges byggemodnede og der er betalt tilslutningsbidrag til kloak, vand og el.

Grundene ligger i det attraktive nye boligområde i Holbæk Østby, som er under en større udvikling. I nærområdet er der bl.a. indkøbsmuligheder, gode pasningsmuligheder og både kommunal- og privatskole, så du har det hele lige ved hånden.

Med adresse i Østbyen kommer du til at bo centralt i et godt kvarter med masser af børnefamilier og omgivet af skøn natur midt mellem Holbæk Fællede, Dragerup Skov, Golfbanen og Marinaen - der er med andre ord rig mulighed for at nyde naturen på tætteste hold. Så her er altså rig mulighed for skønne gå- cykel- eller løbeture i området.
Det skønne område omkring fjorden og marinaen ligger i kort afstand fra udstykningen og her er sti langs vandet hele vejen ind til centrum og til det hyggelige gamle havnemiljø.

Cykelturen til den hyggelige bymidte tager ikke mere end et kvarter og her findes et væld af forskellige butikker, uddannelsesmuligheder, restauranter, cafeer, kulturliv og ikke mindst alle de idrætsfaciliteter du kunne tænke dig. Her er ligeledes DSB-station med timedrift til København. Yderligere kan der nævnes Holbæk Sportsby, som er under opførelse og vil stå klar i slutningen af 2018, og som vil blive et helt nyt varemærker i Holbæk med oceaner af muligheder.

Kunne du tænke dig, at få opført din bolig med lige netop den indretning der passer til dig og med et lavt forbrug til bl.a. varme og vedligeholdelse? Så kontakt os, og høre nærmere om udstykningen og grundene.

Oldbakken 10
4300 Holbæk

NYHED

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 995.000
Ejerudgift pr.md. 1.735
Sagsnummer 014-TJ06006
Grund 957 m²
Liggetid 12
Standard finansiering
Udbetaling 50.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 5.179 / 4.154

Boligen ligger i Holbæk. I dette nabolag finder du blandt andet 6 vuggestuer, 507 virksomheder og en masse lokale, der går op i film i tv og holder af at bruge tid på havearbejde.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.026
 • Skoler
  32
 • Borgmester
  Christina Krzyrosiak Hansen
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  23,65‰
 • Skatteprocent
  25,1%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  49

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Søndergaard Jensen

Trine Søndergaard Jensen
Ejendomsmægler projektsalg
Telefon: 59441112

danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig