0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Oldhøjen 94
4300 Holbæk

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 645.000
Ejerudgift pr.md. 1.756
Sagsnummer 014-TJ06181

Attraktive byggegrunde i Holbæk Østby

Klik her for at se salgsinformation

Ønsker du yderligere oplysninger om den nye attraktive udstykning i Holbæk Østby, så kontakt Trine Søndergaard Jensen - Projektmægler hos danbolig holbæk allerede i dag på tlf. 40266030 eller mail: Trine.s.jensen@danbolig.dk.

Disse 63 attraktive byggegrunde er på 700 - 1.400 kvm og er beliggende i et skønt naturområde, hvor der er rig mulighed for at at nyde en løbe- eller gåtur i Holbæk Fælled, som er et tidligere militært øvelsesterræn. Langs fjorden og Marinaen finder du en sti, som går hele vejen til centrum.
Området egner sig godt for børnefamilien, da det i forvejen er et kvarter med mange børnefamilier. Her er rig mulighed for at finde nye legekammerater.
Holbæk Østby er under en større udvikling, og i kort afstand er der gode pasningsmuligheder og både kommunal- og privatskole samt gode indkøbsmuligheder. Ønsker du at svinge golfkøllen, er der også mulighed for det i den lokale golfklub kun få minutters kørsel fra udstykningen, ligesom det nyanlagte mountain-bike spor ligger tæt på.

I Holbæk centrum finder du restauranter, butikker, diverse idrætsfaciliteter og meget mere. Det er også her, du finder stationen, hvor du har mulighed for at tage regionaltoget til København H - toget afgår tre gange i timen.
Holbæk byder på mange muligheder, og i slutningen af 2018 skal den nye Sportsby også gerne stå klar, som bl.a. kommer til at bestå af svømmehal, multihal, fodboldstadion, tennis m.fl..

Køber du en grund i denne udstykning, er det HusCompagniet der opfører din drømmebolig. Du har mulighed for at få tegnet lige netop det hus, der dækker dit og din families behov bedst muligt. Du har også mulighed for at vælge en af de mange løsninger fra deres katalog eller blot bruge dette som inspiration.Kontakt allerede i dag danbolig holbæk og hør mere - Trine Søndergaard Jensen, Projektmægler hos danbolig holbæk - Tlf. 40266030 - mail: Trine.s.jensen@danbolig.dk.

Oldhøjen 94
4300 Holbæk

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 645.000
Ejerudgift pr.md. 1.756
Sagsnummer 014-TJ06181
Grund 840 m²
Standard finansiering
Udbetaling 35.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 3.364 / 2.698

Boligen ligger i Holbæk. I dette nabolag finder du blandt andet 6 vuggestuer, 507 virksomheder og en masse lokale, der går op i film i tv og holder af at bruge tid på havearbejde.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.026
 • Skoler
  32
 • Borgmester
  Christina Krzyrosiak Hansen
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  23,65‰
 • Skatteprocent
  25,1%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  49

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Søndergaard Jensen

Trine Søndergaard Jensen
Ejendomsmægler projektsalg
Telefon: 59441112

danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig