Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

H.E. Flemmers Have 1B
4300 Holbæk

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 111 m²
Kontant 2.695.000
Ejerudgift pr.md. 3.257

Spændende projektsalg - Lyse og lækre 1½-plans rækkehuse centralt i Holbæk

Klik her for at se brochure

Klik her for at se prisliste

1. etape med 1-plans rækkehuse gik som varmt brød og var udsolgt længe inden overtagelsestidspunktet. Det er derfor nu tid til at sætte gang i salget af disse 1½ plans rækkehuse i det attraktive kaserneområde i Holbæk.

Projektet udfolder sig på H.E.Flemmers Have, hvor der allerede er opført 1-plans boliger senere hen opføres også 2 mindre punkthuse i samme stil. Alle byggerierne bliver opført i samme stil, så der skabes en god helhed.
Rækkehusene i 1½ plan er på 111 eller 116 m2, hvor alle kvm er helt optimalt udnyttet. Stueplanet i boligerne byder på entré med garderobe, trappe til 1. salen og direkte kik gennem boligen ud i haven. Badeværelse udført i kvalitetsmaterialer med lyse flotte elementer, flot keramikbordplade med indstøbt vask, væghængt toilet og bruseniche. Med adgang fra entreen er der godt værelse. Boligens hjerte er det uimodståelige køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er et moderne, lyst og grebsfrit køkken med elementer i hvidt design og med flot hvid laminatbordplade. Fra stuen er der udgang til en dejlig, lille have. På 1. salen møder i kviste der giver masser af lys og luft, 2 store og lyse værelser samt et stort badeværelse i samme stil som badeværelset i stueplan. Overalt er materialevalget med tanke på komfort og kvalitet og du kan glæde dig til gulvvarme med trådlåse termostater i alle rummene. I badeværelserne og entréen bliver der lagt flotte gulvklinker og i stue, køkken og værelserne lægges der ens, stemningsfulde trægulve, der medvirker til et smukt, sammenhængende udtryk. Her kan du nyde følelsen af, at flytte ind i et splinternyt rækkehus.
Udvendig vil husene præsentere sig i flotte blødstrøgen teglsten og være yderst vedligeholdelsesfrie med vinduer i træ/alu, op murede gavle og uden udhæng på boligerne. Boligerne opføres i moderne stilart, men stadig med respekt for kvarterets byggeri på det store kaserne område. Imellem boligerne vil der være bøgehække, fællesarealer samt fælles parkeringspladser, hvor der vil være egen p-plads til alle boligerne.
Boligerne kan desuden bryste sig af en fortræffelig beliggenhed tæt på fjorden og Holbæk centrum. Området er roligt med trygge stisystemer og på cykel har du blot få minutter til Aldi, Føtex og Meny, mens du er i gåafstand til Konditorbageren, hvor morgenbrødet kan hentes. Ti minutter på cykel bringer dig også til stranden, havnen og ikke mindst til Holbæks pulserende hovedstrøg.

Vi glæder os til at realisere dine boligdrømme, så du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har nogen spørgsmål. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde det rette rækkehus til dig!

H.E. Flemmers Have 1B
4300 Holbæk

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 111 m²
Kontant 2.695.000
Ejerudgift pr.md. 3.257
Sagsnummer 014-TJ11482
Byggeår 2021
Rum 4
Plan 2
Boligareal 111 m²
Udhus 3 m²
Grund 91 m²
Liggetid 11
Standard finansiering
Kontantpris 2.695.000
Udbetaling 135.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 10.573 / 9.420
×

Søg på mere end m² og pris

Og find boliger, der matcher alle dine behov

Hent app nu
smartphone app

Boligen ligger i Holbæk. I dette nabolag finder du blandt andet 7 vuggestuer og 512 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.812
 • Skoler
  32
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  25,092‰
 • Skatteprocent
  25,3%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  46

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Søndergaard Jensen

Trine Søndergaard Jensen
Partner Ejendomsmægler projektsalg
Telefon: 59441112

danbolig holbæk - henrik larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.