Sasserup Vænge 4, Sasserup
4300 Holbæk

  • 1.195.000 kr.87 m²4 rum
  • Kontantpris 1.195.000 kr.
  • Ejerudgift 1.655 kr.
  • Boligareal 87 m²
  • Grundareal 728 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Charmerende bolig i landlige omgivelser

Turen går til Sasserup, hvor I inviteres til at se en ejendom fra år 1800, der ligger naturskønt med frit udsyn til marker fra adressen på Sasserup Vænge 4. Boligen rummer 87 kvm i halvandet plan, men en igangværende ombygning vil, når den er færdig, efterlade hjemmet på cirka 120 kvm. Disse giver jer et køkken, en spisestue, et badeværelse, et alrum og et disponibelt rum i stueplan, mens førstesalen består af tre værelser og en stue.

Den landlige stemning, som omgivelserne bærer præg af, spejles på ejendommens fine facade, hvor betontaget er skiftet i 1980. Der er også indlagt fibernet i hjemmet, der omkring 2011 fik skiftet pilleovn, som har varmefordelingsrør til førstesalen. Desuden kan I se frem til elgulvvarme på badeværelset og i køkkenet, hvor lågerne er skiftet indenfor de seneste fem år.

Det er det ene af overetagens værelser, som er bygget til i gavlen, samt alrummet og det disponible rum i stueplan, der er tilbygget. Tanken er, at stueetagens ekstra rum skal huse et badeværelse og et bryggers, men det står jer som købere frit for, hvordan indretningen af de opførte arealer skal se ud.

Fælles for begge plan er, at lysindfaldet er gavmildt og indretningen ideel, så I får plads til fællesskab og samvær over madlavningen. Køkkenet står tosidet, lyst og stilrent tæt på spisestuen, så I nemt kan servere retterne for jeres gæster. Efter middagen kan I rykke til førstesalen, hvor aftenkaffen kan nydes i stuen.

I haven får I to gode terrasser, et skønt udsyn over markerne og et lille, hvidt hus, der er indrettet som værksted til gavn for familiens hobbyentusiast. I bosætter jer tæt på motorvej og dagligvareindkøb, mens dagtilbud og Regstrup Station ligger i cykelafstand. Der er heller ikke langt til Nr. Jernløse, Knabstrup og Undløse Skole samt Holbæk by.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke G
Byggeår 1800
Ombygget 1980
Rum 4
Plan 1
Boligareal 87 m²
Garage 15 m²
Udhus 23 m²
Grundareal 728 m²
Økonomi
Kontantpris 1.195.000 kr.
Ejerudgift 1.655 kr.
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.438 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.502 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 72.810
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Søstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Søstrup
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.