Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Soderup Kirkevej 25
4340 Tølløse

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 395.000
Ejerudgift pr.md. 947
Sagsnummer 014-TJ02358

NY SPÆNDENDE UDSTYKNING MED 2 LANDBRUGSPARCELLER OG 1 STOR PARCELHUSGRUND

Drømmer du om at bo på landet på en stor naturgrund og bygge dit helt eget drømmehus med lys, luft og højt til himlen? Så kan dine drømme blive til virkelighed i Soderup, Tølløse.

I udkanten af Soderup udbydes nu 2 spændende landbrugsparceller og 1 stor parcelhusgrund på mellem 1.800 - 5.550 m² med mulighed for hobby landbrug og dyrehold. Grundene sælges byggemodnede og der er betalt tilslutningssbidrag til kloak, vand og el. Der må bygges både 1½ plans længe- eller vinkelhus. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 30 % og bebyggelsen skal placeres indenfor landsbyafgrænsningen. Facaderne skal fremstå i mur enten som blank (blødstrøgne mursten), vandskuret, kalket, filset eller pudset. Tag skal udføres som saddeltag uden et egentlig udhæng med en taghældning på mellem 45- 50 grader og beklædes med lertagsten med mat overflade. Ønsket er at bevare karakteren i landsbyen, hvorfor den nye bebyggelse skal fremstå med bygninger i typisk "landsbystil" og den ydre fremstræden skal ske i overensstemmelse med den lokale byggetradition og landsbymiljøets kvaliteter. Der henvises til lokalplan nr. 18.02 for nærmere specifikke vilkår og bestemmelser for bebyggelsen. (Grundene ligger på de jorder, der hører til Soderup Kirkevej 25, Soderup, 4340 Tølløse.

Udstykningen er beliggende i pragtfulde omgivelser i den gamle og hyggelige landsby Soderup. Området er præget af kuperet landskaber og udstykningen ligger ikke langt fra de historiske omgivelser omkring Tadre Vandmølle og Aastrup skov og gods.

Fra grundene er der kun 2-3 km. til stationsbyen Tølløse. I Tølløse kan man bl.a. gøre sine indkøb i Aldi, Netto, Fakta og SuperBrugsen samt i diverse detailforretninger, som bl.a. slagtere og isenkræmmer. Her er også mange skoler, som fx Sejergaardsskolen, Den kommunale skole, Tølløse privatskole, og Efterskole. Med toget tager det kun 47 min. til København H, og i bil er motorvejstilkørslen kun 4 km. væk fra Tølløse. Endvidere går der skolebus til Tølløse.
Fra udstykningen er der ligeledes kun 15 minutters kørsel til Holbæk by, som byder på mange kulturelle tilbud, som biografer og teater samt et godt cafemiljø. Desuden er der et væld af indkøbsmuligheder og specialbutikker samt et hyggeligt havnemiljø ved lystbådehavnen og en smuk golfbane beliggende ud til fjorden. Fra boligen nås Holbækmotorvejen inden for 5 minutters kørsel, hvilket gør det muligt at være i København på 45 min.
Har udstykningen fanget din interesse og ønsker du at høre nærmere, så kontakt os for yderligere informationer.

Boligen ligger i Soderup og Kvarmløse. I dette nabolag finder du blandt andet 23 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.913
 • Skoler
  32
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  25,092‰
 • Skatteprocent
  25,3%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  46

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Søndergaard Jensen

Trine Søndergaard Jensen
Partner Ejendomsmægler projektsalg
Telefon: 59441112

danbolig holbæk - henrik larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.