Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 7.-8. marts.

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Søndermarken 120
4340 Tølløse

NYHED !
Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 160 m²
Kontant 3.495.000
Ejerudgift pr.md. 6.317
Se prisportalen Tjek Boliglån

Byg nyt hus til en attraktiv pris !

Husets hjerte er det smagfulde køkken/alrum med direkte udgang til haven og opholdsstuen. De store vinduespartier i både køkken/alrum og opholdsstue, giver et skønt lysindfald og en god rumfornemmelse. I husets ene ende findes soveværelset med eget lækkert badværelse. Herudover forefindes 3 gode børneværelser samt badeværelse. Desuden rummer huset dejligt bryggers. Der gøres opmærksom på, at huset endnu ikke er opført, hvorfor der er mulighed for at påvirke såvel indretnings som materialevalg efter nærmer aftale, og eventuelle tillægspriser med Huscompagniet. Ring og høre nærmere. Haveanlæg m.m. er ikke med i prisen.

Grunden ligger i udkanten af Tølløse og grænser op til et godt og roligt villakvarter med mange børnefamilier, hvor der er gode forbindelser til byens gode folkeskole. Derudover er der 2 privatskoler at vælge i mellem og grundene ligger ligeledes i rimelig afstand fra byens indkøbscentrum med alt i dagligvarer. Tølløse ligger 12 min. kørsel fra Holbæk og 20 min. kørsel fra Roskilde. Med bare 5 min. på cykel til regionaltog og 5 min. kørsel til Holbæk motorvejen er der hurtig og ubesværet transportmulighed til København. Regionaltoget er på hovedbanegården på 45 min. og i bil kan det også gøres på 45 min. Tølløse ligger med sine 3.800 indbyggere midt i den smukke midtsjællandske natur. Der er bare 800 meter til Tølløse slot og starten på skoven med mulighed for gåture, løb og mountainbike. Er I til kajak eller fiskeri er der blot 10 minutter i bil til Isefjorden. Byen har en stor gymnastikforening, samt løbe-, fodbold-, håndbold-, badminton- og tennisklub.

Denne bolig er et forslag til en bolig på Søndermarken 120, og ejendommen er endnu ikke opført. Forslaget er lavet i samarbejde med Hybel, som kan kontaktes på tlf. 9282 1148. Grunden købes særskilt til kr. 795.000 og nærmere aftale vedrørende opførelse af en bolig, sker med Hybel.

Boligen ligger i Tølløse. I dette nabolag finder du blandt andet 4 vuggestuer og 122 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.026
 • Skoler
  32
 • Borgmester
  Christina Krzyrosiak Hansen
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  23,65‰
 • Skatteprocent
  25,1%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  49

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Jesper Jensen

Jesper Jensen
Ejendomsmægler Erhverv
Telefon: 61225050

danbolig holbæk - henrik larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 7.-8. marts.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.