Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Søndermarken 140
4340 Tølløse

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 166 m²
Kontant 3.595.000
Ejerudgift pr.md. 4.892

Byg nyt hus til en attraktiv pris !

Husets hjerte er det smagfulde køkken/alrum med direkte udgang til haven og opholdsstuen. De store vinduespartier i både køkken/alrum og opholdsstue, giver et skønt lysindfald og en god rumfornemmelse. I husets ene ende findes soveværelset med eget badeværelse og walk in-closet. Herudover forefindes 4 gode børneværelser samt badeværelse. Desuden rummer huset dejligt bryggers. Der gøres opmærksom på, at huset endnu ikke er opført, hvorfor der er mulighed for at påvirke såvel indretnings- som materialevalg efter nærmere aftale, og eventuelle tillægspriser med Huscompagniet. Ring og hør nærmere. Haveanlæg m.m. er ikke med i prisen.

Grunden ligger i udkanten af Tølløse og grænser op til et godt og roligt villakvarter med mange børnefamilier, hvor der er gode forbindelser til byens gode folkeskole. Derudover er der 2 privatskoler at vælge i mellem og udstykningen ligger ligeledes i rimelig afstand fra byens indkøbscentrum med alt i dagligvarer. Tølløse ligger 12 min. kørsel fra Holbæk og 20 min. kørsel fra Roskilde. Med bare 5 min. på cykel til regionaltog og 5 min. kørsel til Holbæk motorvejen er der hurtig og ubesværet transportmulighed til København. Regionaltoget er på hovedbanegården på 45 min. og i bil kan det også gøres på 45 min. Tølløse ligger med sine 3.800 indbyggere midt i den smukke midtsjællandske natur. Der er bare 800 meter til Tølløse Slot og starten på skoven med mulighed for gåture, løb og mountainbike. Er I til kajak eller fiskeri er der blot 10 minutter i bil til Isefjorden. Byen har en stor gymnastikforening, samt løbe-, fodbold-, håndbold-, badminton- og tennisklub.

Denne bolig er et forslag til en bolig på Søndermarken 140, og ejendommen er endnu ikke opført. Forslaget er lavet i samarbejde med Huscompagniet, som kan kontaktes på tlf. 5945 0100 og aftaler vedrørende opførelse af en bolig sker med Huscompagniet. I nærværende købesum indgår grunden til en kontantpris på kr. 845.000,-.

Boligen ligger i Soderup og Kvarmløse. I dette nabolag finder du blandt andet 23 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.913
 • Skoler
  32
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  25,092‰
 • Skatteprocent
  25,3%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  46

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Jesper Jensen

Jesper Jensen
Ejendomsmægler Erhverv
Telefon: 61225050

danbolig holbæk - henrik larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.