Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

Vipperød Bakke 22
4390 Vipperød

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 115 m²
Kontant 2.470.000
Ejerudgift pr.md. 3.119

Spændende 1-plans rækkehusprojekt centralt i Vipperød

Klik her for at se brochure

Klik her for at se prisliste

Denne nye udstykning ligger centralt i byen og byder på 41 lækre 1-plans rækkehuse. Boligerne er placeret, så der skabes mest muligt luft i området og indkørslen til udstykningen leder forbi områdets flotte anlagte sø. Nord for udstykningen opleves et kuperet terræn hvorfra ordet Vipperød Bakke har sit navn. Bakken giver et spændende og naturligt skel mellem rækkehusbebyggelsen og de nye grunde, der er udstykket på den anden side. Der anlægges stisystemer i området, så man har mulighed for at nyde omgivelserne ved både søen og bakkerne, og samtidig forbinder stierne området med resten af byen.
De 41 1-plans rækkehuse har høj kvalitet, lys og luft er i højsædet. Boligerne er helt optimalt indrettet med alle nutidens bekvemmeligheder. De opføres alle i 1 plan og mures i teglskaller med tegltag, forsynet med vinduer i træ/alu, så vedligeholdelsen holdes på et minimum. Boligerne opvarmes med gulvvarme via varmepumpe, ligesom der i boligerne installeres et godt genvindingsanlæg som tilsammen bidrager til et godt indeklima og et minimalt varmeforbrug.
De første boliger er klar til indflytning fra 1. august 2020 og alt fremstår særdeles indbydende og moderne. Indgangen til boligen sker via entréen som fører direkte videre ind til hjertet af huset; det super lækre og store opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse med hinanden og med direkte udgang til haven og terrassen. I entréen er der ligeledes adgang til gæstetoilet og husets første værelse. Yderligere er der i boligen separat afdeling med to gode soveværelser samt lækkert flisebadeværelse med bruseniche.
Kort sagt kan I glæde jer til at flytte ind i en bolig, der til fulde lever op til tidens standarder, og som giver det moderne familieliv de bedst tænkelige rammer.
Hver bolig har sin egen forhave med indkørsel, carport og rummeligt udhus. Til boligerne vil der på havesiden være en lukket og let have med et skønt terrassemiljø, så solskinsdage og sommeraftener også kan nydes til fulde. Haven vil hurtigt få status som det oplagte samlingssted for familie og gode venner i sommerhalvåret. Alt i alt matcher bolig og beliggenhed i høj grad hinanden, og begge dele ligger i den allermest attraktive ende af skalaen.
Vipperød er en hyggelig by med et godt lokalsamfund, gode offentlige transportmuligheder mod både København, Holbæk og Kalundborg, god kommunal folkeskole til og med 9. klasse. I forbindelse med folkeskolen er der et større idrætsanlæg med velfungerende idrætshal samt børnehave med integreret vuggestue.
I byen er der trygge stisystemer og indkøbsmulighederne er også gode med den lokale Dagli'brugs, Netto og lokal slagter, som begge kan nås til fods fra udstykningen. Pendleren kan ligeledes glæde sig over, at togstationen også kan nås til fods, ligesom bilen kommer til motorvejen på 5 minutter.
Busforbindelsen mod Holbæk ligger blot få minutters gang fra udstykningen og er man aktiv, er cykelturen til Holbæk centrum eller Holbæk Sportsby kun på 10-15 minutter. I bil tager turen kun 7 minutter, så Vipperød åbner op for alle hverdagens bekvemmeligheder, og sikrer et godt og hyggeligt miljø med kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder, kombineret med meget kort afstand til alt hvad Holbæk byder på og kun 45 minutter til København.
Er man ældre i Vipperød er mødestedet Lersø Centeret, som ligger 7. minutters gangs fra udstykningen. Stedet tilbyder en masse forskellige aktiviteter for ældre som gymnastik, højskoledage, banko, fælles middage og meget andet.

Vipperød Bakke 22
4390 Vipperød

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 115 m²
Kontant 2.470.000
Ejerudgift pr.md. 3.119
Sagsnummer 014-TJ11831
Byggeår 2021
Rum 4
Plan 1
Boligareal 115 m²
Carport 23 m²
Udhus 11 m²
Grund 395 m²
Liggetid 24
Standard finansiering
Kontantpris 2.470.000
Udbetaling 125.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 10.141 / 8.865
×

Søg på mere end m² og pris

Og find boliger, der matcher alle dine behov

Hent app nu
smartphone app

Boligen ligger i Vipperød, Arnakke og Tjebberup. I dette nabolag finder du blandt andet 3 vuggestuer og 95 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.812
 • Skoler
  32
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  25,092‰
 • Skatteprocent
  25,3%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  46

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Søndergaard Jensen

Trine Søndergaard Jensen
Partner Ejendomsmægler projektsalg
Telefon: 59441112

danbolig holbæk - henrik larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.