Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Røglevej 1
4420 Regstrup

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 135 m²
Kontant 2.445.000
Ejerudgift pr.md. 3.603

Drømmer du om at bo i nybyggeri - Grund inkl. hus for kun 2.445.000 i ny udstykning i Regstrup

Har du en drøm om, at bygge dit helt eget drømmehus - Helt ny og spændende udstykningen udbydes nu centralt i Regstrup. I kan skabe rammerne for jeres fremtid i et nybygget kvalitetshus fra Huscompagniet. Denne bolig er et forslag til en bolig på Røglevej 1, og ejendommen er endnu ikke opført. Forslaget er lavet i samarbejde med Huscompagniet. Grunden købes særskilt til kr. 495.000 og nærmere aftale vedrørende opførelse af en bolig lignende prøveboligen sker med Huscompagniet. Kontakt os, så vil vi hjælpe jer med at formidle kontakten til kontaktpersonen hos Huscompagniet.
Der gøres opmærksom på, at billeder samt plantegning er fra en af Huscompagniets prøveboliger.

Villaen opføres i 1-plan i isoleringsklasse 2020 med jordvarme, valmtag med udhæng, 3 lags vinduer, murede facader, gipslofter i hele huset, filt på vægge og trægulve. Der vil være afsat 100.000 kr. hos HTH til elementer, 25.000 kr. til hvidevarer og yderligere kr. 40.000 til el i boligen. Indretningsmæssigt bliver det et moderne hjem uden spildplads, hvor I får et dejligt køkken-alrum med adgang til en skøn lys stue, 3 gode børneværelser og soveværelse med eget badeværelse. Yderligere er der et badeværelse og entre med adgang til et fint bryggers med vask, skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Køber kan inden opførslen få delvis indflydelse på materialevalg, farver mv. Huset leveres færdig med diverse attester og rapporter samt med byggeforsikring. Efter opførsel vil der være 1 års gennemgang. Med i prisen er der ikke haveanlæg inkl. flisebelægning samt carport, udhus mv.

Udstykningens 1. etape omfatter 13 parcelhusgrunde fra 791 - 1.067 m². Grundene sælges byggemodnede og der er betalt tilslutningsbidrag til kloak, vand og el. Se lokalplan nr. 14.04 for nærmere specifikke vilkår og bestemmelser for bebyggelsen. (Grundene ligger på de jorder, der hører til Holløsevej 19, 4420 Regstrup).
De attraktive byggegrunde er beliggende i et fredeligt og trygt nybyggerkvarter med grønne områder og gode stisystemer der leder både børn og voksne sikket rundt i byen. Grundene er en del af en større udstykning, som anlægges med respekt for den eksisterende natur og med store grønne arealer. På grundene i Regstrup kan du bygge dit personlige drømmehus, hvor du og din familie kan bo trygt og godt i et fantastisk nærmiljø.
Regstrup er en hyggelig stationsby i udvikling og har alt, hvad man har brug for i hverdagen som bl.a. supermarked, masser af daginstitutionstilbud, ny renoveret skole til 9. kl, et rigt idræts- og foreningsliv, sportshal, lægehus, DSB station på Nordvestbanen mellem København og Kalundborg. Togturen fra den lokale station til Holbæk Station tager kun lidt over fem minutter, og med bil kan en tur til Roskilde klares på en halv time og turen til København på kun 45 min. Holbæks nye Sportsby, som efter planen er færdig bygget i efteråret 2018 ligger kun 5 km. fra ejendommen. . Alt hvad der skal til for at få en by til at fungere og alt sammen indenfor 5 min.
I Regstrup kan du altså klare alle de daglige indkøb, eller alternativt kan du stoppe i Holbæk Megacenter på vejen hjem. Yderligere er der kun ca. 10 min. kørsel til Holbæk centrum med cafémiljø og et væld af specialbutikker. Holbæk har endvidere et særdeles hyggeligt havnemiljø ved Orø-færgen og et spændende kulturliv med aktivt teater og biograf mv samt et hav af forskellige idrætsfaciliteter.

Den aktive børnefamilie vil i høj grad kunne få opfyldt ønsket om at bo mellem land og by, hvor transport, natur, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder er optimale.

Boligen ligger i Regstrup og Nørre Jernløse. I dette nabolag finder du blandt andet 2 vuggestuer og 50 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.026
 • Skoler
  32
 • Borgmester
  Christina Krzyrosiak Hansen
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  23,65‰
 • Skatteprocent
  25,1%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  49

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Søndergaard Jensen

Trine Søndergaard Jensen
Ejendomsmægler projektsalg
Telefon: 59441112

danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig