Kildeparken 29, Syvendekøb
4440 Mørkøv

  • 325.000 kr.
    700 m²
  • Kontantpris
    325.000 kr.
  • Ejerudgift 510 kr.
  • Grundareal 700 m²

Byg nyt i Mørkøv - Helårsgrund central beliggende i etableret vilakvarter

Har du en drøm om, at bygge dit helt eget drømmehus? Det er nu muligt på denne attraktive helårsgrund, som er beliggende forenden af en lukket stikvej i et godt etableret område centralt i Mørkøv
 
Grunden er på 700 m² og sælges uden byggepligt og delvist byggemodne hvor tilslutningsbidrag vandværk og kloak er betalt. Se lokalplan nr. 40-20 for nærmere specifikke vilkår og bestemmelser for bebyggelsen. 
 
Denne attraktive byggegrund er beliggende i et fredeligt og trygt nybyggerkvarter med grønne områder med legeplads og gode stisystemer der leder både børn og voksne sikket rundt i byen. Grunden ligger i et rigtig godt villakvarter og du kan her bygge dit personlige drømmehus, hvor du og din familie kan bo trygt og godt i et fantastisk nærmiljø. 
Mørkøv er en hyggelig stationsby i udvikling og har alt, hvad man har brug for i hverdagen som bl.a. supermarked, masser af daginstitutionstilbud, folkeskole til 9. kl, et rigt idræts- og foreningsliv samt et stort idrætsanlæg i udvikling med både god sportshal, padelbaner, multihal, forboldanlæg og et forhindringsanlæg på vej. I Mørkøv finder du ligeledes bl.a. lægehus samt DSB station på Nordvestbanen mellem København og Kalundborg. Togturen fra den lokale station til Holbæk Station tager kun 15 minutter, og med bil kan en tur til Roskilde klares på 20 minutter og turen til København på kun 45 min.
 
Den aktive børnefamilie vil i høj grad kunne få opfyldt ønsket om at bo mellem land og by, hvor transport, natur, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder er optimale.
Boligfakta
Type Helårsgrund
Grundareal 700 m²
Økonomi
Kontantpris 325.000 kr.
Ejerudgift 510 kr.
Finansiering
Udbetaling 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 1.655 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 1.321 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 72.810
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Skamstrup og Åmosen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skamstrup og Åmosen
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.