Elmevej 25, Kundby
4520 Svinninge

  • 1.145.000 kr.69 m²3 rum
  • Kontantpris 1.145.000 kr.
  • Ejerudgift 1.186 kr.
  • Boligareal 69 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Hyggeligt hjem i Kundby

På Elmevej 25 får du nydelige omgivelser i Kundby, og du kan glæde dig til at flytte til en rolig vej med et godt sammenhold med mange fællesaktiviteter. Indenfor venter en indflytningsklar planløsning, som bleve renoveret for omtrent fire år siden. Den råder over to værelser, en stor stue, et køkken, en udestue og et badeværelse. Dertil får du en solrig gårdhave. Du bosætter dig i den lille, hyggelige by, Kundby. Byen er aktiv med en lokal brugsforening og gode idrætsfaciliteter i form af Kundby Stadion, mens der også er kort afstand til skolen. Med andre ord et det er trygt og rart sted at bosætte sig, hvor fællesskabet dyrkes. Stuen er hjemmets hjerte, som bliver et yndet opholdssted efter en travl dag. Her kan du indrette dig med både spisesektion og et komfortabelt hjørne, og du skal ydermere lægge mærke til det skønne lysindfald, der strømmer ind gennem vinduerne. Sommeren kan forlænges på begge sider af sæsonen i den hyggelige udestue, der blev etableret i 2020. Du kan tilgå den via stuen, og udsigten til forhaven er meget fin. Når sommeren står for døren, kan du let indrette dig med havemøbler og tilbringe en lun sommerdag i gårdhaven. Herude kan du opholde dig ugeneret, da den er omkranset af hegn.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke G
Byggeår 1987
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 69 m²
Udestue 29 m²
Grundareal 3.101 m²
Økonomi
Kontantpris 1.145.000 kr.
Ejerudgift 1.186 kr.
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.701 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.613 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

God beliggenhed

Du bosætter dig i den lille, hyggelige by, Kundby. Byen er aktiv med en lokal brugsforening og gode idrætsfaciliteter i form af Kundby Stadion, mens der også er kort afstand til skolen. Med andre ord er det et trygt og rart sted at bosætte sig, hvor fællesskabet dyrkes.

Kommunen i tal
Indbyggere 72.810
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Kundby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Kundby
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.