0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Valmuehaven 4
4520 Svinninge

NYHED!
Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 1.595.000
Ejerudgift pr.md. 3.128

NYBYGGET RÅHUS - som du selv kan indrette med dit materialevalg

Her har du muligheden for et købe et råhus, hvor du kun skal indrette og færdiggøre huset indvendigt med dit eget valg af gulve, vægge, lofter samt isætte køkken og badeværelser. Herudover kan du bl.a også selv bestemme, hvor de spots og stikkontakter skal sidde. Huset afleveres råt - dvs. med støbt betongulv (med gulvvarmeslanger), rå vægge samt uden lofter (kun spær). Du skal endvidere selv sørge for varmeanlæg. Råhuset er under opførsel, og derfor kan du stadig være med til at præge husets udseende, herunder valg af mursten mm. Der er mulighed for at vælge en anden type gavl, om bl.a vil få prisen yderligere ned som rådhus. Kontak danbolig Holbæk, hvis du ønsker at høre mere.

Du bliver en del af en ny udstykningen i Svinninge, som ligger rigtig godt med kort afstand til alt hvad man behøver i dagligdagen. Her kan bl.a. nævnes gode pasningsmuligheder med både dagplejer, vuggestue og børnehave. Endvidere god attraktiv skole, idrætsfaciliteter med et aktivt idrætsliv. Ligeledes er der rigtig gode indkøbsmuligheder med både Netto, Rema1000, Aldi og SuperBrugsen. Svinninge er en stationsby med timedrift til Nykøbing Sj. og Holbæk. Svinninge station er samtidig knudepunkt for bustrafik mod Slagelse, Kalundborg og Holbæk. Yderligere er der kun ca. 15 min. kørsel til Holbæk centrum, som har et væld af forskellige butikker, uddannelsesmuligheder, restauranter, kulturliv og ikke mindst alle de idrætsfaciliteter du kunne tænke dig, hvor den nye sportsby også kan nævnes som efter planen er færdigbygget i 2018.

Den aktive børnefamilie vil i høj grad kunne få opfyldt ønsket om at bo mellem land og by, hvor transport, natur, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder er optimale. I Svinninge er der rigtig mange gode stisystemer, så børnene kan færdes sikkert i byen. Desuden ligger Svinninge ikke langt fra skønne badestrande og smukke naturoplevelser og der er fra udstykningen grussti direkte til aggersvold gods/skov.

Grundene er en del af en større udstykning, som anlægges med respekt for den eksisterende natur og med store rekreative arealer. Der er i udstykningen lagt op til at der kan opføres spændende individuelt boligbyggeri, ligesom der også i udstykningen er mulighed for at købe et færdigbygget hus eller et råhus, hvor den udvendige del er færdig, så du selv blot sætter dit præg på den indvendige del. Ønsker du yderligere oplysninger om udstykningen, så kontakt os og høre mere.

Valmuehaven 4
4520 Svinninge

NYHED!

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 1.595.000
Ejerudgift pr.md. 3.128
Sagsnummer 014-KV05953
Byggeår 2019
Rum 5
Plan 1
Boligareal 140 m²
Grund 761 m²
Liggetid 10
Standard finansiering
Udbetaling 80.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 7.126 / 5.981

Boligen ligger i Svinninge og omegn. I dette nabolag finder du blandt andet 2 børnehaver, 81 virksomheder og en masse lokale, der går op i film i tv og holder af at bruge tid på havearbejde.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.026
 • Skoler
  32
 • Borgmester
  Christina Krzyrosiak Hansen
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  23,65‰
 • Skatteprocent
  25,1%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  49

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Kim Vesterdal

Kim Vesterdal
Ejendomsmægler
Telefon: 59441112

danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig