Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

Kirsebærhaven 51
4532 Gislinge

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 108 m²
Kontant 1.995.000
Ejerudgift pr.md. 2.630

Super lækre nyopførte arkitekttegnede rækkehuse centralt i Gislinge

Nyt spændende projekt centralt i Gislinge med rækkehuse i høj kvailtet og med højt til loftet og en fantastisk rumfornemmelse. Husene er klar til at imponere en ny familie med sin gennemtænkte indretning, fine og kække detaljer plus sit eminente lysindfald. Til boligerne vil der være en lukket og let have med skønne terrassemiljøer, så solskinsdage og sommeraftener også kan nydes til fulde. Husene udmærker sig med den ensidige taghældning, de store sydvestvendte vinduespartier ligesom de store terrasser tilføjer det store opholdsrum ekstra plads.

Boligerne er klar til indflytning fra 1. juni 2020 og alt fremstår særdeles indbydende og moderne. Husene opføres i ét plan med en dejlig have. Hjertet af huset er det super lækre og store opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse med hinanden, hvor de høje vinduespartier byder naturen indenfor, ligesom lofthøjden giver en helt fantastisk fornemmelse i boligen. Endvidere er der i alt tre gode soveværelser, samt lækkert flisebadeværelse med bruseniche og enten vindue i gavlen eller ovenlys vindue. Vælges et af de større rækkehuse, vil der i boligen yderligere være et ekstra badeværelse samt et forrum/bryggersrum. Kort sagt kan I glæde jer til at flytte ind i en bolig, der til fulde lever op til tidens standarder, og som giver det moderne familieliv de bedst tænkelige rammer. Husets arkitektur giver jer mest mulig glæde af de smukke omgivelser. Her er helt uhindret udsigt til haven via vinduespartier i kæmpeformat.
Udenfor venter en hyggelig forhave med eget udhus og bag huset finder I den skønne have. Den vil hurtigt få status som det oplagte samlingssted for familie og gode venner i sommerhalvåret. Alt i alt matcher bolig og beliggenhed i høj grad hinanden, og begge dele ligger i den allermest attraktive ende af skalaen.

Udstykningen ligger for enden af en lukket vej i Gislinge. Gislinge er et moderne bysamfund, beliggende 10 min. kørsel fra Holbækmotorvejen - ca. 55 min. kørsel fra Rådhuspladsen. I Gislinge er der togforbindelse til Holbæk, en Dagli' Brugs, der har åbent alle ugens dage samt en god skole til og med 9. klasse samt flere børnepasningsmuligheder. Byens samlingspunkt er de grønne boldbaner og sportshallen, som er beliggende midt i byen. Gislinge er kendt for sit gode foreningsliv, med mange gode byfester og sportsaktiviteter.

Boligen ligger i Gislinge. I dette nabolag finder du blandt andet 1 vuggestue og 33 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Holbæk Kommune i tal

 • Indbyggere
  71.541
 • Skoler
  32
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.781 pr. år
 • Grundskyld
  25,092‰
 • Skatteprocent
  25,3%
 • Kirkeskat
  0,96%
 • Børnehaver
  46

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Trine Søndergaard Jensen

Trine Søndergaard Jensen
Partner Ejendomsmægler projektsalg
Telefon: 59441112

danbolig holbæk - henrik larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.