Kirsebærhaven 30
4532 Gislinge

  • 2.295.000 kr. 105 m² 4 rum
  • Kontantpris 2.295.000 kr.
  • Ejerudgift 2.147 kr.
  • Boligareal 105 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Super lækre nyopførte arkitekttegnede rækkehuse centralt i Gislinge

Nyt spændende projekt centralt i Gislinge med rækkehuse i høj kvailtet og med højt til loftet og en fantastisk rumfornemmelse. Husene er klar til at imponere en ny familie med sin gennemtænkte indretning, fine og kække detaljer plus sit eminente lysindfald. Til boligerne vil der være en lukket og let have med skønne terrassemiljøer, så solskinsdage og sommeraftener også kan nydes til fulde. Husene udmærker sig med den ensidige taghældning, de store sydvestvendte vinduespartier ligesom de store terrasser tilføjer det store opholdsrum ekstra plads. Boligerne er klar til indflytning vinteren 2022/2023 og er en udvidelse af et tidligere projekt, som er gået helt forrygende. Alt fremstår særdeles indbydende og moderne. Husene opføres i ét plan med en dejlig have. Hjertet af huset er det super lækre og store opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse med hinanden, hvor de høje vinduespartier byder naturen indenfor, ligesom lofthøjden giver en helt fantastisk fornemmelse i boligen. Endvidere er der i alt tre gode soveværelser, samt lækkert flisebadeværelse med bruseniche og enten vindue i gavlen eller ovenlys vindue.
Kort sagt kan I glæde jer til at flytte ind i en bolig, der til fulde lever op til tidens standarder, og som giver det moderne familieliv de bedst tænkelige rammer. Husets arkitektur giver jer mest mulig glæde af de smukke omgivelser. Her er helt uhindret udsigt til haven via vinduespartier i kæmpeformat. Udenfor venter en hyggelig forhave med eget udhus og bag huset finder I den skønne have. Den vil hurtigt få status som det oplagte samlingssted for familie og gode venner i sommerhalvåret. Alt i alt matcher bolig og beliggenhed i høj grad hinanden, og begge dele ligger i den allermest attraktive ende af skalaen. Udstykningen ligger for enden af en lukket vej i Gislinge. Gislinge er et moderne bysamfund, beliggende 10 min. kørsel fra Holbækmotorvejen- ca. 55 min. kørsel fra Rådhuspladsen. I Gislinge er der togforbindelse til Holbæk, en Dagli' Brugs, der haråbent alle ugens dage samt en god skole til og med 9. klasse samt flere børnepasningsmuligheder. Byens samlingspunkt er de grønne boldbaner og sportshallen, som er beliggende midt i byen. Gislinge er kendt for sit gode foreningsliv, med mange gode byfester og sportsaktiviteter.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke A2015
Byggeår 2022
Rum 4
Plan 1
Boligareal 105 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 417 m²
Økonomi
Kontantpris 2.295.000 kr.
Ejerudgift 2.147 kr.
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.776 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.433 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 72.810
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 25,092‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Gislinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gislinge
Godt naboskab
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder

1 lignende rækkehus i nærheden til 2.000.000-2.600.000 kr. på omkring 105 m2

Se lignende boliger
Rækkehus

Kirsebærhaven 36, 4532 Gislinge

2.295.000 kr. 108 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.