Spændende og totalrenoveret villa i Tvis

Elmevænget 1b, Tvis
7500 Holstebro

  • Kontantpris 2.350.000 kr.
  • Ejerudgift 1.374 kr.
  • Boligareal 161 m²
  • Grundareal 684 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Villa

Elmevænget 1b, Tvis
7500 Holstebro

  • 2.350.000 kr. 161 m² 8 rum

Spændende og totalrenoveret villa i Tvis

Glæd jer til at opleve en bolig ud over det sædvanlige i Tvis. Det gamle elværk blev i 2021 forvandlet til et spændende hjem i halvandet plan fyldt med kreative løsninger, en moderne indretning og stærke materialer. Der er desuden skiftet tag, vinduer, lagt ny regn- og spildevandsledning samt vandledning ind til huset. Derudover er ejendommen højt placeret og har en garage, samt værksted på 126 m2 i terræn
 
Jeres kommende hjem råder over et væld af smukke, praktiske løsninger, som forkæler sanserne og efterlader et helstøbt udtryk. Der er blandt andet en unik trappegang med I-Wood-akustikpaneler, mens trappens trin er belagt med egetræ. Der er også Troldtekt-lofter, synlige hanebånd, gulvvarme på hele førstesalen og et blændende lysindfald fra ovenlysvinduerne i køkkenet. Kvik-køkkenet med antrasitgrå, grebsløse elementer er opsat i en U-form og ledsaget af lyse bordplader i en varm nuance. Hvidevarerne er integreret og fuldender stilen til perfektion. Køkken forkæles desuden af det naturlige lys fra ovenlysvinduerne og kvalitetshvidevarer, deriblandt en kogeplade med integreret emfang. Alrummet har en alkove med akustikpaneler, og tilstødende finder I stuen.
 
På andensalen er yderligere en stue med loft til kip. Hjemmet rummer tre værelser og et elegant badeværelse, der ligesom køkkenet råder over antrasitgrå elementer fra Kvik. Den grå farvetone går igen i klinkerne på gulvet, som er ført op til bruseafsnittet. Alle tre værelser er rummelige og med mange anvendelsesmuligheder. I kan både have soveværelse, børneværelse eller et kontor.
 
Med Elmevænget 1b som jeres hjemmeadresse bliver I en del af et stærkt lokalsamfund med gåafstand til indkøb, dagtilbud og Tvis Skole. I er ligeledes tæt på bussen, Tvis Hallen og Tvis Centret, mens en kort køretur bringer jer til motorvejen, som forbinder jer til større byer såsom Herning og Holstebro.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1924
Ombygget 1945
Rum 8
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 161 m²
Garage 126 m²
Garage 55 m²
Grundareal 684 m²
Økonomi
Kontantpris 2.350.000 kr.
Ejerudgift 1.374 kr.
Finansiering
Udbetaling 120.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.349 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.477 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 58.553
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 24,12‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tvis

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tvis
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Rigt foreningsliv
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.