Danmarksgade 24, 1.
8700 Horsens

  • Kontantpris 1.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.236 kr.
  • Boligareal 114 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Lejlighed

Danmarksgade 24, 1.
8700 Horsens

  • 1.495.000 kr. 114 m² 5 rum

Stor, toetagers lejlighed med altan centralt i Horsens

Velkommen til denne charmerende lejlighed i to etager, som fordeler sig over første og anden sal i en pæn ejendom midt i Horsens.
 
På første sal venter det sammenhængende opholdsmiljø med udgang til altanen. Her bidrager det gennemgående lysindfald til en behagelig atmosfære, og I får god plads til at indrette en hyggelig sofasektion og en spiseafdeling. Selve køkkenet er rummeligt og nydeligt udført med lyse fronter. Det er desuden også på denne etage, at toilettet og bryggerset er placeret. Den øverste etage byder på et stort soveværelse med et charmerende kvistvindue i begge ender. Rummet adskilles på fin vis af det indbyggede skab, så der er mulighed for at indrette eksempelvis en lille kontorplads eller eller dele rummet op med en letvæg, således at der kommer to værelser. Hertil kommer et dejligt værelse og det rummelige badeværelse. Den lækre altan, som vender fordelagtigt mod syd, rummer nemt et lille havebord, så I kan nyde udelivet ganske privat om sommeren.
 
Derudover kan I frit benytte jer af den hyggelige, fælles have.
 
I bosætter jer på en rolig gade nær byens faciliteter og hverdagens behov. Inden for en radius af cirka én kilometer finder I indkøb, Horsens Station, busstoppested, skole og daginstitution, mens I sagtens kan spadsere til det rige udvalg af butikker og spisesteder ved gågaden.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1905
Etage 1.
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 114 m²
Grundareal 233 m²
Økonomi
Kontantpris 1.495.000 kr.
Ejerudgift 2.236 kr.
Finansiering
Udbetaling 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.936 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.041 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på det meste

I bosætter jer på en rolig gade tæt på alle byens faciliteter og hverdagens behov. Inden for en radius af cirka én kilometer finder I indkøb, Horsens Station, busstoppested, skole og daginstitution, mens I sagtens kan spadsere til det rige udvalg af butikker og spisesteder ved gågaden, som kan bryste sig af at være Danmarks bredeste.
Kommunen i tal
Indbyggere 96.188
Skatteprocent 25,39%
Grundskyld 22,56‰
Kirkeskat 0,79%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Spedalsø

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Spedalsø
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
God shopping
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Beliggenheden var helt perfekt da jeg på købstidspunkt pendlede til og fra Aarhus. Vi elskede også den meget private have hvor husene omkring gøre det næsten lydløst. De to toiletter var ogs helt klart et plus. Vi har nydt at have et toilet på begge etager. Det har gjort det nemt at holde fester heller have gæster uden at skulle benytte 2. sal hvor der er soveværelse og kontorer. "

Sådan er kvarteret

"Overraskende stille i betragtning af at lejligheden ligger tæt på midtbyen. Der er blevet etableret et dejlig grønt område med legeplads kun 500m fra lejligheden. "

Det viser vi vores gæster

"Vi viser altid vores gæster den dejlige altan som kigger udover haven. Derudover viser vi altid vores stueetage, mest af alt fordi vi elsker udnyttelsen med stue og spisestue kombineret med en halvmur ud til køkkenet. "

Her handler vi

"Vi går tit i Netto, Bilka, Lidl eller Rema1000"

Her slapper vi af

"På vores terasse bag i haven. Her kan man nye en sodavand eller et glas koldt vin omgivet af natur. Ellers nyder vi vores kanap på anden sal som vender mod syd."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi er nået til et punkt, hvor der kommer en lille en. Vi har et ønske om at få lidt mere plads i en etage, hvor der er mange andre børnefamilier. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende lejlighed i nærheden til 1.300.000-1.700.000 kr. på omkring 114 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 4. feb 10:00, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Nørrebakken 2, 1. tv., 8700 Horsens

1.395.000 kr. 108 m² 4 rum