Stationsvænget 51, Hatting
8700 Horsens

  • 2.195.000 kr. 129 m² 4 rum
  • Kontantpris 2.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.130 kr.
  • Boligareal 129 m²
  • Grundareal 883 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Nu kan I få pragtfulde forhold for tilværelsen i Hatting, hvor denne flotte villa venter jer.

Nu kan I få pragtfulde forhold for tilværelsen i Hatting, hvor denne flotte villa venter jer. I får fornøjelsen af et velholdt træhus fra 2005, der med sine 129 velindrettede kvadratmeter stiller masser af plads til rådighed for børnefamilien. Boligen er lys og indbydende, og dertil hører en solrig og blomstrende have. Glæd jer også til den naturskønne udsigt over marker og skov.  Jeres nye hjem er velplaceret for enden af en blind vej i Hatting med smuk natur lige udenfor hoveddøren. Her er let adgang til motorvejstilkørsel. Boligen byder på tre forskudte værelser. Som forældre kan I se frem til at få private gemakker med direkte adgang til et badeværelse via et walk-through-closet, mens børnene kan finde sig til rette i egen fløj, hvor de har nem adgang til husets øvrige badeværelse. -alrummet er husets samlingssted, hvor I kan færdes på tværs af aktiviteter i køkkenet og ved spisebordet. Hvide Svane-elementer med fyldninger udgør et smukt køkken, der matcher ejendommens æstetik. Der er gulvvarme i hele ejendommen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke B
Byggeår 2005
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 129 m²
Carport 24 m²
Grundareal 883 m²
Økonomi
Kontantpris 2.195.000 kr.
Ejerudgift 2.130 kr.
Finansiering
Udbetaling 110.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.549 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.273 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Bekvemt og naturskønt

Jeres nye hjem er velplaceret for enden af en blind vej i Hatting med smuk natur lige udenfor hoveddøren. Nyere skov fører til Åbjergskoven, Bygholm Sø og Kørup Enge. Samtidig tilgodeses I af alt til familielivet inden for en radius af omtrent en kilometer, hvor både Østerhåbskolen, pasningstilbud, dagligvareindkøb og foreningsliv gavner jeres hverdag.

Kommunen i tal
Indbyggere 94.443
Skatteprocent 25,39%
Grundskyld 22,56‰
Kirkeskat 0,81%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Hatting

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hatting
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi valgte byggegrunden, da vi ønskede luft omkring os samt udsigt over markerne. Skoven er kommet til siden, hvilket kun har gjort placeringen endnu bedre."

Sådan er kvarteret

"Et roligt og trygt kvarter"

Det viser vi vores gæster

"Hatting by med bl.a. stisystemer og fin ny legeplads. Skoven og den nærliggende Bygholm sø samt Kørup enge. Horsens centrum, havnen og fjorden som også er ret tæt på."

Her handler vi

"I den lokale Super Brugsen samt i Rema 1000 ved Bygholm sø"

Her slapper vi af

"Vi slapper af i haven, som er anlagt således, at den efter en god forårsomgang ikke stiller de store krav. I stedet kan æbler, forskellige bær og krydderurter plukkes og nydes. Morgensolen og -maden nydes allerbedst foran eller bag huset, i løbet af dagen er terrassen eller græsplænen bedst, og når solen om aftenen forsvinder fra terrassen, nyder vi solnedgangen fra cafesættet foran skuret. Efter 17 år er det stadig skønt hver morgen at rulle gardinet op i soveværelset og kigge ud over marken og skoven, hvor det ikke er usædvanligt at se rådyr, harer og indimellem også en ræv. Vi slapper af med gåture i skoven og nyder, at stien er lige udenfor døren. Og er vejret ikke til udendørs aktiviteter er det i køkken/alrum og stue, vi hygger os alene eller med gæster."

Hvorfor flytter vi herfra

"Desværre er vi af helbredsgrunde nødt til at få en anden boligform. Men har nydt hver en dag her. Nu håber vi, at andre kan få lige så meget glæde af dette sted, som vi har haft."

1 lignende villa i nærheden til 1.900.000-2.500.000 kr. på omkring 129 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 26.jun kl. 11:00, kræver tilmelding
Villa

Højvangen 9, 8700 Horsens

2.150.000 kr. 124 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.