Sejet Bygade 20, Sejet
8700 Horsens

  • 845.000 kr. 168 m² 8 rum
  • Kontantpris 845.000 kr.
  • Ejerudgift 2.162 kr.
  • Boligareal 168 m²
  • Grundareal 1.073 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Charmerende villa med bolig og erhverv i Sejet

Charmerende villa med bolig og erhverv i Sejet

Hvis I er på udkig efter et hjem, hvor I kan drive erhverv og bo under samme tag, så skal I se nærmere på Sejet Bygade 20 i Sejet otte kilometer fra Horsens.
 
Her får I en villa i to etager på i alt 327 m 2, hvor dele af stueplanet tidligere er anvendt som pizzaria. Resten af boligen rummer blandt andet tre stuer, et køkken-alrum, en udestue, tre værelser og to badeværelser. Beliggenheden udmærker sig især ved den skønne natur i området, heriblandt Horsens Fjord, der ligger en cykeltur herfra, mens Rold Skov befinder sig knap halvanden kilometer væk.
 
Børnefamilien vil desuden sætte pris på den korte afstand til Bakkeskolen, og så kører bussen få skridt fra hoveddøren. Endelig bringer bilen jer nemt til Glud, hvor der er indkøb og daginstitution, ligesom et væld af butikker og spisesteder frister i Horsens centrum. Villaen fra 1923 præsenterer sig pænt udefra med en hvid faacade og to separate førstesale.
 
I erhvervsdelen får I et stort køkken, et butikslokale, et gæstetoilet og et fyrrum, og herfra er der en trappe op til den ene førstesal med et værelse og et disponibelt rum. Boligsektionen byder på et køkken-alrum, hvorfra der er udgang til en hyggelig udestue og to stuer i forlængelse adskilt af elegante franske døre. Der er udgang til haven fra alle tre rum, mens den ene stue er forsynet med en stemningsskabende brændeovn. Stueplanet afrundes af et pænt badeværelse med brus, og på første sal råder I over to værelser og endnu et badeværelse med muret bruseniche.
 
Hertil kommer den dejlige stue med udgang til en overdækket altan. Sommeren kan tilbringes i haven, som er anlagt med græsplæne, frugttræer, blomsterbede og en lille terrasse ved udestuen. Alt i alt får I her et skønt hus med mange muligheder.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1923
Ombygget 1992
Rum 8
Plan 2
Boligareal 168 m²
Kælder 8 m²
Udestue 29 m²
Garage 12 m²
Udhus 75 m²
Skur 8 m²
Erhvervsareal 159 m²
Grundareal 1.073 m²
Økonomi
Kontantpris 845.000 kr.
Ejerudgift 2.162 kr.
Prisudvikling -15.08 %
Finansiering
Udbetaling 45.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.189 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.397 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 94.443
Skatteprocent 25,39%
Grundskyld 22,56‰
Kirkeskat 0,81%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Uth

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Uth
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Hvorfor nøjes med at spekulere?

Hvad er op og ned på boligmarkedet?

Vi ser flere forskellige lokale tendenser i øjeblikket. Book en gratis vurdering og få klarhed om dit nabolag og din boligs værdi.