Sandbjergvej 30, Søvind
8700 Horsens

  • 995.000 kr.72 m²2 rum
  • Kontantpris 995.000 kr.
  • Ejerudgift 1.826 kr.
  • Boligareal 72 m²
  • Grundareal 802 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Velholdt villa nær natur og alt til familielivet

Nu kan I få fantastiske forhold for tilværelsen i denne indbydende villa, hvor en familievenlig og naturskøn beliggenhed i Søvind og godt naboskab hører med. I får fornøjelsen af en velholdt og velindrettet bolig på 144 etagemeter, der passer perfekt til den lille børnefamilien, som ønsker et velgjort hjem i rolige omgivelser. Dertil hører en stor carport, en herlig have og en solrig terrasse med udsigt over kvarteret. Stuen udgør boligens primære opholdsmiljø, hvor gennemgående lysindfald beriger atmosfæren, ligesom I får glæde af brændeovnen i aftentimerne. Her er ligeledes rigelig rum til at indrette hyggelige sektioner. Indret jer med et spisebord og et sofamøblement, og bemærk, at der stadig er plads til børneleg på gulvet. Ejendommen råder også over en fuld kælder. Hernede finder I to store disponible rum, et bryggers og et badeværelse. Jeres nye hjem er yderst velplaceret, og I får hele pakken, når I bosætter jer i Søvind. I Søvind er der mange smukke grønne områder, natur, skov og Horsens Fjord. Naturen i og omkring Søvind er fantastisk for lige at nævne en gåtur ved Havmarken - perfekt til løbe- elller gåture Der er ligeledes Dagpleje, vuggestue/ børnehave, skole, sportsklub og indkøb samt gåafstand til Brigsted strand og cykelafstand til Sondrup strand. Der er ligeledes blot 30 min. kørsel til Aarhus og 15 min. til Horsens samt Odder centrum.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1945
Rum 2
Plan 1
Boligareal 72 m²
Kælder 72 m²
Carport 32 m²
Grundareal 802 m²
Økonomi
Kontantpris 995.000 kr.
Ejerudgift 1.826 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.945 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.010 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Naturskønt og bekvemt

Jeres nye hjem er yderst velplaceret, og I får hele pakken, når I bosætter jer i Søvind. Først og fremmest får I gåafstand til indkøbsmuligheder, og børnene når også hurtigt Søvind Skole og idrætsfaciliteterne i Søvindhallen. Byen byder også på en aktiv idrætsforening og et godt forsamlingshus, og dernæst bosætter I jer klos op ad fantastisk natur og idyllisk friland.

Kommunen i tal
Indbyggere 94.443
Skatteprocent 25,39%
Grundskyld 22,56‰
Kirkeskat 0,81%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Søvind

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Søvind
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.