Grønningen 26
8700 Horsens

  • 8.250.000 kr. 194 m² 6 rum
  • Kontantpris 8.250.000 kr.
  • Ejerudgift 3.491 kr.
  • Boligareal 194 m²
  • Grundareal 964 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Liebhaveri med fantastisk udsigt over Horsens Fjord

Liebhaveri med fantastisk udsigt over Horsens Fjord

Det er ganske enkelt en af Stensballes bedste beliggenheder med direkte udsigt til fjord og skov fra de fleste rum og fra de store terrasser. Der venter jer en fabelagtig villa, på Grønningen 26 i Stensballe. Ejendommen, der oprindeligt dateres tilbage til 1979, er totalombygget af arkitekt Lundhilds tegnestue, hvilket har resulteret i et kompromisløst og stilrent hjem, der er som skabt til den store familie med hele seks, anvendelige værelser. I stueetagen findes funktionelt entré, bryggers, forældreafdeling med soveværelse med indbyggede skabsvæg og eget badeværelse, samt mindre værelse/kontor med udsigt. Køkkenet og stuen er i åben forbindelse med store glaspartier fra gulv til loft, der drager skoven ind og ikke mindst løfter sløret for den fænomenale fjordudsigt. Køkkenet er i et stilrent design med masser af skabsplads. Samtidig er der et godt flow mellem inde og ude takket være terrasseudgangene, der strækker sig mod øst, syd og vest. På førstesalen findes fire store værelser samt lækkert badeværelse med badekar. I 2013 blev ejendommen nomineret på Arkitekternes Dag til “Årets Ombygning”, og det er intet under qua den smukke forvandling, hvor der er skabt en stilmæssig, rød tråd gennem hele hjemmet. Boligen har hertil et Danfoss genvindingsanlæg, et BWT-blødgøringsanlæg, fjernvarme og et meget lavt energiforbrug. Til boligen hører også praktisk, opvarmet skur/værksted. I bor ud til skoven, ligesom I har udsigt til det spejlblanke vand i Horsens Fjord, og i bunden af haven er der adgang til stisystem til fjorden, så det er nemt at tage et paddleboard eller kajak under armen og gå direkte ned til vandkanten. Indenfor for kort afstand findes skole og indkøb. Dette er en bolig der sjældent udbydes til salg og er i særklasse da den både har fjordudsigt, kort afstand til fjord/strand og er istandsat i et tidløst design.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2010
Byggeår 1979
Ombygget 2012
Rum 6
Plan 1
Boligareal 194 m²
Udhus 31 m²
Grundareal 964 m²
Økonomi
Kontantpris 8.250.000 kr.
Ejerudgift 3.491 kr.
Finansiering
Udbetaling 415.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 40.534 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 32.880 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Mellem vand, skov og by

Hvis I gerne vil bo tæt på vand og skov, er det her stedet for jer. I bor ud til skoven, ligesom I har udsigt til det spejlblanke vand i Horsens Fjord, og i bunden af haven er der adgang til stisystem til fjorden, så det er nemt at slæbe paddleboard eller kajak til vandkanten. I en radius af to kilometer findes skole og indkøb.

Kommunen i tal
Indbyggere 94.443
Skatteprocent 25,39%
Grundskyld 22,56‰
Kirkeskat 0,81%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Stensballe

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stensballe
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Hvorfor nøjes med at spekulere?

Hvad er op og ned på boligmarkedet?

Vi ser flere forskellige lokale tendenser i øjeblikket. Book en gratis vurdering og få klarhed om dit nabolag og din boligs værdi.