Vejlevej 28
7330 Brande

  • 1.375.000 kr. 132 m² 6 rum
  • Kontantpris 1.375.000 kr.
  • Ejerudgift 1.517 kr.
  • Boligareal 132 m²
  • Grundareal 640 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Stor dob. garage med plads til handymanden

Søger I en velholdt og sjælfuld villa i Brande med mange værelser og et stort værksted, hvor du har mulighed for at udfolde dine gør-det-selv projekter? På Vejlevej 28 finder I denne yderst charmerende villa med en hvidpudset facade, sprossede vinduer og et flot, sort glaseret tegltag. Ejendommen fra 1914 har i sit tidligere liv fungeret som jordemoderbolig, så her er et hjem, der ikke blot fremstår aldeles velholdt, men også har historie og sjæl i væggene.
Jeres kommende hjem fordeler sig over tre etager, hvoraf det ene er en uudnyttet kælder med en fin loftshøjde og flere anvendelsesmuligheder. Den øvrige del af ejendommen består af 132 m2 i halvandet plan med tilhørende carport samt en dobbeltgarage, der iøjeblikket er indrettet som et stort værksted, hvor der er plads til handymanden eller gør-det-selv personen, somønsker at skrue i en bil eller motorcykel. Den velindrettede bolig er moderniseret med omtanke for husets stil og detaljer. Det ses især i den flotte stue med højt til loftet, hvor karnappen, de franske døre og ikke mindst de helt fantastiske, udsmykkede stuklofter, som også findes i køkkenet og spisestuen, bevarer husets sjæl og charme. Der er desuden installeret lyddæmpende vinduer ud mod vejen i hele stueplanet, så den hjemlige hygge ikke forstyrres. Invita-køkkenet har keramisk kogeplade og en Siemens-indbygningsovn, og da det er iåben forbindelse til spisestuen, fremstår det som et rummeligt køkken-alrum. Stueplanet rummer desuden et fint badeværelse med gulvvarme, og førstesalen er indrettet med fire gode værelser, hvoraf det ene har udgang til altanen. På førstesalen er også et toilet, og i kælderen findes fem disponible rum og et bryggers.
Til hjemmet hører en nem have med et stort flisebelægningsareal. Her får I også en lukket gårdhave med en sydvestvendt terrasse, hvor I kan grille og nyde solen.
I bosætter jer centralt i Brande med kort til indkøb, daginstitution og den Midtjyske motorvej, og Artium skolen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1914
Rum 6
Plan 3
Boligareal 132 m²
Kælder 80 m²
Garage 50 m²
Grundareal 640 m²
Økonomi
Kontantpris 1.375.000 kr.
Ejerudgift 1.517 kr.
Prisudvikling -18.88 %
Finansiering
Udbetaling 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.061 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.666 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 41.885
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 20,35‰
Kirkeskat 0,97%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Brande

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brande
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Skøn natur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Sådan er kvarteret

"Vores hus ligger centralt placeret i forhold til indkøb, midtbyen og skoler. Der er direkte stisystem til begge skoler"

Det viser vi vores gæster

"Vi bor i et istandsat smukt gammelt hus og vores gæster nyder de smukke lofter med stuk og rosetter og i det hele taget husets indretning, hvor der er taget hensyn til husets alder."

Her handler vi

"Der er uanede muligheder for at gøre vores indkøb lige rundt om hjørnet - nærmeste dagligvareforretning ligger blot 300 m væk og midtbyen ligger også i gåafstand."

Her slapper vi af

"Vores hus har en nem have og sommeren tilbringes i den solfulde gårdhave bag huset. Det tilhørende værksted er mandens frirum når bilen skal nusses om."

Hvorfor flytter vi herfra

"Huset er blevet for stort til os to gamle og vi flytter på landet - vi har boet her i 28 år og nydt hvert minut, men nu skal vi videre."

1 lignende villa i nærheden til 1.200.000-1.600.000 kr. på omkring 132 m2

Se lignende boliger
Villa

Åvænget 24, 7330 Brande

1.545.000 kr. 118 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.