Smedelodden 1, Reersø
4281 Gørlev

  • 1.095.000 kr.115 m²3 rum
  • Kontantpris 1.095.000 kr.
  • Ejerudgift 1.647 kr.
  • Boligareal 115 m²
  • Grundareal 433 m²
  • Rum 3

Bondehusidyl i fantastiske Reersø

Stråtaget, de sprossede, blå vinduer og de fantastiske naturomgivelser sætter stemningen for denne ejendom i Reersø. Boligen indeholder dejlige opholdsmiljøer, et badeværelse og to værelser, og hertil får I glæde af et isoleret udhus med vand og radiator. Boligen er gennemgribende renoveret mellem 2004-2007, hvor der er skiftet til termovinduer, lavet gulvvarme i stueplanet og opdateret køkken og bad. Bemærk også de smukke plankegulve. Køkkenet og spisestuen ligger i direkte forbindelse, så mens I rører i gryderne, kan gæsterne tage plads ved middagsbordet og sippe lidt til vinen. De riflede køkkenelementer med knopgreb og tilhørende træbordplader matcher præcis det udtryk, der er gennemgående for hjemmet. Er det sommer, vil I nyde at slå terrassedøren op og invitere de friske briser indenfor. Det er den opvoksede beplantning og de hyggelige kroge, der blandt andet gør det til en fornøjelse at tage plads i haven. Til den ene side finder I bugten, mens modsatte retning byder på stranden. Reersø er kort sagt rig på natur, hvor I også kan bevæge jer langs veletablerede naturstier. Området summer af liv om sommeren, og i campingpladsens kiosk kan I hurtigt hente den glemte liter mælk. På ti minutters kørsel får bilen jer til Gørlev.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Energimærke G
Byggeår 1900
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 115 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 433 m²
Økonomi
Kontantpris 1.095.000 kr.
Ejerudgift 1.647 kr.
Finansiering
Udbetaling 55.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.488 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.446 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Til glæde for naturmenneskerne

Til den ene side finder I bugten, mens modsatte retning byder på stranden. Reersø er kort sagt rig på natur, hvor I også kan bevæge jer langs veletablerede naturstier. Området summer af liv om sommeren, og i campingpladsens kiosk kan I hurtigt hente den glemte liter mælk. På ti minutters kørsel får bilen jer til Gørlev, der har flere supermarkeder, bibliotek, apotek og mere til.

Kommunen i tal
Indbyggere 48.368
Skatteprocent 24,2%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 1,01%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Musholm

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Musholm
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.