Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • 360 thumbnail billede
Se billeder m.m.

Firhøjvej 22
4460 Snertinge

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 199.000
Ejerudgift pr.md. 491
Sagsnummer 014-KV09500

Byg jeres drømmehus i Snertinge

Går I med en indre indretningsarkitekt gemt i maven, og har I altid drømt om at opføre jeres eget hus? Måske er skitserne allerede klar på tegnebrættet, men den perfekte beliggenhed mangler? Så er det nu, at I skal slå til med denne skønne grund med 1.334 m2 på Firhøjvej 22 i Snertinge. Grunden er beliggende bagerst i udstykningen og I får derfor en meget rolig og smuk beliggenhed!

Vi befinder os mellem Kalundborg og Holbæk i et roligt landsbykvarter med mange børnefamilier og et godt sammenhold. Alle hverdagens fornødenheder er tæt ved, hvorfor ugens puslespil bliver let at løse fra adressen. Har I små børn, byder området på hele to børnehaver, hvoraf den ene er placeret under 500 meter væk. De ældste kan selv gå eller cykle til Firhøjskolen via den trygge sti. Indkøbene kan hurtigt klares i Snertinge, mens der også er fine busforbindelser fra byen. Det omkringliggende åbne landskab inviterer desuden til løbeture i solskinnet.

Jeres kommende hjem ligger i fredelige omgivelser og er på alle måder et helt ideelt sted for jeres børn at vokse op. Prøv at forestille jer, hvor hyggeligt det vil være at se på, hvordan de leger på græsplænen i haven, mens I nyder en stille stund på den skønne terrasse, som I får anlagt i forbindelse med boligen. I haven kan I også plante frugttræer med æbler og pærer til efteråret samt dyrke grøntsager i højbedene.

I kan både bygge et klassisk parcelhus med børneafdeling og voksensektion eller en minimalistisk villa med brede glaspartier til udsigten over de bølgende marker. Det er kun jeres fantasi, som sætter begrænsningen.

Bygningen opføres i ét plan. Bygningssider må kun anvendes farver, der dannes af hvid, sort, og jordfarverne, når de tilpasses omgivelserne. Til tagflader må anvendes tegl, eller lignende materiale med samme karaktér, i røde, gule og sorte nuancer. Endvidere må sort tagpap, når fladen brydes af lodrette trekantlister, anvendes. Til garager, carporte og udhuse mm. med grundareal under 20 m2 må dog anvendes andre materialer.

Kan I se potentialet og jeres nye hjem for jer? Kontakt os allerede i dag for at få mere information. Vi står altid klar med råd og vejledning.
×

Søg på mere end m² og pris

Og find boliger, der matcher alle dine behov

Hent app nu
smartphone app

Boligen ligger i Særslev. I dette nabolag finder du blandt andet 1 vuggestue og 32 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Kalundborg Kommune i tal

 • Indbyggere
  48.374
 • Skoler
  26
 • Borgmesterparti
  Venstre
 • Solskinstimer
  1.779 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  24,8%
 • Kirkeskat
  1,01%
 • Børnehaver
  32

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Kim Vesterdal

Kim Vesterdal
Partner Ejendomsmægler
Telefon: 59441112

danbolig holbæk - henrik larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.