Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

Trelleborggade 15, 2. 7.
2150 Nordhavn

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 120 m²
Kontant 6.195.000
Ejerudgift pr.md. 4.642

DEN SVÆVENDE ARKITEKTUR

Som en stilfuld kontrast tilføres den eksisterende bygning en let og næsten svævende konstruktion. En såkaldt 'add-on' bygning, hvor nyt og gammelt mødes i respekt.

Med luftige flader og tværgående bånd af glas og lyse pladematerialer, sætter den smukke arkitektur sig let oven på de gamle mursten og rejser sig mod himlen i fem boligetager.

De 25 boliger består af byhuse i to plan med tagterrasse samt to, tre og fire værelses lejligheder, de fleste i ét plan. Alle byhuse og lejligheder har uderum i form af terrasser eller altaner. Boligernes mange forskellige størrelser giver rum og plads til både unge og ældre, og små og store familier med mange forskellige behov og krav.

Arkitekturen, tegnet af Dorte Mandrup, blander sig med områdets mange udtryk med en let, transparent signatur i lyse farver. Den eksisterende ejendom, add-on bygningens base, renoveres og fremstår i de oprindelige rødpudsede mursten mod gaden.

Fortid møder moderne nutid, i en visionær og tidssvarende arkitektonisk helhed. En ny historie er skabt.

VÆRSGO, KOM INDENFOR.
Du træder ind i lejlighedens entré med direkte adgang til både det ene badeværelse, og det store og lyse køkken/alrum, hvorfra der her er adgang til lejlighedens store altan. Fra køkken/alrummet er der desuden adgang til det de tre værelser, hvoraf det ene værelse har direkte adgang til lejlighedens andet badeværelse. Lejlighedens andet værelse har direkte adgang til lejlighedens depotrum. Det tredje værelse er et hjørneværelse med masser af lys.

Uanset hvilken af de 25 boliger man træder ind i, er scenen sat med samme delikate bagtanker:

Lys og luft fra mindst to sider giver optimal rummelighed, og de gode rumdelinger gør enhver indretning til inspirerende leg i de store lyse rum.

Gedigne plankegulve fra Trækompagniet i natur matlak er standard i alle boligerne. Det er gulve i bedste kvalitet og tidløst design med slidstærke overflader.

HTH står bag boligernes moderne køkkener, med glatte, hvide flader på låger og skuffer, og med HTH's bordplade som Corian og underlimet vask, som state-of-the-art-prikken over i'et. Quooker er standard, naturligvis.

Siemens højteknologiske hårde hvidevarer gør opvask, stegning, kogning og køling til det lækreste i verden, ligesom det avancerede blødgøringsanlæg installeret i ejendommen, gør vandet kalkfrit og silkeblødt.


DE SKØNNE UDERUM.

Møblérbare altaner og private terrasser. Grønne taghaver og rekreative oaser. Både som en del af hver enkelt bolig og som en gennemtænkt helhed til bebyggelsen, inviterer de skønne udearelaer til lige så meget nydelse og atmosfære som rummene inden for. Med hver sit individuelle udtryk.

Belægning på altaner og terrasser fremstår i hårdttræ med altanværn i stål. Terrasserne udformes desuden med en kombination af højbede og grønne arealer, og på den måde opnås flere opdelte taghaverum.

Et intimt og hyggeligt, grønt uderum etableres i bebyggelsens gårdrum med adgang fra aflåst port fra Bilbaogade. Som en stille, privat oase - lige midt i hjertet af det hele.

På pladsen ved Bilbaovej er der fri leg. Med overskriften 'LEGEHAVET' forvandles det lille område til en fantastisk legeplads for de mindre børn, og indrettes i maritimt tema med elementer fra havnens liv: Kran, skibsdel, fendergynge, legehus i kasser, hængekøje, trampoliner og rutschebane - alt sammen med faldunderlag i blødt gummi og omkranset af grønne træer, buske og stauder.


NORDHAVN

Nordhavn blev anlagt i slutningen af 1800-tallet for at imødekomme den øgede efterspørgsel efter havnearealer i takt med Københavns vokseværk. I disse år udbygges og forvandles Nordhavn til ét af landets mest spændende og dynamiske områder, med boliger, erhverv og masser af rekreative tilbud.

Kvarteret omkring Århusgade er det første i Nordhavn, der færdiggøres i 2018/19. Beboerne på Billedvej forskånes derfor for byggerod og -støj, og flytter ind i et færdigt nærområde. Århusgadekvarteret kaldes for Nordhavns grønne bykvarter med masser af grønne åndehuller og beplantninger. Århusgade bliver Nordhavns centrale strøggade og vil naturligt forbinde Østerbro med Nordhavn. Her kommer butikker, hyggelige caféer og livlig urbanitet.

Nordhavn har for længst gjort sig bemærket med arkitektur i verdensklasse og visionen er, at være fremtidens bæredygtige bydel i København - både hvad angår miljø, værdiskabelse og social diversitet. Her skal mennesker bo og leve, men området skal også være øvrige københavneres naturlige valg, når der f.eks. skal hygges, inspireres, spises og shoppes. En levende bydel og en international vidensby med offentligt tilgængelige havnefronter, kajarealer og kyststrækninger.


BYEN I BYEN

Det er som om der på forhånd er tænkt på det hele i Nordhavn. Som både beboer og besøgende er det tydeligt, at her ikke mangler noget. Heller ikke nærheden til den store by.

Nordhavn er en slags forlænget del af både Østerbro og City med alle de tilbud og oplevelser, som altid har været kendetegnende for Københavns østlige og nordlige del. Langelinje, Kastellet og Toldboden ligger lige om hjørnet, ligesom Østerbros hippe og afslappede stemning lokker med skønne caféer, butikker og restauranter.

På Billedvej er man tæt på kunsten og kulturen. På skoler, daginstitutioner og hverdagens uundværlige elementer. På shopping, indkøb og alskens sportsaktiviteter. Og det hele kan nås på cykel eller til fods - eller med metroen, som snart gør hele to stop i Nordhavn og dermed forbinder bydelen med resten af verden.

Nogle af 3D-visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, findes i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, gården, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.

Boligen ligger i Nordhavn. I dette nabolag finder du blandt andet 3 vuggestuer og 419 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

København Kommune i tal

 • Indbyggere
  611.822
 • Skoler
  123
 • Borgmester
  Frank Jensen
 • Solskinstimer
  1.793 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  23,8%
 • Kirkeskat
  0,8%
 • Børnehaver
  430

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Sæt til salg nu - og få en danbolig clevr-kampagnepakke for 0 kr.