Blegdamsvej 30A, 1. th.
2200 København N

  • 5.295.000 kr. 80 m² 4 rum
  • Kontantpris 5.295.000 kr.
  • Ejerudgift 3.900 kr.
  • Boligareal 80 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Altan. Køkken-alrum. Fantastiske faciliteter.

Her får man en sjælden mulighed for at flytte ind i en gennemført ejendom opført 2018, som en del af Fredensgården. Du får alle fordelene ved nyere byggeri, men i charmerende opgivelser. Man har adgang til smukt anlagt gård, fælles beboerlokaler og flere tagterrasser. Man er netop i gang med indretning af disse, hvor materiale kan udleveres. Via elevatoren kommer man op til lejligheden, som har en genial planløsning. Stue iåben forbindelse til køkken-alrum med udgang til solrig stor altan– man har god afstand til begge sider og meget ugeneret. To gode værelser og stort badeværelse med sep. brus.
 
LEJLIGHED: Man træder direkte ind i lejligheden, hvor der til højre smart er integreret til sko og jakker. Stuen har god plads til sofaarrangement og ligger iåben forbindelse til køkken-alrummet med udgang til den dejlige altan, mod den hyggelige gård. Køkken er fra HTH i grebsløse hvide elementer, her er opgraderet med alt i lækre hårde hvidevarer og Quooker. Badeværelset er i en god størrelse med separat bruseniche, unidrain, væghængt toilet, gulvvarme og kombi vaske/tørremaskine. Til sidst har man 2 gode værelser med smukt kig til den nye kobberbygning ved Panum. Hele lejligheden står lige til at flytte ind i med gulvvarme, hvide filtede vægge med ind fræset el. Alt stilrent indrettet og gode løsninger bl.a. med gardiner fra&DRAPE og kloge tilvalg.
 
EJENDOM: Det bliver ikke bedre. Her er du sikret i mangeår, med minimal vedligeholdelse. Alt er opført ud fra nutidens normer og krav fra isolering til energioptimering. E/F Fredens Gaard er en veldrevet ejerforening med lave ejerudgifter. Man har flotte uderum, fællesarealer med smuk anlagt gård, beboerlokaler og flere fælles tagterrasser. Pæn energimærke i kategori: A2015. Mindre husdyr er tilladt. Større husdyr tilladt med bestyrelsens tilladelse. Udlejning tilladt. Har man bil er der mulighed for privat p-plads.
 
OMRÅDE: Det bliver ikke meget bedre i København. Du befinder dig i et særdeles hyggeligt og efterspurgt kvarter på indre Nørrebro i rolige omgivelser. Kun få skridt fra Sankt Hans Torv, Søerne, De Gamles By, Assistens Kirkegård, Mosaisk Kirkegård og Fælledparkens grønne områder. Nærmiljøet byder på mange hyggelige caféer og spisesteder, indbydende specialbutikker, Empire Bio og ikke mindst Nørrebrogades pulserende handelsstrøg. I dette område kan man hele tiden udforske nye steder på Møllegade, Guldbersgade, Elmegade, Ravnsborggade, Solitudevej, Blåggårdsgade, Stefansgade og Jægersborggade. Nørrebro har noget for en hver smag, og er i 2020 af det legendariske globale magasin Time Out udnævnt til en af verdens mest cool og næstekærlige bydele.
Boligfakta
Type Ejerlejlighed
Energimærke A2015
Byggeår 2018
Etage 1
Rum 4
Plan 1
Boligareal 80 m²
Udestue 4 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 5.295.000 kr.
Ejerudgift 3.900 kr.
Finansiering
Udbetaling 265.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 21.993 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 18.957 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 643.613
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34%
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Indre Nørrebro

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Indre Nørrebro
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Gode indkøbsmuligheder
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi blev forældre og det krævede et ekstra værelse og et mere sikkert hjem med temperaturregulering, ingen fritlagte rør som børn kan brænde sig på, elevator til barnevogn, p-kælder til bilen. Det gjorde det praktisk at bo i København. Vi flyttede fra et par-lejlighed med 1 værelse. "

Sådan er kvarteret

"Dejlig roligt. Ingen støj, venlige naboer."

Det viser vi vores gæster

"Vi har boet i området i 11 år og elsker det. Vi nyder at være i gaarden, søerne, Sankt Hans Torv og Fælledparken."

Her handler vi

"Irma på Ryesgade og Føtex på Fælledvej. Ellers bruger vi ofte Nemlig."

Her slapper vi af

"I stuen"

Hvorfor flytter vi herfra

"Barn nummer to er på vej og efter 11 år i området faldt vi pludselig for et hus nord for København med have og sø. Vi arbejder begge stadig ved Søerne og er herinde hver dag. Nu kan vi bare mærke at vores tid i København er ændret. "

75 lignende ejerlejligheder i nærheden til 4.500.000-6.100.000 kr. på omkring 80 m2

Se lignende boliger
Ejerlejlighed
Nyhed!

Amerika Plads 3C, 1. th., 2100 København Ø

5.200.000 kr. 89 m² 4 rum
Åbent hus 30.jan kl. 11:00, kræver tilmelding
Ejerlejlighed

Maglemosevej 11, 2. th., 2900 Hellerup

4.748.000 kr. 74 m² 3 rum
Ejerlejlighed

Vinkelager 19, 4. tv., 2720 Vanløse

4.695.000 kr. 86 m² 3 rum
Åbent hus 30.jan kl. 11:00
Ejerlejlighed

Meinungsgade 10, 1. th., 2200 København N

4.895.000 kr. 76 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Du er inviteret til Vurderingsweekend d. 12.-13. marts

Du er inviteret til Vurderingsweekend

Du behøver ikke gå i salgstanker, og vi lover kun at tage en lille bid af din lørdag eller søndag. Vurderingsweekend d. 12.-13. marts er din chance for en gratis vurdering. Så ved du, hvor du står.