Lejlighed
Ny pris!

Nørrebrogade 1, 4.
2200 København N

  • Kontantpris 10.990.000 kr.
  • Ejerudgift 9.593 kr.
  • Boligareal 254 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Lejlighed
Ny pris!

Nørrebrogade 1, 4.
2200 København N

  • 10.990.000 kr. 254 m² 8 rum

254 kvm. i første række til Søerne i flot bygning

LEJLIGHED: På Nørrebro er dette en mangelvare – det er meget sjældent, at lejligheder i denne størrelse udbydes til salg. Men her får man muligheden med udsigt til Søerne. Lejligheden ligger øverst, så man er ugeneret og dejlig privat. Man træder ind i entré, som giver fordeling til gæstetoilet og tre værelser. Har man behov for ekstra badeværelse, kan man overveje at udvide toilet i det ene værelse. Fordelingsgangen giver ydermere adgang til det store åbne køkken-alrum og stue i et med brændeovn i midten af rummet. Herfra har man adgang til det smukke tårnværelse i hjørnet af ejendommen, som følger Søerne og Nørrebrogade – disse rum skal opleves, hvis man søger ro, mens man samtidig kan følge med i byens liv. Køkken er i hvide grebsløse elementer med grå stenbordplade i fint spil med træbordplade. I midten af opholdsrummet har man aktiv skorsten med ildsted/pejs, som elegant er bygget ind med hærdet glas afslutning. Der findes flere fine detaljer i plankegulv, stuk, rosetter, fyldningsdøre og messinggreb fra Arne Jacobsen. Til sidst har stuen adgang til værelse med gennemgang til stort soveværelser og badeværelse. Dette kan blive en god forældreafdeling med walk in closeth/kontor og eget kæmpe badeværelse med kar, sep. brus og vindue. I dag er badeværelse i hvide fliser, og man har plads til vaskemaskine. Lejligheden har gode dimensioner, og den venter på næste ejer giver den et nyt kapitel i denne historiske ejendom.  

EJENDOM: Bygningen er opført i år 1867 og til/ombygget i år 2013. Det er en flot klassisk murstens ejendom i røde sten med nyere naturskifertag og smukke kviste i zink fra år 2013. Man kommer op til lejligheden via smuk klassisk opgang med svungen trappe, grønt linoleum på trin med messingkants afslutning. Bygningen har en flot energimærke i kategori: C. Bygningen er opført af tømrermester Joachim Wildau og har siden sin oprindelse været hoveddøren fra Dronning Louises Bro til Nørrebro. Man har adgang til fantastisk gårdmiljø. Her er dørtelefon. Man har brugsret til loftrum til opbevaring. Ydermere har man på loftet fantastisk spir, hvor fyrværkeriet over Tivoli kan nydes, eller man kan læse en bog, mens man kigger over Søerne.

OMRÅDE: På en af Københavns bedste adresser finder du denne store lejlighed med fantastisk kig til søerne. Man er nærmeste nabo til Søerne, Ravnsborggade, Sankt Hans Torv, Elmegade og indre by. Du løber aldrig tør for attraktivt miljø med denne unikke placering. Hyggelige caféer, lækre restauranter, vin, øl og kaffebarer. Oplevelser hos Nørrebros teater, teater Grob og Empire biograf. Ydermere mange grønne åndehuller ved De Gamles By, Assistent Kirkegården, Hans Tavsens Park, Nørrebro Parken, Banana Park og Fælledparken. Indenfor få min. på cykel kan man lande på Stefansgade, Jægersborggade, Torvehallerne og Nordre Frihavnsgade, som ligeledes tilbyder spændende miljø. Skal man en tur i vandet anbefales Kalvebod Brygge, Islands Brygge eller Nordhavn.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1867
Ombygget 2013
Etage 4.
Rum 8
Bad 1
Toilet 2
Boligareal 254 m²
Grundareal 422 m²
Økonomi
Kontantpris 10.990.000 kr.
Ejerudgift 9.593 kr.
Prisudvikling -26.71 %
Finansiering
Udbetaling 550.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 65.033 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 52.186 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Drømmer du om ny bolig?

Lad os åbne dine øjne for boligmarkedet lige nu. Få en gratis vurdering, så du kender alle dine muligheder.

Kommunen i tal
Indbyggere 653.664
Skatteprocent 23,7%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Blågårds Plads

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Blågårds Plads
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Gode indkøbsmuligheder
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Nørrebro & Sydvest - Brdr. Bjørn Bredo & Partnere

Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Sorgenfrigade 6, 4. tv., 2200 København N

57 m² 2 rum
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Læssøesgade 19, 5. th., 2200 København N

42 m² 2 rum
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Tømrergade 7, 1. 3., 2200 København N

49 m² 1 rum
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Krogerupgade 65, 1. th., 2200 København N

36 m² 1 rum