Bjelkes Allé 4, 3. 8.
2200 København N

  • 3.195.000 kr. 62 m² 2 rum
  • Kontantpris 3.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.713 kr.
  • Boligareal 62 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

62 m2 med altan i det attraktive Stefansgade-kvarter

I denne bygning får man det ikke bedre. Det er den sidste lejlighed på 3. etage, hvilket gør den dejlig privat, lys og man har hyggeligt spot foran hoveddøren hvor morgenkaffen kan nydes. Ydermere har man stor sydvendt altan mod gaden. Man får også stort bad med separat brus. Kæmpeåbent køkken-alrum og stue i et. Til sidst veldisponeret soveværelse. Så alle de moderne goder man søger, får man i denne lejlighed. Man træder også ind i veldrevet ejerforening med styr på vedligeholdelsesplanen, hvor man har flot energimærke i kategori: C. Gode faciliteter med mulighed for leje af p-plads, fælles terrasse, vaskeri, tørrerum, elevator, selskabslokale og kælderrum.
 
LEJLIGHED: Her har du chancen for at erhverve dig 62 kvm., perfekt beliggende på den charmerende Bjelkes Allé i Stefansgade-kvarteret. Der er tale om en yderst veldisponeret lejlighed, der henvender sig bredt. Med Assistens Kirkegården, Hans Tavsens Park og Nørrebroparken i hver ende af vejen, så er man beriget med grønneåndehuller. Stefansgade og Jægersborggade er lige rundt om hjørnet, så beliggenheden bliver ikke meget bedre for storbyboeren. Kvarteret er kendt vidt og bredt for sin helt særlige atmosfære og for de mange spændende specialbutikker, hyggelige cafeer og gode spisesteder. Samtidig er man i gåafstand fra Metro ved Nuuks Plads og Nørrebros Runddel. Lejligheden byder på stor entré med indbygget skabe, der giver god opbevaringsplads og til sko og jakker. Badeværelset har en god størrelse med separat bruseniche og vindue til udluftning. Lejlighedens hjerte er det store alrum i åben forbindelse med køkken og stue, hvor man ligeledes har udgang til dejlig altan mod sydvest. Stuen har masser plads til både spisebord, sofaarrangement og hjemmekontor. Køkken er tidligere renoveret i stilrene hvide elementer med opvaskemaskine og i god kvalitet fra Vordingborg. Til sidst godt soveværelse med adgang fra stuen mod den stille gade.
 
EJENDOM: Her bliver du del af en sund og veldrevet ejerforening. E/F Bjelkes Allé 4-8 består af 37 beboelseslejligheder. Her er gode fællesfaciliteter og flot energimærke i kategori C. Ejendommen har fællesvaskeri, overdækket cykelparkering, mulighed for leje af p-plads, fælles terrasse, selskabslokale og brugsret til kælderrum. Man har løbende vedligeholdt ejendommen med bl.a. faldstammer, vinduer mod gade og senest renovering af bagfacade igen med nye vinduer og døre.
 
OMRÅDE: Her har du chancen for at bo midt i det attraktive Stefansgade-kvarter, som af kendere også kaldes"Lille Berlin". Et sprudlende cafémiljø, spændende second-hand butikker samt hyggelige gågader og grønne områder omkranser denne centrale beliggenhed midt på Nørrebro. Her har du Assistens Kirkegården, Stefansgade, Nørrebroparken og metro som nærmeste nabo. Det hele trives side om side og skaber et levende bybillede. På cykel tager det et kvarter til centrum af København. Med andre ord er man centralt placeret midt i det pulserende Nørrebro, men dog stadig i rolige og hyggelige omgivelser. Nørrebro har noget for en hver smag, og er i 2021 udnævnt til ”the world’s coolest neighbourhood” af det legendariske globale magasin Time Out.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke C
Byggeår 1970
Etage 3.
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Boligareal 62 m²
Faciliteter
  • Elevator
  • Altan
Økonomi
Kontantpris 3.195.000 kr.
Ejerudgift 2.713 kr.
Finansiering
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 16.513 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.436 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Stefansgadekvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stefansgadekvarteret
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Kunst og kultur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede hertil for at komme ind i byen og tæt på centrum, samtidig med at få den kant som Nørrebro byder på. At bo i det her område giver en følelse af at bo i en lille enklave der kan stå for sig selv. Ikke mange andre steder på Nørrebro kan dette, synes vi. "

Sådan er kvarteret

"Vi har været virkelig virkelig glad for at bo i Stefansgadekvarteret lige mellem Nørrebroparken og Assistens Kirkegård, som begge kan nås på 5 minutter. Kvarteret summer af liv med caféer, barer, grønt græs og selvfølgelig den populære Stefanos Pizzabar. "

Det viser vi vores gæster

"Vi bruger meget tid i lokalområdet med de mange spisesteder og steder at nyde sol og græs. Og i og med vi kun er 15-20 minutter fra centrum, så er det naturligt også at vise den del af København frem. "

Her handler vi

"Vi har den luksus at vi kan vælge mellem fem supermarkeder, der alle kan nås inden for 5-7 minutter. "

Her slapper vi af

"Et super sted at slappe af er det store grønne område i Assistens Kirkegården. Ingen trafikstøj, sol til kl 21 om sommeren og god stemning. Derudover, kan man gå til søerne på 10 minutter. Vi nyder også en lækker pasta på BarPasta, som vi mener er et af Københavns bedste (og måske mest oversete) pastasteder. Prøv det!"

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har fået en lille søn i maj 2021. Han er nu 1 år gammel og lejligheden er blevet for lille til tre 'gående'. Ærgerligt idet vi faktisk stadig elsker at bo i her."

4 lignende lejligheder i nærheden til 2.700.000-3.700.000 kr. på omkring 62 m2

Se lignende boliger
Solrig altan og delevenlig
Åbent hus 3.jul kl. 10:00
Lejlighed
Nyhed!

Godsbanegade 20, 2. th., 1722 København V

3.495.000 kr. 53 m² 2 rum
Lejlighed
Nyhed!

Jagtvej 215A, 6. 3., 2100 København Ø

2.995.000 kr. 63 m² 2 rum
Lejlighed
Nyhed!

Rådmandsgade 42B, st.. th., 2200 København N

2.895.000 kr. 55 m² 2 rum
Lejlighed
Nyhed!

Ourøgade 21, 3. tv., 2100 København Ø

3.295.000 kr. 56 m² 2 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.