Hørsholmsgade 22G, 5. th.
2200 København N

  • Kontantpris 6.990.000 kr.
  • Ejerudgift 2.787 kr.
  • Boligareal 112 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Lejlighed

Hørsholmsgade 22G, 5. th.
2200 København N

  • 6.990.000 kr. 112 m² 4 rum

Penthouse i to plan med elevator til hoveddøren

På toppen af Nørrebro ved Nørrebroparken, Den Grønne Cykelkile, sprudlende Jægersborggade og hyggelige Stefansgade udbydes denne unikke taglejlighed. Lejlighed skal opleves, da sælger har kælet for materialerne, som er i højeste kvalitet.   

LEJLIGHED: Man kan ankomme via elevatoren med kode, som kører direkte op til lejlighedens entré, eller man kan gå op via den smukke opgang, som er nyistandsat - denne fremstår med grå linoleum på trappetrin med messingkant afslutning, smukke pudsede vægge i grøn og beige, hvide paneler, nye hvide hoveddøre med fyldninger og elegante navneskilte i messing. Man træder ind i en rummelig og aflukket entré, som har praktisk indbygget skab med plads til sko, jakker og støvsuger. Sælgerne har formået at skabe en ny lejlighed men med respekt for elegante løsninger. Man ser dette, da lågerne til entré skab og trappe til 1. sal er malet med bløde penselstrøg. Sælger har sat elegante og smukke dørhåndtag på fra Arne Jacobsen – det eksklusive dørhåndtag blev designet til SAS Royal Hotel i år 1955, som i dag er et design ikon. Man træder fra entréen ind i huset hjerte – det store og åbne køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse med stuen. Her er man helt privat med smukke kig mod sydvest, hvor solens stråler kan nydes samtidig med trætoppene på parkerne beskues. Køkken fra Køkkensnedkeren og er en af tidens smukkeste – man har intelligent fræset grebet ind i fronten, så skidt ikke kan samle sig. Man har massive træskuffer i egetræs, som er fingertappet. Her er elegant bordplade med undersænket vask, som komplimenterer den knækkede hvide køkkenfront på smuk vis. Det hvide køkken brydes af de varme bjælker i træ. Der er alt i gode hårde hvidevarer og særligt fremhæves den smukke hængende emhætte fra Falmec. Badeværelse er ligeledes i en klasse for sig selv. Man har råd tråd i badeværelsesmøblement med samme front som køkken design. For at bryde de elegante hvide linjer, har man mat sorte armaturer fra Vola og Hans Grohe. Lækre keramiske fliser i Carrara marmor look, hvor bruseniche elegant er afsluttet med hærdet glasvæg i Optiwhite. Bad er intelligent opbygget med shaver stik, vaskesøjle, spotloft og mekanisk sug. Til sidst byder grundplan på hyggeligt værelse/kontor med koøjevindue, som vidner om bygningens alder. Værelse har også sejt glasloft, som giver kig til det ene af to værelser på 1. sal. På 1. salen har man fordelingsgang til to værelser. Sælger har smart udnyttet hver en kvadratmeter, hvorfor man ser flere integrerede skabe. Værelser har lækre Velux vinduer med smukt kig over kvarteret. Ønsker man at bo på toppen af Nørrebro i lækre materialer i meget attraktivt område, så skal denne lejlighed opleves.     

ALTAN & KVISTPROJEKT: Sælger har ansøgt Københavns Kommune omkring spændende altan og kvist projekt på lejligheden. Se tegninger under ejendomsdokumenter som udleveres af danbolig. Dette projekt kan overtages af køber.

EJENDOM: Flot og elegant bygning opført i år 1902. Man har murstensfacade og skifertag. Bygningen har en flot energimærke i kategori: C. Ejerforeningen består af Hørsholmsgade 22A-K. Man har brugsret til stort og flot kælderrum. Der er adgang til aflukket gård, men man er ligeledes nabo til Nørrebroparken og Den Grønne Cykelkile, hvor man har store græsarealer. Sælger oplyser, at gården står overfor renovering uden omkostningerne for beboerne.   

OMRÅDE: En oplagt mulighed for at bosætte sig på en af Nørrebros bedste adresser. Her har man chancen for at bo midt i det attraktive Stefansgade-kvarter, som af kendere også kaldes "Lille Berlin". Et sprudlende nærmiljø med spændende second-hand butikker, fortovscaféer, restauranter, hyggelige gågader og grønne områder omkranser denne centrale beliggenhed. Her har du roen på Assistens Kirkegården, livet i Nørrebroparken og luften i Hans Tavsens Park – alle førnævnte parker er nærmeste nabo, og man er kun få min. fra tre metrostationer. På cykel tager det et kvarter til centrum af København, og man er ligeledes nabo til Frederiksberg, som kan nås på få minutter. Med andre ord – her er man centralt placeret midt i det pulserende Nørrebro men dog stadig i rolige og hyggelige omgivelser. Tæt på flere uddannelsesinstitutioner som Københavns Professionshøjskole, Universitetsparken, Panum og KEA. Nørrebro har noget for enhver smag og er i 2021 udnævnt til The world’s coolest neighbourhood af det legendariske globale magasin Time Out.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke C
Byggeår 1902
Etage 5.
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 112 m²
Grundareal 2.076 m²
Faciliteter
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 6.990.000 kr.
Ejerudgift 2.787 kr.
Prisudvikling -1.48 %
Finansiering
Udbetaling 350.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 39.721 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 31.809 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Stefansgadekvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stefansgadekvarteret
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Kunst og kultur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende lejligheder i nærheden til 5.900.000-8.000.000 kr. på omkring 112 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 25.sep kl. 13:15, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Rosenørns Alle 34, 2. tv., 1970 Frederiksberg C

6.495.000 kr. 101 m² 4 rum
Åbent hus 25.sep kl. 11:00, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Østbanegade 45, 4. tv., 2100 København Ø

7.495.000 kr. 123 m² 4 rum
Åbent hus 25.sep kl. 11:00, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Weidekampsgade 33, 2. tv., 2300 København S

6.195.000 kr. 108 m² 4 rum
Åbent hus 25.sep kl. 14:30, kræver tilmelding
Lejlighed

Frederiksberg Alle 53, st.., 1820 Frederiksberg C

6.495.000 kr. 110 m² 3 rum
Se lignende boliger
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.