0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Amager Strandvej 58G, 5. tv.
2300 København S

Åbent hus

 • Søndag d. 18. nov.12:30 - 13:30
 • Søndag d. 25. nov.12:30 - 13:30
 • Søndag d. 02. dec.12:30 - 13:30
 • Søndag d. 09. dec.12:30 - 13:30
 • Søndag d. 16. dec.12:30 - 13:30
Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 88 m²
Kontant 4.550.000
Ejerudgift pr.md. 3.887

Amager Strandvej 58 - 3 vær. med sydvendt altan ud til grøn kile - super udsigt til Øresund!

Kom til Åbent Hus på søndag klokken 12.30-13.30
Besøg vores store showroom på Amager Strandvej 60, 1. sal

Super beliggenhed lige ved Øresund og Amager strandpark. Du har ligeledes 2 metrostationer tæt på - Øresund og Lergravsparken, hvorfra man kan komme enten ind til Kgs. Nytorv eller ud til lufthavnen på ca. 6 min. Amager Strand er i rivende udvikling og med en beliggenheden lige til stranden vil det føles som at være i en feriebolig i udlandet lige ved stranden, så glemmer du håndklæder eller lignende har du kun 2 min. på gåben hjem. Kort sagt det her er den perfekte beliggenhed. Områdets kvaliteter er mange, herunder fantastisk natur, caféer, bagere & restauranter, fitnesscenter og den hyggelige Sundby Havn. Disse kvaliteter krydret med de mange besøgende, er med til at skabe den unikke stemning, som leder tankerne hen på de sydlandske promenader. Der vil også komme en promenade med nye butikker hele vejen fra Øresundsvej til Italiens Kvarteret. Fra Amager Strandvej og ned langs bebyggelsen mod øst og vest etableres frodige grønne kiler. Parkområder, som gør det nemt for både beboere og besøgende at komme til og fra kyststrækningen og områdets øvrige tilbud. De grønne kiler skaber luftige rum omkring boligerne og indbyder samtidig til udendørs pauser og aktiviteter. I midten af bebyggelsen mod vest etableres et stort grønt og fælles gårdrum. Der kommer parkering til cykler i kælderen.

Lejlighederne har store lysindfald fra de høje vinduespartier og altanrum gør hele forskellen - der er i det hele taget lagt stor vægt på daglig trivsel og samværet med familie og venner i boligernes åbne stuer og køkkener. Tagterrasser/altaner med belægning af Kebony træ, værn i galvaniseret stål med lodrette balustre og håndliste i træ. Rummelige køkkener med spiseplads og masser af lysindfald fra gulv til loft. Der bliver ca. 2,60 meter til loftet i det meste af lejligheden. Så lejlighederne er meget lyse. De stilrene køkkener fra HTH matcher hverdagens behov for effektiv funktion og imødekommer samtidig drømmen om det smukke designerkøkken. Med hårde hvidevarer fra Siemens, underlimet stålvask med Quooker som standard, og grebsfrie elementer er alle forudsætninger på plads for velfungerende hverdagskokkerier og weekendens menuer med lidt ekstra 'topping'. Mod Amager Strandvej monteres ventilationsvinduer, som reducerer støj når der skal åbnes for frisk luft. Badeværelset med flotte grå fliser, hvide skabselementer fra HTH og vaskesøjle fra Siemens. De smukke lyse trægulve i boligernes køkken alrum, stuer og værelser er fra det anerkendte firma Tarkett - og der er naturligvis gulvvarme nedenunder, i alle rum.

Forcer ved denne ejendom:
Lige ved lystbådehavnen og kort gåafstand til Metro og Amager Strand
De fleste lejligheder har havudsigt til Øresund og udsigt til lystbådehavnen og nogle til selve Amager Strand og Sverige
Ca. 2,60 meter til loftet
Størst afstand til nabobygningen mod syd ifht. lokalplanen
Beliggende lige ud til den kommende bredde grønne kile syd med super opholdsarealer og legepladser
Mulighed for tilvalg af P-plads i kælderen under ejendommen
Mod Amager Strandvej kommer der dobbeltvinduer også kaldet russervinduer som reducere støjen og hvor du kan lufte ud uden at åbne vinduet
Alle har eget kælderrum
Elevator i alle opgange - fra p-kælder til lejligheden.
Store lækre fliser i badeværelset på 90*45 i betongrå
ALT DET HER ER MED I PRISEN:
Quooker i køkkenet, dørtelefon med video, Dornbracht armaturer, matteret glasdør som afskærmning foran vaskesøjle, afskærmning til brusenichen i glas med glasdør, kebony træ på alle terrasser og altaner, alle hårde hvidevarer er minimum energiklasse A++, afskærmning mellem terrasser i stueetagen samt på tagterrassen på 1,3 meter, mod Amager Strandvej kommer der dobbeltvinduer også kaldet russervinduer som reducere støjen og hvor du kan lufte ud uden at åbne vinduet
Sælger forventer at etablere alt dette:
- Fælleslokale på ca. 200 m2 som kan bruges til fødselsdage mv.
- 2 gæstelejligheder med badeværelse og the-køkken som beboere kan booke til overnattende gæster. - Alm. cykelparkering og til ladcykler i kælderen.
- Aflåst depotrum til kajakker og surfboards.
KUN 25.000 I UDBETALING

Forcer ved denne lejlighed:
Stort køkken-/alrum
Sydvendt Altan
Lige ud til den grønne kile
Fransk altan
Super udsigt til Øresund
Stort badeværelse

Beliggenhed: Super beliggenhed lige ved Øresund og Amager strandpark med alle dens faciliteter, bl.a. Helgoland badeanstalt, udendørs fitness, ishuse m.m. Du har ligeledes 2 metrostationer tæt på - Øresund og Lergravsparken, hvorfra man kan komme enten ind til Kgs. Nytorv eller ud til lufthavnen på ca. 6 min. Amager Strand er i rivende udvikling og med en beliggenheden lige til stranden vil det føles som at være i en feriebolig i udlandet lige ved stranden, så glemmer du håndklæder eller lignende har du kun 2 min. på gåben hjem. Kort sagt det her er den perfekte beliggenhed. Områdets kvaliteter er mange, herunder fantastisk natur, caféer, bagere & restauranter, fitnesscenter og den hyggelige Sundby Havn hvor man kan have båden liggende, eller nyde et måltid mad i restauranten. Disse kvaliteter krydret med de mange besøgende, er med til at skabe den unikke stemning, som leder tankerne hen på de sydlandske promenader. Store lysindfald fra de høje vinduespartier og altanrum gør hele forskellen - der er i det hele taget lagt stor vægt på daglig trivsel og samværet med familie og venner i boligernes åbne stuer og køkkener.
Rummelige køkkener med spiseplads og masser af lysindfald fra gulv til loft. Lejlighederne er meget lyse.
Stilrene køkkener fra HTH i hvidt model VH-7 grebsfri. Hårde hvidevarer fra Siemens. Du vil stadig kunne lave tilvalg af gulve, fliser, køkken, bad og hårde hvidevarer.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til danbolig på telefon 32340400 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager.strand@danbolig.dk

Like din lokale danbolig på www.facebook.com/danbolig.nielshald og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Amager Strandvej 58G, 5. tv.
2300 København S

Super udsigt Øresund!

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 88 m²
Kontant 4.550.000
Ejerudgift pr.md. 3.887
Sagsnummer 228AS-P1072
Byggeår 2020
Energimærke A
Rum 3
Boligareal 88 m²
Liggetid 59
Standard finansiering
Udbetaling 230.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.222 / 17.178

Boligen ligger i Lergravsparken. I dette nabolag finder du blandt andet 11 børnehaver, 268 virksomheder og en masse lokale, der går op i nyheder fra Danmark og holder af at dyrke sport eller motion.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

København Kommune i tal

 • Indbyggere
  611.822
 • Skoler
  123
 • Borgmester
  Frank Jensen
 • Solskinstimer
  1.793 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  23,8%
 • Kirkeskat
  0,8%
 • Børnehaver
  430

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Thomas Enevold

Thomas Enevold
Partner, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 32 34 04 00

danbolig Amager Strand
Øresundsvej 124
2300 København S

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig