Drechselsgade 18, 10. tv., 2300 København S - Ejerlejlighed på 113 kvm - Sagsnr. 255SF-P1001

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

Drechselsgade 18, 10. tv.
2300 København S

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 113 m²
Kontant 7.595.000
Ejerudgift pr.md. 4.930

SFINXEN

Sfinxen er en ny boligbebyggelse på Islands Brygge, der udformes som et udsigtstårn, hvor lyset og udsigten skaber den unikke karakter. Et andet kendetegn ved denne bebyggelse er det kompromisløse fokus på kvalitet i projektet. Kvaliteten er først i top, når det også er et dejligt sted at bo. Derfor er lejlighederne tegnet på de kommende beboeres præmisser og med en arkitektonisk kompromisløshed, som vi er stolte af. De, der flytter ind i Sfinxen, får en bolig, hvor der er arbejdet minutiøst med alle dimensioner - design i detaljen, funktionel komfort og skønhed i de store linjer.

Islands Brygge er et attraktivt sted i byen. Beliggenheden er et tilbud til det moderne bymenneske, som gerne vil nyde storbyens mange muligheder og samtidig bo med havnen og grønne arealer som tætte naboer. Her lever man med i årstiderne og ser himmelen hver dag - uden at miste storbyens puls. I dag byder Islands Brygge på et charmerende nærmiljø med havnebad, butikker, caféer og gode indkøbsmuligheder. Den populære havnepark med kulturarrangementer og et væld af friluftsaktiviteter som roning, beachvolley, petanque og legepladser skaber liv i området året rundt. Sfinxen er placeret i den sydlige del af Islands Brygge, et unikt byudviklingsområde med høje ambitioner. Her skabes de kommende år en ny bydel af lave rækkehus bebyggelser, kombineret med attraktive pladser og enkelte identitetsskabende bygninger i stor skala.

Sfinxen bliver et markant byggeri i området og vil være med til at give bydelen sin egen unikke karakter. Mod vest tilpasser Sfinxen sig i højden de omkringliggende byggerier i to etager, og mod øst rejser den sig i 12 etager. Tårnet er trukket tilbage i forhold til den omlagte Artillerivej, så der skabes plads til et stort sydøstvendt byrum. I tårnet er placeret en række gennemlyste udsigtslejligheder, der alle er orienteret mod både øst og vest. Sfinxen er skabt med mest mulig vinduesareal. Store glaspartier giver frit udsyn og dagslyskvaliteter i særklasse. Lyset bliver lejlighedernes dekoration. Dagens gang, årstidernes lys og himmelens farver giver disse lejligheder en helt unik karakter.

Udsigten er noget særligt. Med Amager Fælled til den ene side og Københavns Havn til den anden er der tæt kontakt til både byen, vandet og de grønne vidder.

Boligerne er gennemtænkte, hvad angår æstetik og funktion, og lejlighederne er udført i materialer af bedste kvalitet. Alle valg peger i retning af det smukke, enkle og tidløse. Helhedsindtrykket er lyst og luftigt. Et højhus på Islands Brygge i København, der er udviklet af walls i samarbejde med holgaard arkitekter.

Drechselsgade 18, 10. tv.
2300 København S

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 113 m²
Kontant 7.595.000
Ejerudgift pr.md. 4.930
Sagsnummer 255SF-P1001
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 113 m²
Liggetid 460
Standard finansiering
Udbetaling 380.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 31.117 / 27.460

Boligen ligger i Islands Brygge og Ørestaden. I dette nabolag finder du blandt andet 15 vuggestuer og 971 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

København Kommune i tal

 • Indbyggere
  611.822
 • Skoler
  123
 • Borgmester
  Frank Jensen
 • Solskinstimer
  1.793 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  23,8%
 • Kirkeskat
  0,8%
 • Børnehaver
  430

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Claus Haagensen

Claus Haagensen
Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 32 87 30 80

danbolig Islands Brygge
Islands Brygge 81 D
2300 København S

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.