Amager Strandvej 116G, 2300 København S - Rækkehus på 140 kvm - Sagsnr. 025OR-P0002

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

Amager Strandvej 116G
2300 København S

I ALT 194 M2!

Åbent hus

 • Søndag d. 04. aug.11:00 - 12:00
 • Søndag d. 11. aug.11:00 - 12:00
 • Søndag d. 18. aug.11:00 - 12:00
 • Søndag d. 25. aug.11:00 - 12:00
 • Søndag d. 01. sep.11:00 - 12:00
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 7.295.000
Ejerudgift pr.md. 6.866

Rækkehus ved Amager Strand med 2 tagterrasser + have og i alt 194 etagemeter!

Åbent hus er i showroomet på Amager Strandvej 140 E. Ring til danbolig for personlig fremvisning på 32591407.

Forcer ved denne her bolig:
2 badeværelser + gæstetoilet
Miele hårde hvidevarer
Unoform køkken
Corebordplade - type som Corian
Forhave + sydvendt have med både fliser og græs samt afskærmning mod naboer så privat.
2 tagterrasser
2 stuer - den ene øverst med fantastisk lys med lysindfald fra 3 verdenshjørner
194 etagemeter i alt!

Underetagen er bygget "som et badekar" dvs. det vand der bruges i kælderen pumpes op til stueetagen og afløb her. Dette gøres for, at minimere risikoen for vand indtrængen til et absolut minimum. Ved typiske vandskader i kældre er vandet kommet ind via stigende grundvand, gulvafløb eller toiletter, men er ikke muligt her. Der er vinduer fra alrum/disponible rum ud til lyskasse. Der er ca. 2,3 meter til loftet. Det er de samme store klinker som i badeværelset du vælger der kommer og så er der selvfølgelig også gulvvarme overalt.

ELF Development opfører 25 eksklusive byhuse med masser af strandliv, grønne oaser og plads til dig og familien i et af Københavns mest populære, nye boligområder - hvor nærheden til vand, strand og byliv forenes i en kreativ og pulserende atmosfære.
De tre bebyggelser STRANDSTRÆDET, ØRESUNDSRÆKKERNE og STRANDSTIEN, mødes i en fælles arkitektonisk identitet og skaber en rød tråd ned gennem det pulserende og forskelligartede område.
Vi lægger ud med 25 helt unikke byhuse.
Etape 1 - ØRESUNDSRÆKKERNE og STRANDSTIEN - danner rammen om et både aktivt og roligt liv ved stranden, tæt på byliv og indkøb, og med grønne rum som en organisk og nærværende del af det hele. Senere vil etape 2 og STRANDSTRÆDET fuldende området langs kysten - ved vandet.
Indtil for få år siden var alle grundene ud til kysten - fra Øresundsvej i nord til Italiensvej mod syd - præget af industribygninger og håndværkervirksomheder. Med projektet 'Amager Strandpark' og de tre unikke bebyggelser, sætter ELF Development et smukt aftryk i det populære område - med eksklusive arkitekttegnede boliger og hyggelige grønne oaser ved kysten.

ØRESUNDSRÆKKERNE
17 byhuse opdelt i en nordlig og sydlig række Den nordlige række byhuse indeholder 8 boliger på 194 - 206 m2 inkl. underetage, adskilt af organisk grønt stiforløb - med fire byhuse på hver side. Disse byhuse udmærker sig ved en ekstra stue på 2. sal med direkte udgang til øst- og vestvendt tagterrasse. Den sydlige del af rækkerne består af 9 sammenhængende byhuse på 173 - 185 m2 inkl. undertage. Disse byhuse har som noget særligt tagterrasse med pergola og privat område.
Byhusene i ØRESUNDSRÆKKERNE fordeler sig på otte boliger mod nord og ni boliger mod syd på grunden. Alle byhusene markerer sig med veludnyttede arealer og attraktive uderum på toppen.
De otte nordlige byhuse er opdelt med fire på hver side af et frodigt og grønt stiforløb i midten, med små stier, siddepladser og strandplanter. Boligerne er opført i de smukke Wienerberger tegl og fremstår i et lyst, messingfarvet facadeudtryk med elementer af sorte sten og sort, forpatineret zink omkring de store vindues- og dørpartier. Boligerne komplimenterer dermed på smukkeste vis de ni sydvendte byhuse i et mellem-gyldent, næsten bronzefarvet facadeudtryk, ligeledes med elementer af sorte sten og sort, forpatineret zink omkring de store vindues- og dørpartier. Facadefarverne på henholdsvis de nord- og sydvendte byhuse afspejler farverne på de eksisterende bygninger, der i sin tid stod på samme sted. Historien får nu nyt liv.
Alle 17 byhuse har særdeles rummelige og brugbare underetager med kombineret bryggers og badeværelse samt alrum med mange anvendelsesmuligheder. Der er gulvvarme overalt i den klinkebelagte underetage, som både frigiver ekstra plads og desuden bidrager til et lunt og sundt hus. I stueplan er der både entré, gæstetoilet og køkken/alrum med spiseplads samt veldisponeret stue med udgang til sydvendt, flisebelagt terrasse og have. Førstesalen byder på master bedroom med walk-in closet samt to gode værelser. Boligens lækre badeværelse er ligeledes placeret på 1. sal. ØRESUNDSRÆKKERNES otte byhuse mod nord har desuden stor stue på 2. sal, hvorfra der er udgang til tagterrasse på begge sider. De ni byhuse mod syd har egen adgang via taghus til øverste plan, hvor den store træterrasse, omkranset af plantekasser med strand- og sivplanter, bringer stranden helt tæt på.
I Øresundsrækkerne vil både den store og lille familie få plads til hverdagens praktik i en drøm af et byhus med mange indretningsmuligheder. Her er både uderum på toppen og i stueplan. Husenes centrale placering i området giver følelsen af noget unikt, hvorfra adgangen til områdets mange tilbud og ikke mindst stranden ligger lige for.
I Amager Strandpark smelter livet ved stranden sammen med livet i byen. Her er man tæt på naturen året rundt i et unikt fællesskab og i moderne arkitektoniske rammer - med plads til individuelle drømme.
Gröning Arkitekter har tegnet boligerne, som fordeler sig på tre bebyggelser, alle med et bevidst slægtskab, både i det arkitektoniske udtryk og i brugen af materialer. De tre bebyggelser, med hvert sit navn og identitet, er en del af et overordnet fællesskab, i et charmerende område, der før i tiden bestod af lagerbygninger og håndværkervirksomheder. Historien lever nu videre i nye mursten, som tilsammen danner tre boligmiljøer med en fælles signatur, små pladser, passager og grønne oaser - med nærheden til stranden som det centrale element.
Alle boligerne er varianter af klassiske rækkehuse' til både singler, små og større familier. Store, rummelige byhuse med tilhørende gårdhaver, og ikke mindst med flade tagkonstruktioner, som skaber funktionelle uderum med plads til samvær med naboerne - både som fællesterrasser, helt private terrasser og terrasser med private områder

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, finder du i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer.

Amager Strandvej 116G
2300 København S

I ALT 194 M2!

Åbent hus

 • Søndag d. 04. aug. 11:00 - 12:00
 • Søndag d. 11. aug. 11:00 - 12:00
 • Søndag d. 18. aug. 11:00 - 12:00
 • Søndag d. 25. aug. 11:00 - 12:00
 • Søndag d. 01. sep. 11:00 - 12:00
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 7.295.000
Ejerudgift pr.md. 6.866
Sagsnummer 025OR-P0002
Byggeår 2019
Energimærke A
Rum 5
Boligareal 140 m²
Kælder 54 m²
Liggetid 68
Standard finansiering
Udbetaling 365.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 29.586 / 26.101

Boligen ligger i Amager Strand. I dette nabolag finder du blandt andet 8 børnehaver og 69 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

København Kommune i tal

 • Indbyggere
  611.822
 • Skoler
  123
 • Borgmester
  Frank Jensen
 • Solskinstimer
  1.793 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  23,8%
 • Kirkeskat
  0,8%
 • Børnehaver
  430

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Lars Bo Christensen

Lars Bo Christensen
Partner, Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Telefon: 32340400

danbolig Amager
Sundbyvester Plads 2
2300 København S

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.