0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Amager Strandvej 162M, 65. m2 kld.
2300 København S

Åbent hus

 • Søndag d. 25. nov.11:00 - 12:00
 • Søndag d. 02. dec.11:00 - 12:00
 • Søndag d. 09. dec.11:00 - 12:00
 • Søndag d. 16. dec.11:00 - 12:00
 • Søndag d. 23. dec.11:00 - 12:00
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 7.295.000
Ejerudgift pr.md. 6.414

Enderækkehus ved Amager Strand med kæmpe tagterrasse + fliseterrasse og i alt 20 etagemeter!

ÅBENT HUS SØNDAG KL. 11-12 Kom forbi vores showroom på Amager Strandvej 142C.

Forcer ved denne her bolig:
Enderækkehus
2 badeværelser + gæstetoilet
Miele hårde hvidevarer
Unoform køkken
Corebordplade - type som Corian
Forhave + sydvendt fliseterrasse samt afskærmning mod naboer så privat.
Kæmpe tagterrasse
Ekstra bred og stor stue samt store værelser
206 etagemeter i alt!

Underetagen er bygget "som et badekar" dvs. det vand der bruges i kælderen pumpes op til stueetagen og afløb her. Dette gøres for, at minimere risikoen for vand indtrængen til et absolut minimum. Ved typiske vandskader i kældre er vandet kommet ind via stigende grundvand, gulvafløb eller toiletter, men er ikke muligt her. Der er vinduer fra alrum/disponible rum ud til lyskasse. Der er ca. 2,3 meter til loftet. Det er de samme store klinker som i badeværelset du vælger der kommer og så er der selvfølgelig også gulvvarme overalt.

ELF Development opfører 25 eksklusive byhuse med masser af strandliv, grønne oaser og plads til dig og familien i et af Københavns mest populære, nye boligområder - hvor nærheden til vand, strand og byliv forenes i en kreativ og pulserende atmosfære.
De tre bebyggelser STRANDSTRÆDET, ØRESUNDSRÆKKERNE og STRANDSTIEN, mødes i en fælles arkitektonisk identitet og skaber en rød tråd ned gennem det pulserende og forskelligartede område.
Vi lægger ud med 25 helt unikke byhuse.
Etape 1 - ØRESUNDSRÆKKERNE og STRANDSTIEN - danner rammen om et både aktivt og roligt liv ved stranden, tæt på byliv og indkøb, og med grønne rum som en organisk og nærværende del af det hele. Senere vil etape 2 og STRANDSTRÆDET fuldende området langs kysten - ved vandet.
Indtil for få år siden var alle grundene ud til kysten - fra Øresundsvej i nord til Italiensvej mod syd - præget af industribygninger og håndværkervirksomheder. Med projektet 'Amager Strandpark' og de tre unikke bebyggelser, sætter ELF Development et smukt aftryk i det populære område - med eksklusive arkitekttegnede boliger og hyggelige grønne oaser ved kysten.

STRANDSTIEN
8 eksklusive byhuse tættest på vandet Byhuse i forskudte plan på 193 - 205 m2 inkl. underetage. Boligerne byder som noget særligt på egne private tagterrasser med plads til blomster, strandplanter og stemningsfuldt udeliv.
De otte byhuse på STRANDSTIEN fremstår i smukke, lyse, melerede Wienerberger tegl - som er med til at tilføre boligerne et karakterfuldt, gedigent og æstetisk udtryk. Desuden vil elementer af aluminium i varme farvetoner skabe et harmonisk kontrastforhold til de lyse tegl, ligesom det øverste trappehus i beton på tagplanet giver husene en moderne, lidt rå signatur.
Byhusene er alle i tre etager med rummelig underetage, stueplan, første sal og ikke mindst stor, attraktiv tagterrasse øverst på anden sal, med plads til loungemøbler, siddepladser og henslængt udeliv - så tæt på stranden man kan komme i sit eget hjem!
På forsiden af de elegante huse anlægges små flisebelagte terrasser, mens der på sydsiden er en lidt større flisebelagt terrasse. Terrasserne er hævet en anelse i niveau, for at frigøre byhuset fra gadeniveau. En særdeles lækker og gennemtænkt detalje.
Fra STRANDSTIEN kan man få sand mellem tæerne, og måske en kølende dukkert, i løbet af få minutter til fods via det charmerende stisystem i området.
Byhusenes unikke, indbydende underetager, med gulvvarme under de store smukke klinker, indeholder bryggers + bad, disponibelt rum samt et stort alrum.
Husenes mange kvadratmeter og rummelighed fornemmes særligt i stueplan, hvor især køkkenalrummet har fået ekstra rumhøjde på grund af det forskudte plan med et lille trappeløb op til stueafdelingen mod syd. En arkitektonisk finesse af de top delikate, som er med til at skabe en international feeling og desuden tilfører rummet lys og luft.
Første salen er indrettet med to værelser mod nord og stort forældresoveværelse med walk-in closet mod syd. Husets lækre badeværelse er ligeledes bekvemt placeret på første sal. Den indvendige trappe fortsætter til trappehuset på boligens øverste etage, med den unikke tagterrasse. Her har lækre udemøbleringer, blomster og plantekrukker særdeles gode betingelser.

I Amager Strandpark smelter livet ved stranden sammen med livet i byen. Her er man tæt på naturen året rundt i et unikt fællesskab og i moderne arkitektoniske rammer - med plads til individuelle drømme.

Gröning Arkitekter har tegnet boligerne, som fordeler sig på tre bebyggelser, alle med et bevidst slægtskab, både i det arkitektoniske udtryk og i brugen af materialer. De tre bebyggelser, med hvert sit navn og identitet, er en del af et overordnet fællesskab, i et charmerende område, der før i tiden bestod af lagerbygninger og håndværkervirksomheder. Historien lever nu videre i nye mursten, som tilsammen danner tre boligmiljøer med en fælles signatur, små pladser, passager og grønne oaser - med nærheden til stranden som det centrale element.
Alle boligerne er varianter af klassiske rækkehuse' til både singler, små og større familier. Store, rummelige byhuse med tilhørende gårdhaver, og ikke mindst med flade tagkonstruktioner, som skaber funktionelle uderum med plads til samvær med naboerne - både som fællesterrasser, helt private terrasser og terrasser med private områder

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, finder du i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer.

Amager Strandvej 162M, 65. m2 kld.
2300 København S

I ALT 205 M2!

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 7.295.000
Ejerudgift pr.md. 6.414
Sagsnummer 228SS-P0001
Byggeår 2019
Energimærke A
Rum 6
Boligareal 140 m²
Kælder 62 m²
Liggetid 152
Standard finansiering
Udbetaling 365.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 32.355 / 27.485

Boligen ligger i Amager Strand. I dette nabolag finder du blandt andet 8 børnehaver, 69 virksomheder og en masse lokale, der går op i nyheder fra Danmark og holder af at dyrke sport eller motion.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

København Kommune i tal

 • Indbyggere
  611.822
 • Skoler
  123
 • Borgmester
  Frank Jensen
 • Solskinstimer
  1.793 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  23,8%
 • Kirkeskat
  0,8%
 • Børnehaver
  430

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Thomas Enevold

Thomas Enevold
Partner, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 32 34 04 00

danbolig Amager Strand
Øresundsvej 124
2300 København S

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig