Borups Allé 235B, 2. th.
2400 København NV

  • 2.695.000 kr.66 m²2 rum
  • Kontantpris 2.695.000 kr.
  • Ejerudgift 3.701 kr.
  • Boligareal 66 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Solrig altan. Stille passage. Lys. Delevenlig. Udsigt til Genforeningspladsen

Velkommen ind til denne bolig på Borups Allé 235B, 2. th. som ligger i en dejlig stille passage. Boligen ligger ud til Genforeningspladsen, hvilket giver lejligheden et fantastisk lys og giver boligen et fantastisk kig. LEJLIGHED: Via pæn hoveddør træder man ind i en rummelig entré med indbygget skab og rigtig god plads til opbevaring. Fra entréen har man adgang til et værelse, køkken, badeværelse og endnu et værelse. Det første værelse giver adgang til den solrige altan og vender mod den gode grønne gård. Værelset benytter sælger i dag som soveværelse og har god plads til både stor seng og kontorplads. Køkkenet er et elementkøkken med træbordplade og opvaskemaskine. Badeværelset er et flisebelagt badeværelse med lyse fliser og med plads til brus. Det sidste værelse vender mod Genforeningspladsen som giver et flot kig og giver lejligheden et flot lysindfald. Dette værelse er rummeligt og har god plads. I dag benytter sælger dette værelse som kontor og opholdsrum. Denne lejlighed skal opleves! EJENDOM: Solid og veldrevet ejerforening bestående af 145 beboelseslejligheder. Ejendommen er opført i 1921 med murstensfacade og tegltag. Der er pæne termovinduer. Ejerforeningen følger en vedligeholdelsesplan med løbende udskiftning af faldstammer og stigestrenge, som finansieres via ejerforeningens budget. Hovedtrapperne er renoveret i 2010 og i 2017 skiftede man hoveddøre på bagtrapperne, moderniserede vaskeriet og lavede nyt LED lys på fællesarealer. Til lejligheden er der adgang til: tørrerum, værksted, vaskeri, kælderrum og cykelkælder. Man deler en dejlig gård, og nærmeste nabo er genforeningspladsen, som er et kæmpe grønt område med fodbold, tennis, padel tennis osv. Om vinteren omdannes dette område til Københavns største skøjtebane, som besøges af mange Københavnere. OMRÅDET: God beliggenhed med Genforeningspladsen som nabo, der fungerer som et stort, rekreativt miljø med sportsplads, fodbold, løbebaner, tennis og padel tennis. Om vinteren omdannes området til en stor skøjtebane. Ydermere befinder man sig i gåafstand fra Grøndalscenteret, hvor alle sportsgrene kan udøves. Man ligger ligeledes på grænsen til Frederiksberg og Nørrebro med under 5 km til Rådhuspladsen på cykel. Indkøbsmuligheder lige over på den anden side af vejen.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1921
Etage 2.
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 66 m²
Økonomi
Kontantpris 2.695.000 kr.
Ejerudgift 3.701 kr.
Prisudvikling -12.92 %
Finansiering
Udbetaling 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.292 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.917 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Fuglekvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Fuglekvarteret
Hipt og ungt
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede hertil fordi vi faldt for lokaliteten - en oase i byen. Det er helt særligt at man kan bo så tæt på byen og samtidig have så meget åben plads og grønt omkring sig. Her er fugle i gården, der synger aftensang og vil du ind til centrum kan det klares på under 20 min på cykel (til Nørreport) eller man kan komme på S-banen efter 10 minutters gang ned til Fuglebakken st.. Da lejligheden ligger ud til Genforeningspladsen og ind til gården er der, på trods af den centrale beliggenhed, meget stille."

Sådan er kvarteret

"Genforeningspladsen er en oase i byen. Her er på den ene side travlt med folk der skal til og fra - og på den anden side er det et område, hvor fritidslivet får fuldt fokus og plads. Både i gården og på Genforeningspladsen er der altid god stemning. Selv om aftenen er der trygt i parken og dem man møder er beboere, der går aftentur med deres hund eller som os, folk, der ind imellem går ned og kigger på stjerner. Vores grønne gård er hyggelig og indbyder til forskellige aktiviteter. "

Det viser vi vores gæster

"Genforeningspladsen er enormt hyggelig; den er fuld af liv og aktive mennesker; unge som ældre, der spiller, leger, træner, solbader, hygger sig ved bænkene, på legepladsen eller på cafeen. I regn- og frostvejr bliver de blå paddleboard-baner stadig flittigt brugt. Her er et godt kulturliv pga de mange sportsfaciliteter, hvilket skaber en generel tryghed. Vi viser også gerne vores gæster søerne i Bellahøj Parken, der har et rigt fugleliv."

Her handler vi

"Stort set alle supermarkedskæder er indenfor rækkevidde - Meny, Irma, Aldi, Netto og Rema ligger alle indenfor 1000 meter og vil du i Kvickly eller Føtex er de heller ikke langt væk. Lige overfor, på den anden side af Borups Allé, ligger Netto - den kan næsten ikke komme tættere på"

Her slapper vi af

"Vi nyder gerne en morgen-kaffe eller brunch i solen på altanen - så snart vejret tillader det opholder vi os meget her. På varme sommerdage er vi lykkelige for den kølende skygge om eftermiddagen og samtidig er der læ så vi kan sidde ude fra tidligt forår til sent efterår selv, når der ikke er sol. På altanen har vi dyrket krydderurter og tomater med success. Solsortens aftensang lukker vi ind ad køkkenvinduet eller nyder direkte ude på altanen. Er det for koldt til at være ude, nyder vi udsigten fra stuevinduet, hvor man ofte kan opleve en fantastisk solnedgang. Vi er også glade for at gå ture i kvarteret, for eksempel i Grøndalsparken, som ligger tæt ved og som giver mulighed for at gå langt i grønne omgivelser. Er vejret ikke til gåture kan vi tage en tur i svømmehallen, da Bellahøj Svømmestadion ligger lige op ad bakken."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har brug for mere plads da vi har behov for hjemmekontorer og gerne vil have muligheden for at udvide familien."

4 lignende lejligheder i nærheden til 2.300.000-3.100.000 kr. på omkring 66 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 22.maj kl. 14:00
Lejlighed
Nyhed!

Novembervej 7, 2. tv., 2860 Søborg

2.350.000 kr. 69 m² 3 rum
Lejlighed
Nyhed!

Rørmosevej 31, 1. tv., 2400 København NV

2.995.000 kr. 72 m² 3 rum
Åbent hus 22.maj kl. 15:00, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Birkedommervej 28, st.. th., 2400 København NV

2.595.000 kr. 63 m² 3 rum
Lejlighed
Nyhed!

Borups Allé 241, 1. tv., 2400 København NV

2.749.000 kr. 65 m² 2 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.