Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

Kongeæblevej 9, st. tv.
2500 Valby

Åbent hus

 • Søndag d. 15. dec.12:30 - 13:30
Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 108 m²
Kontant 3.695.000
Ejerudgift pr.md. 4.561
Se prisportalen Tjek Boliglån

Sjæl og grønne kvadratmeter- nye lejligheder midt i Valby.

***ÅBENT HUS***
Showroom på Torveporten 17 (bunden Iris Hus Tårnet), 2500 Valby
Søndag kl. 12.30-13-30

Blot et stenkast fra Københavns pulserende liv opføres den spirende bydel Grønttorvet. Området var i tidernes morgen centrum for den københavnske grønt-, frugt- og blomsterhandel, hvor tusindvis af besøgende fra hele Sjælland og dele af Sverige dagligt lagde vejen forbi for at gøre en god handel.
Nu udbydes denne pragtfulde 3/4-værelses stuelejlighed(i forskudt plan) med 2 terrasser. Boligen tilbyder blandt andet lækkert køkken alrum fra Svane i åben forbindelse med opholdsstue. Flot flisebadeværelse med sep. bruseniche og vaskefaciliteter. Ydermere er der 2-3 soveværelser - planløsningen er fleksibel, og sælges som udgangspunkt med 2 værelser, med mulighed for at etablere det 3. soveværelse (mod tillæg til købesummen). Lejligheden byder på indbygningsskabe (som angivet på plantegning) og der er ligeledes gulvvarme i hele lejligheden.
Lejligheden har den bedste beliggenhed lige ud mod den store pragtfulde Grønttorvspark!

Ejendommen (Astrantia Hus) tilbyder elevator, brugsret til kælderrum samt mulighed for leje / tilkøb af parkeringsplads i p-kælder.

OVERTAGELSE PR. 01.04.2020

Astrantia Hus
Forførende arkitektur for alle generationer

Med fine, tynde blade, som omfavner de små blomster og fremkalder et varierende farvespil i løbet af dagen, er Astrantia en af de mest æstetiske sommerblomster.

Det samme varierende og æstetiske indtryk får du, når du bevæger dig rundt om Astrantia Hus. Her møder du variation og harmoni. Forskellige højder og udtryk. Altaner med glas og metal mod karakterfulde teglsten i forskellige unikke mønstre, former og farver.

Med Astrantia Hus har arkitekterne Holscher Nordberg samlet det bedste fra to karakteristiske miljøer i København. Inspirationen er hentet fra den klassiske karré, som præger bybilledet i brokvarterne, og fra de hyggelige byhuse som Kartoffelrækkerne og Humleby. Det er en levende bebyggelse, der bidrager til de oplevelser, man får, når man bevæger sig rundt på Grønttorvet med åbne sanser.

Respekt for det gode, klassiske håndværk
I Astrantia Hus går kvalitet og tradition hånd i hånd. Her er der nemlig værnet om den københavnske tradition for at bygge i tegl.

Mursten er et klassisk byggemateriale. Den naturlige variation i farver gør mursten til et materiale, som ikke bare fremstår harmonisk, men også patineres smukt. Murstenen, der er anvendt på Astrantia Hus, er den samme karakterfulde og prisbelønnede mursten, som ses på Krøyers Plads i København. Her er stenen vendt, så den udadvendte mørtellomme skaber et smukt relief og skyggespil henover facaden

Fakta
Fælles tagterrasse med væksthus
Stort gårdrum med væksthus
Syd- eller vestvendte terrasser eller altaner
Flere boliger har private tagterrasser
P-kælder til cykler og biler
Elevator fra kælder til kvist
Opvarmede depotrum til alle boliger i kælderen
Grønne tage, som aflaster kloakkerne
Affaldssortering i gårdrummet
Energiklasse A2020
Solceller på taget

Idyllisk stemning i gårdrummet
I hjertet af Astrantia Hus ligger karéens gårdrum. Et dejligt og stort grønt opholdsrum, hvor alle beboerne kan mødes om aktiviteter, lege og slappe af. I det store væksthus og i bedene kan man i fællesskab dyrke aftensmaden. Og på petanquebanen og legepladsen kan kammerater i alle aldre nyde hinandens selskab.


Livet på torvet
Mellem Grønttorvsparkens promenade og ejendommen mod vest etableres ét af Grønttorvs- parkens intime torve med plads til caféer, leg og afslapning. På torvet udfoldes et hyggeligt kunstområde, hvor der opføres vandkunst samt skulpturer af billedkunstneren Veo Friis Jespersen, som tidligere har udstillet værker i én af de gamle lagerbygninger på det gamle Grønttorv.

Unik udsigt til grøn oase & lys fra alle verdenshjørner
Astrantia Hus' fælles tagterrasse anlægges på karéens sydøstlige hjørne, der vender ud mod Grønttorvsparken. Herfra er der en forrygende udsigt over parken mod syd samt ejendommens gårdrum og Københavns tårne mod nord - og gode lysforhold fra alle verdenshjørner.

Tagterrassen bliver et grønt åndehul og et fristed med plads til afslapning, ophold og soldyrkning samt dyrkning af krydderurter, frugt og grønt.

Fra jord til bord
I Astrantia Hus har alle beboere adgang til et fælles væksthus på taget af karréen og ét i gårdrummet. Her og i bedene kan I dyrke jeres egne grøntsager, bær og krydderurter. Og i sæsonen kan I frit plukke frugterne fra træer og buske i den centrale park lige overfor. Det er en unik mulighed for at få jord under neglene og producere sin egen mad - midt i byen.

Lejligheder i alle størrelser - til alle generationer

Astrantia Hus har plads til alle - store som små, seniorer, familier, singler og studerende. Og med en beliggenhed i Grønttorvets nordlige del ud mod Grønttorvsparkens urbane promenade og små, hyggelige stræder mod øst og vest er der aktiviteter for enhver smag.

Ejendommen opføres som en karrébebyggelse opdelt i forskellige boligtyper og størrelser, som lægger op til en mangfoldig beboersammensætning.

I Astrantia Hus kan du bo hele livet.
Parklejligheder
33 boliger
92-113 kvm
3-4 værelser

Byhuslejligheder
32 boliger
69-106 kvm
2-4 værelser

Solsidens lejligheder
45 boliger
63-107 kvm
2-4 værelser

Rækkehuse
12 rækkehuse
121-131 kvm
4-5 værelser

Eksklusive parklejligheder
Udsigten taler for sig selv

I første parket til parken med højt til loftet og masser af lys får du med Astrantia Hus' parklejligheder ét af de mest eksklusive hjem i Københavns grønneste bydel.

Fra de smukke, rummelige sydvendte altaner får du udsigt til Grønttorvsparkens unikke farvespil og mærker energien fra livet langs promenaden. Altanerne er indrettet med delvist glasparti, som sikrer, at du får udsigten med ind i lejligheden, mens de tildækkede hjørner skærmer fra gaden og værner om privatlivet. Med en hjørnelejlighed, får du dobbeltaltan og udsigt til to verdenshjørner.

Selve lejligheden er stilfuldt indrettet med rene linjer, højt til loftet, moderne funktionalitet og kvalitetsmaterialer, som skaber optimale rammer og gør lejlighederne ideelle til enhver form for møblering.

I lejlighedens hjerte - det store åbne køkken med spiseplads og stor opholdsstue - kan du nyde roen og udsigten fra de store vinduer, der lukker omgivelserne ind og giver de optimale lysforhold.

Stueetagens lejligheders planløsning adskiller fra de øvrige lejligheder, da disse har "split-level", som giver dig en dynamisk opdeling af de åbne rum. Fra stueetagens lejligheder er der terrasser ud mod både parken og gårdrummet, som indbyder til hyggelige stunder.

Usædvanlige og eksklusive lejligheder med én af Grønttorvets bedste udsigter.

Byhuslejligheder
Dit hjem er dit fristed

Udefra er lejlighederne mod vest forklædt som klassiske byhuse i fire etager, der ligger ud mod det hyggelige stræde Kongeæblevej. Indvendigt er "byhusene" opdelt i 2-4-værelses lejligheder med vestvendte altaner.

Fra lejlighedens altan kan du nyde de rolige omgivelser og den smukke aftensol. Ønsker du flere udearealer og mere luft, hører der en stor privat tagterrasse til de øverste lejligheder med direkte adgang via lejligheden. Herfra er der en fantastisk udsigt ud over gårdrummet.

Byhuslejligheden indrettes med entré, badeværelse, værelser samt et gennemlyst opholdsrum, der er velindrettet med køkkenet som lejlighedens hjerte.

Få stemningen fra byen i rolige omgivelser.

Solsidens lejligheder
En personlig oase i København

Solsidens lejligheder er designet til dig, der drømmer om funktionelle og tidsløse løsninger. Og dig, som gerne vil bo i én af Københavns mest eftertragtede grønne bydele. Her bliver du en del af et levende fællesskab, hvor der er plads til sammenhold og nærvær.

Solsidens lejligheder har alle en dejlig altan. De fleste altaner vender mod syd ud mod Astrantia Hus' grønne gårdrum, mens enkelte altaner vender mod nord og den hyggelige Ingrid Marievej. Alle lejligheder i stueetagen har udgang til privat terrasse hævet over gadeniveau.

Lejlighederne er stilfuldt indrettet med rene linjer, moderne funktionalitet og kvalitetsmaterialer. Mod Ingrid Marievej er der lydskærme for vinduerne på 4. - 6. etage, som skærmer for togstøjen. Lejlighederne i stuen er herudover opført med "split-level", der skaber en dynamisk opdeling af lejligheden.

Nyd lyset og få din egen, private oase i Københavns grønneste bydel.


Rækkehuse
Få plads til det, der betyder noget

Fuglesang fra oven. Legende børn og latter mellem bede og væksthuse. Tagterrasse midt i byen. Få drømmen om et moderne og funktionelt rækkehus i København opfyldt i Astrantia Hus.

På toppen af rækkehuset skaber den private tagterrasse et stort, ekstra rum, hvor udsigten over det smukke gårdrum næsten ikke kan blive bedre. Og hvor det emmer af fred og ro.

De 12 rækkehuse på Astrantia Hus' østlige side er indrettet med 4-5 værelser fordelt på tre etager. Rækkehusene har direkte adgang fra det hyggelige stræde Brøndæblevej via den private forhave. Bevæger du dig ned ad strædet, vil du bemærke, hvordan der skabes et levende udtryk på facaden gennem forskydninger og detaljer, der danner en naturlig opdeling af husene.

I stueetagen finder du husets gæstetoilet og primære opholdsarealer med et stort åbent køkken og rum til at samles. Herfra er der udgang til den rummelig baghave med aftensol og direkte adgang til gårdmiljøet med legeplads og grønne områder.

Værelser og badeværelse er samlet på de øverste etager, og det er herfra, du kommer op til den skønne private tagterrasse. Rækkehusenes veldisponerede planløsning og design i rene linjer gør dem nemme at indrette og passe til netop din stil.

Mærk komforten og få plads til velvære i hverdagen.

Kongeæblevej 9, st. tv.
2500 Valby

Åbent hus

 • Søndag d. 15. dec. 12:30 - 13:30
Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 108 m²
Kontant 3.695.000
Ejerudgift pr.md. 4.561
Se prisportalen Tjek Boliglån
Sagsnummer 069AST-0033
Byggeår 2019
Energimærke A2020
Rum 4
Boligareal 108 m²
Liggetid 185
Standard finansiering
Udbetaling 185.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.056 / 13.282

Boligen ligger i Valby Søndre. I dette nabolag finder du blandt andet 14 vuggestuer og 553 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

København Kommune i tal

 • Indbyggere
  611.822
 • Skoler
  123
 • Borgmester
  Frank Jensen
 • Solskinstimer
  1.793 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  23,8%
 • Kirkeskat
  0,8%
 • Børnehaver
  430

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Kim Fischer

Kim Fischer
Indehaver
Telefon: 36 46 14 44

danbolig Valby/København SV - Holm & Hauberg
Valby Langgade 114
2500 Valby

Få besked om lignende boliger

Opret dit boligønske her

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.