Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

Paradisæblevej 24, st. tv.
2500 Valby

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 99 m²
Kontant 3.412.000
Ejerudgift pr.md. 4.309
Se prisportalen Tjek Boliglån

Eksklusive parklejligheder - Udsigten taler for sig selv

***ÅBENT HUS***
Showroom på Torveporten 17 (bunden Iris Hus Tårnet), 2500 Valby
Søndag kl. 12.30-13-30

Eksklusive parklejligheder - Udsigten taler for sig selv
I første parket til parken med højt til loftet og masser af lys får du med Astrantia Hus' parklejligheder ét af de mest eksklusive hjem i Københavns grønneste bydel.

Fra de smukke, rummelige sydvendte altaner får du udsigt til Grønttorvsparkens unikke farvespil og mærker energien fra livet langs promenaden. Altanerne er indrettet med delvist glasparti, som sikrer, at du får udsigten med ind i lejligheden, mens de tildækkede hjørner skærmer fra gaden og værner om privatlivet. Med en hjørnelejlighed, får du dobbeltaltan og udsigt til to verdenshjørner.

Selve lejligheden er stilfuldt indrettet med rene linjer, højt til loftet, moderne funktionalitet og kvalitetsmaterialer, som skaber optimale rammer og gør lejlighederne ideelle til enhver form for møblering. I lejlighedens hjerte - det store åbne køkken med spiseplads og stor opholdsstue - kan du nyde roen og udsigten fra de store vinduer, der lukker omgivelserne ind og giver de optimale lysforhold.

Stueetagens lejligheders planløsning adskiller fra de øvrige lejligheder, da disse har "split-level", som giver dig en dynamisk opdeling af de åbne rum. Fra stueetagens lejligheder er der terrasser ud mod både parken og gårdrummet, som indbyder til hyggelige stunder.

Nu udbydes denne pragtfulde 2-3 vær. stuelejlighed med fantastik udsigt ud mod Grønttorvsparkens urbane promenade. Lejligheden er i forskudt plan, har ekstra loftshøjde og byder på 2 terrasser. Boligen tilbyder blandt andet lækkert køkken alrum fra Svane i åben forbindelse med opholdsstue. Flot flisebadeværelse med sep. bruseniche og vaskefaciliteter. Ydermere er der 1-2 soveværelser - planløsningen er fleksibel, og sælges som udgangspunkt med 2 værelser, med mulighed for at etablere det 2. soveværelse (mod tillæg til købesummen)
Ejendommen (Astrantia Hus) tilbyder elevator, brugsret til kælderrum samt mulighed for leje / tilkøb af parkeringsplads i p-kælder.

Usædvanlige og eksklusive lejligheder med én af Grønttorvets bedste udsigter.

Boligen ligger i Valby Søndre. I dette nabolag finder du blandt andet 14 vuggestuer og 553 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

København Kommune i tal

 • Indbyggere
  611.822
 • Skoler
  123
 • Borgmester
  Frank Jensen
 • Solskinstimer
  1.793 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  23,8%
 • Kirkeskat
  0,8%
 • Børnehaver
  430

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Kim Fischer

Kim Fischer
Indehaver
Telefon: 36 46 14 44

danbolig Valby/København SV - Holm & Hauberg
Valby Langgade 114
2500 Valby

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.