0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • plantegning
 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Rubinolavej 47
2500 Valby

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 132 m²
Kontant 4.595.000
Ejerudgift pr.md. 5.727

I Geranium Rækkerne er der 4 forskellige typer rækkehuse. Dette rækkehus er type A
Boligen byder på 132 m² fordelt på 3 etager. Rækkehusenes planløsninger er udtænkt ud fra en zoneopdeling af hjemmet, hvor arealerne bliver mere private, jo længere op i husets tre planer du bevæger dig. Stueplan byder på rummelig entré med plads til garderobeskabe, et bryggers, toilet samt et fantastik stort køkkenalrum hvor køkkenet strækker sig langs den ene væg og afsluttes med en spisebordsbænk, lækkert og gennemtænkt, når der er mange gæster på besøg. 1. salen byder på stort og lyst opholdsrum, hvor der nemt er plads til tv-stuen samt en arbejdsplads eller hyggehjørne, der er desuden et soveværelse. 2. salen byder på et lækkert badeværelse samt 2 gode værelser - det ene med walk-in / depot
Fra stueplan er der naturligvis direkte udgang til både for- og baghave. Forhaverne vil byde på et lille skur til opbevaring samt plads til at hygge omkring et bord. Baghaven byder på mere plads til de hyggelige grillaftner m.m.

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Nogle af 3D-visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, findes i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.

Læs mere om Geranium Rækkerne på groenttorvet.dk


Blot et stenkast fra Københavns pulserende liv opføres den spirende bydel Grønttorvet. Området var i tidernes morgen centrum for den københavnske grønt-, frugt- og blomsterhandel, hvor tusindvis af besøgende fra hele Sjælland og dele af Sverige dagligt lagde vejen forbi for at gøre en god handel.
Over de næste fire år forvandles det historiske engros-grønttorv til en ny, levende bydel med 2.200 ejer-, andels- og lejeboliger. Her vil samspillet mellem moderne og klassisk arkitektur - og en 23.000 m2 stor park inspireret af New York - sikre bevarelsen af områdets historiske DNA, mens grønne bede samt spirende væksthuse, hyggelige gader og små byrum vil danne rammen om gode naboskaber, liv og moderne landsbystemning.
Geranium Rækkerne er for dig, som ikke vil undvære byens puls, men samtidig vil have fingrene i jorden, frisk luft og plads til leg og motion. Her får du en unik kombination af leg mellem husene, snak over hækken og kompromisløs bynær beliggenhed.
Alle 59 rækkehuse er udført med funktionelle planløsninger fordelt på 3 etager i størrelser fra 122-148 m². De er beliggende i Grønttorvets vestlige del - tæt på Grønttorvsparken samt offentlig transport. Grønttorvets park - en spiselig park omfatter ca. 23.000 m² svarende til mellem 3 og 4 fodboldbaner. Så stor bliver bydelens grønne hjerte, Grønttorvsparken, der forbinder
områdets unikke historie som samlingspunkt for den nye bydel. Grønttorvets kommende park får en helt central placering i bydelen på det areal, hvor de gamle torvehaller tidligere samlede handlende. Når Grønttorvsparken står færdig i 2021, vil det forsat være et samlingssted med plads til fællesskab, afslapning og aktiviteter.
Grønne elementer er med til at skabe en stærk identitet og sammenhæng mellem bygningerne på Grønttorvet. Geranium Rækkerne har ligeledes stor fokus på det grønne, og alle husene har udearealer på forsiden og bagsiden af huset, hvor der er plads og rum til, at man kan sidde i solen. I forhaven er der til alle rækkehuse et skur med plads til ekstra opbevaring af cykler og redskaber. Gennem bebyggelsen går "kyssestien", det fine grønne stiforløb i organisk form med høje træer mellem gavlene.
Geranium Rækkernes facader er muret op i helt særlige sortbrændte tegl i rødler fra Egernsund Tegl. Facaden er en nyskabende fortolkning af en klassisk muret facade med detaljering omkring vinduerne. Facaden er således opdelt i felter, som skifter mellem blank mur og refend-murværk. Det arkitektoniske spil i facaden er yderligere fremhævet ved forskudte vinduer og smukke karnapper. Rækkehusenes planløsninger er udtænkt ud fra en zoneopdeling af hjemmet, hvor arealerne bliver mere private, jo længere op i husets tre planer du bevæger dig. Stueetagen fungerer som et levende samlingspunkt for hele familien med et stort gennemlyst køkken-alrum.

Rubinolavej 47
2500 Valby

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 132 m²
Kontant 4.595.000
Ejerudgift pr.md. 5.727
Sagsnummer 069GR-P0059
Byggeår 2017
Energimærke A
Rum 5
Plan 3
Boligareal 132 m²
Liggetid 309
Standard finansiering
Udbetaling 230.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.464 / 17.384

Boligen ligger i Valby Søndre. I dette nabolag finder du blandt andet 14 vuggestuer, 553 virksomheder og en masse lokale, der går op i nyheder fra Danmark og holder af at dyrke sport eller motion.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

København Kommune i tal

 • Indbyggere
  611.822
 • Skoler
  123
 • Borgmester
  Frank Jensen
 • Solskinstimer
  1.793 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  23,8%
 • Kirkeskat
  0,8%
 • Børnehaver
  430

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Kim Fischer

Kim Fischer
Indehaver
Telefon: 36 46 14 44

danbolig Valby/København SV - Holm & Hauberg
Valby Langgade 114
2500 Valby

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig