Mørkhøjvej 2, 3. tv.
2700 Brønshøj

  • Købspris 1.638.665 kr.
  • Teknisk Pris 1.746.455 kr.
  • Ydelse 2.982 kr. mdr.
  • Boligareal 72 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Andelsbolig

Mørkhøjvej 2, 3. tv.
2700 Brønshøj

  • 1.638.665 kr. 72 m² 3 rum

STOR OG BILLIG ANDEL MED LAV BOLIGYDELSE

Velkommen til Mørkhøjvej 2, 3. tv. Her har danbolig Brønshøj fornøjelsen af at sælge denne indflytningsklare og udsigtsrige andelslejlighed. Lejligheden har to altaner, en nyanlagt og skøn gård, mulighed for egen parkeringsplads og så er den lige til at flytte ind i. Lyder det som noget for dig? Så glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor.  
 
INDRETNING: Man bliver velmødt af en entré med plads til sko og overtøj. Her er ydermere et skab der kan lukkes til støvsuger og vinterjakker. Herfra er det adgang til et nyere køkken fra Aubo, et badeværelse med separat brus, de to værelser og opholdsstuen. Stuen er dejlig rummelig. Her har man en altan mod syd og et stort vinduesparti, som bringer masser af lys indenfor. Opholdsstuen er nem at indrette og der er plads til stort spisebord og sofaarrangement. Der er i dag to værelser, et stort med altan og et mindre. I dag bliver det mindre værelse brugt som børne- og legeværelse, og det store som voksenafdeling med dobbeltseng og stort skab. Stilen på lejligheden er lys, moderne og i rigtig god stand. Så ønsker man en lejlighed der er indflytningsklar, lys og med gode kvadratmeter, så er det nu du skal slå til.  
 
EJENDOM: A/B Husum Møllekro er stiftet d. 23-07-1990. Her er tale om en virkelig sund og veldrevet andelsforening med en meget lav gældsfaktor Så ønsker man at flytte ind i en andelsforening, som går med livrem og seler, så bliver det ikke bedre end A/B Husum Møllekro. Bygningen er opført i 1954 med murstensfacade og tegltag. Består af Frederikssundsvej 350-354 og Mørkhøjvej 2-6. Man har brugsret til loftrum. Cykelkælder. Skur til cykler. Vaskeri. Gårdmiljø. Husdyr er ikke tilladt. Pæn energimærke: D.    
 
OMRÅDE: Ejendommen er beliggende i et mindre villaområde og ikke mindst tæt på de store grønne arealer. Få minutters gang fra lejligheden, kommer man til de smukke grønne omgivelser ved Vestvolden, Fæstningskanalen og Kagsmosen. I nærområdet er der flere indkøbs- og spisemuligheder, og nu også inden for 5 min. adgang til det nye storcenter BIG SHOPPING. Ydermere er du på denne beliggenhed meget tæt på offentlig transport med bus og S-tog fra Husum St. og Husum Torv.  
 
SKOLEDISTRIKT: Korsager Skole fik ny ledelse i 2014, og gennemgik derved en gennemgribende kulturforandring, hvor alle lærere nu arbejder i teams, der socialt og fagligt understøtter og videreudvikler den enkelte elevs færdigheder inden for læsning, matematik, It og motivation i forhold til dét at lære og gå i skole. Få fuld skolebeskrivelse udleveret af mægler eller download under ''Få salgsopstilling m.m.''.
Boligfakta
Type Andelsbolig
Energimærke D
Byggeår 1954
Etage 3.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 72 m²
Erhverv 1283 m²
Erhverv 1.283 m²
Økonomi
Købspris 1.638.665 kr.
Teknisk Pris 1.746.455 kr.
Ydelse 2.982 kr. mdr.
Finansiering
Teknisk Pris 1.746.455 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Husumvold

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husumvold
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.