Hf. Brønshøjholm 80
2700 Brønshøj

  • 3.245.000 kr. 50 m² 3 rum
  • Kontantpris 3.245.000 kr.
  • Ejerudgift 950 kr.
  • Boligareal 50 m²
  • Grundareal 362 m²
  • Rum 3

CHARMERENDE HAVEFORENINGSHUS TÆT PÅ UTTERSLEV- OG KIRKEMOSEN.

Velkommen til Haveforeningen Brønshøjholm 80.
danbolig Brønshøj har fornøjelsen af at udbyde denne charmerende perle i den rolige haveforening med direkte udgang til Utterslev mose. Her kan man finde luft, himmel, vand og fred få kilometer fra Rådhuspladsen. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.
 
Huset finder man nede af små stier midt inde i haveforeningen. Gemt bag en tæt grøn hæk ligger det smukke og næsten eventyrlige røde træhus med hvide, sprossede ruder og et sort tag. Den idylliske og sydvendte have er velanlagt med mange fine, små, hyggelige kroge og gamle æbletræer. Huset har en stor ny træterrasse, hvor der er sol hele dagen. Ligesom at man kan nyde solen i det tidlige forår eller sene efterår i det store drivhus. Indenfor bliver man forført af et stort, lyst og stemningsfyldt køkken-alrum med indbygget slagbænk i karnappen. Her er loft-til-kip, fritliggende spær og et væld af vinduer, hvor det naturlige lys kan komme ind, og man har kig til den skønne have. Det nye moderne snedkerkøkken passer perfekt til husets stil. Det er i træ med en flot linoleumsbordplade og opvaskemaskine, ovn, vask, køle/fryseskab, emhætte og kogeplade. Badeværelset er lyst og moderne med indlagt gulvvarme. Det har en god størrelse med vaskemaskine, toilet, bademøbel med opbevaringsplads, vindue og separat brus. Huset har to værelser, som samtidig udgør det oprindelige kolonihavehus fra 1935. Den resterende del og hovedparten af huset er opført siden 2011.
Det ene værelse har indbygget seng med opbevaring og udgang til haven. Der er samtidig et nyetableret ovenlysvindue, som giver mulighed for at se på stjerner fra sengen om natten. Det andet værelse har god plads til seng, skab og skrivebord.
 
Huset er gennemført hyggeligt, charmerende og et sted, hvor der føles højt til himlen, og man kan puste ud fra hverdagens stress og jag. Hvor man  samtidig er i kort afstand fra byens restauranter og cafeer. Beboerne i Hf. Brønshøjholm er en harmonisk blanding af unge og gamle. Og hvis man har børn, kan de trygt slippes fri til sjov og leg med de mange andre børn på foreningens legeplads.
 
Hvis du vil læse mere om Hf. Brønshøjholm har de en hjemmeside: https://broenshoejholm.dk/.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1935
Ombygget 2011
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 50 m²
Drivhus 20 m²
Grundareal 362 m²
Økonomi
Kontantpris 3.245.000 kr.
Ejerudgift 950 kr.
Finansiering
Udbetaling 165.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 16.758 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.611 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Brønshøj

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brønshøj
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.