Brønshøjvej 11, st.. tv.
2700 Brønshøj

  • 5.195.000 kr.148 m²6 rum
  • Kontantpris 5.195.000 kr.
  • Ejerudgift 8.081 kr.
  • Boligareal 148 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

SJÆLDENT UDBUDT EJERLEJLIGHED, BELIGGENDE VED GADEKÆRET OG BRØNSHØJ TORV.

Velkommen til Brønshøjvej 11, st. tv.
Her udbydes en rummelig ejerlejlighed til salg, der byder på hele 148 kvadratmeter bolig og 23 kvadratmeter kælder, der står klar til indflytning. Lejligheden består af tre tidligere boliger, der i dag er slået sammen til én stor ejerlejlighed. Her er mulighederne mange og egner sig helt perfekt til den store børnefamilie. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.    
 
INDRETNING: Indbydende entré med fordelingsgang til den store ejerlejlighed, der mest af alt minder om et stort etplanshus, placeret midt i en charmerende beboelsesejendom. Her byder planløsningen på hele fire soveværelser, et kontor, dagligstue og et stort køkkenalrum med spiseplads. Derudover er der adgang til et badeværelse med toilet og badekar, samt et ekstra toilet. Fra lejligheden er er direkte nedgang til egen kælder, der byder på et vaskerum, værksted og et disponibelt rum. Bedre planløsning finder man ikke! Hvis lejligheden på sigt bliver for stor, kan den opdeles igen, se alternativ planløsning hos ejendomsmægler. Til lejligheden medfølger tre kælderrum.    
 
EJENDOMMEN: Lejligheden hører til en særdeles velfungerende ejerforening og beliggende i en eftertragtet ejendom, der med sin charme, stand, udendørsarealer og beliggenhed ikke kan fås meget bedre i Brønshøj. Ejendommen er løbende rigtig flot vedligeholdt, senest med nyt tegltag og nye lydisolerende termovinduer. Til ejendommen er der både et fint gårdmiljø og en hyggelig solrig have med bænke, borde, parasoller og mulighed for grill. Her er brugsret til eget kælderrum, fællesvaskeri, tørrerum og cykelkældre. Husdyr og udlejning er tilladt i foreningen.    
 
OMRÅDE: Beliggende helt centralt i det gamle Brønshøj. Lige bag ved ligger også Brønshøj Torv, hvor der er kort afstand til alle tænkelige indkøbsmuligheder, caféer og specialbutikker, men ikke mindst med mange forbindelser via offentlig transport uanset om du skal ind eller ud af byen. Samtidig når du til City, Nørrebro, Nordvest, Frederiksberg og resten af København på meget kort tid på cykel. Metroen kan nås fra Vanløse eller Flintholm station. Få meter fra lejligheden ligger den populære Bistro og Gadekæret. En af Brønshøjs absolut bedste beliggenheder!  
 
SKOLEDISTRIKT: Brønshøj Skole.  
 
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 3889 1444
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1932
Etage st.
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 148 m²
Kælder 23 m²
Faciliteter
  • Husdyr
Økonomi
Kontantpris 5.195.000 kr.
Ejerudgift 8.081 kr.
Finansiering
Udbetaling 260.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 25.432 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 20.889 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Brønshøj

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brønshøj
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende lejlighed i nærheden til 4.400.000-6.000.000 kr. på omkring 148 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 22.maj kl. 14:00
Lejlighed

Tagensvej 77, 5. tv., 2200 København N

5.995.000 kr. 131 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.