Førslevvej 8, 1.
2700 Brønshøj

  • 4.495.000 kr. 126 m² 5 rum
  • Kontantpris 4.495.000 kr.
  • Ejerudgift 3.167 kr.
  • Boligareal 126 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

SJÆLDENT UDBUDT VILLALEJLIGHED I TO PLAN OG EGEN HAVE.

Velkommen til Førslevvej 8 i Brønshøj.
Her udbydes en charmerende villalejlighed i to plan, der fordeler sig på første- og anden sal. Til boligen medfølger eget havestykke og to kælderrum. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.
 
INDRETNING: Fra den fælles trappeopgang træder vi ind i lejligheden på første sal. Her byder planløsningen på en klassisk fordelingsgang, samt yderligere trappeforbindelse til andel sal. På førstesalen byder indretningen på en stor og lys dagligstue, med flotte plankegulve og brændeovn. Herfra er der udsigt over det københavnske villakvarter, hvorfra eftermiddags- og aftensolen kan nydes. Fra stuen er der videre adgang via de franske døre, til et soveværelse eller spisestue. Endvidere adgang til et stort samtalekøkken med spiseplads. Køkkenet er opført i klassiske træelementer med stålgreb og tilhørende hårde hvidevarer. Til sidst byder planløsningen på et gæstetoilet og vask i hvid sanitet. 2. sal: her er adgang til et stort værelse eller stue, med nyere kviste og flotte plankegulve. Her er også udnyttet god skabsplads i de gamle skunke. Videre adgang til endnu et fint soveværelse, der ligger mod øst og byder på morgensol. På denne etage er der også toilet og et badeværelse med separat brus og Velux vindue. Super disponeret bolig, der egner sig perfekt, til selv den pladskrævende børnefamilie.  
 
EJENDOM: Rød murstensejendom fra 1940, der er opdelt i to villalejligheder. Fordelingstallet er 60/100 for den udbudte villalejlighed på 1. og 2. sal. Her er i alt 126 kvadratmeter bolig, der opvarmes med fjernvarme. Til lejligheden tilhører der eget havestykke, der ligger til højre for ejendommen. I kælderen er der brugsret til to kælderrum og fællesvaskeri. Her er ydermere adgang til Fibernet fra TDC. Husdyr er tilladt.  
 
OMRÅDE: Ejendommen ligger i et hyggeligt villakvarter, med små grønne oaser og mange tilflyttende børnefamilier. Der er ikke langt til Frederikssundsvej hvor indkøb, fitness og transport nås. I nærområdet findes flere vuggestuer og børnehaver og den lokale skole nås inden for 10 minutter på cykel. Mulighed for hyggelige ture til Utterslev Mose og Vestvolden, som nås inden for få min. København nås hurtigt med bus, S-tog, metro (Vanløse) eller en rask cykeltur. Store indkøb kan klares i det store nye indkøbscenter Big, som ligger i udkanten af Brønshøj. Her nås motorring 3 også, som hurtigt for dig mod nord eller syd.      
 
SKOLEDISTRIKT: Husum Skole. I indskolingen har vi 2-voksen ordning i 15 lektioner om ugen. Det betyder, at der både er en lærer og en skolepædagog i klassen. Skolepædagogen er både i skoledelen og i KKFO om eftermiddagen og er sammen med børnene fra de begynder i KKFO d. 1.maj i 0.kl. til de overgår til klub i maj i 3. klasse. Vi har særligt fokus på overgange i børnenes liv og i børnenes dag i det hele taget. Det er vigtigt, at børnene er trygge i deres hverdag og at de oplever en sammenhæng i deres dag – fra de møder om morgenen og til de hentes om eftermiddagen. I udskolingen har vi mange initiativer, der skal hjælpe eleverne træffe gode beslutninger i forbindelse med valg af ungdomsuddannelse. Særlige talentforløb, strukturerede feedbacksamtaler flere gange årligt med eleverne fra 6. klasse for blot at nævne nogle få. Styrket udskoling på Husum Skole 2020/2021 | husumskole (aula.dk) Skolens medarbejdere sætter en ære i at lave en undervisningsramme, der sikrer, at alle vores elever udnytter deres potentialer og bliver parate til næste skridt i livet, når de forlader Husum Skole. Skolen er flittige brugere af Åben Skoletilbud, hvor elever for undervisning uden for klasseværelsets rammer. Vi har et samarbejde med Det Kongelige Teater og vores elever lærer om de klassiske kunstarter og danser ballet i 4 klasse og synger opera i 5. klasse. Husum Skole er Rettighedsskole under UNICEF, hvor der sættes fokus på børns rettigheder i Danmark og ude i verden. Husum Skole er Københavns Kommunes første affaldsfrie skole og har generel opmærksomhed på miljø og bæredygtighed. Når man bor i skoledistriktet, er man garanteret en plads på skolen!      
 
Ring og bestil en fremvisning i dag på tlf. 3889 1444
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke E
Byggeår 1940
Etage 1.
Rum 5
Bad 1
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 126 m²
Kælder 70 m²
Grundareal 372 m²
Økonomi
Kontantpris 4.495.000 kr.
Ejerudgift 3.167 kr.
Finansiering
Udbetaling 225.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 22.976 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 18.694 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Husum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husum
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

2 lignende villalejligheder i nærheden til 3.800.000-5.200.000 kr. på omkring 126 m2

Se lignende boliger
Sjældendt udbudt bolig i fantastisk ejendom
Åbent hus 11.aug kl. 12:00, kræver tilmelding
Villalejlighed

Tårnvej 438B, 2610 Rødovre

3.995.000 kr. 137 m² 4 rum
Villalejlighed

Gammelmosevej 327B, 1., 2880 Bagsværd

4.395.000 kr. 130 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.