Valløvej 29, 1.
2700 Brønshøj

  • 4.600.000 kr. 72 m² 4 rum
  • Kontantpris 4.600.000 kr.
  • Ejerudgift 3.419 kr.
  • Boligareal 72 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

VILLALEJLIGHED I FLERE PLAN OG MED EGEN HAVE!

Velkommen til Valløvej 29, 1. sal.
Her udbydes en indflytningsklar og yderst charmerende villalejlighed til salg i flere plan. Derudover er der egen indgang og eget privat havestykke tilhørende boligen. Beliggenheden er yderst attraktivt, og det er muligvis det mest stille villakvarter i hele København. Her er vi tæt på det karismatiske vandtårn og Brønshøj Skole.  Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.
 
Adressen er Valløvej 29 og her kan I nu blive de nye indehavere af villalejligheden på 1. sal og 2. sal. De mange vinduespartier sikrer både et godt lysindfald og en flot udsigt over nabolagets tage og trækroner - som et ekstra plus ligger denne lejlighed øverst i bygningen, og der er derfor ingen larmende overboer, kun en sød underbo.
Lejligheden tilgås via egen opgang, hvorfra hoveddøren åbner op til de 72 kvm. med skrå charmerende vægge og et gulvareal på 94 kvm. Planløsningen viser sig med to stuer en suite, der er ideelle som spise- og dagligstue, og der er herfra udgang til den store, sydvendte altan på 9 kvm, der praktisk talt udgør et ekstra opholdsrum i sommermånederne. Ved siden af stuerne ligger køkkenalrummet og planløsningen afrundes med to soveværelser, et rummeligt badeværelse samt et godt stort disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder. Lejligheden har en stor hems/disponibelt rum med skrå vægge, ståhøjde, brede fyrretræsplanker og en lem man kan lukke, så man er afskærmet fra resten af huset. Villaen har to egne kælderrum samt egen vaskemaskine i fællesvaskerum. Som prikken over i’et får I glæde af jeres egen grønne have, hvor I kan få græs under tæerne, og hvor familiens yngste medlemmer kan løbe og lege, samt en fælles gård til cykler og en lille fælleshave med æbletræer.
 
Ejendommen er opført i 1932 i røde mursten og tegl, og er i dag opdelt i to villalejligheder med fordelingstallet 50/50. Ejendommen er nænsomt vedligeholdt med bl.a. hulmursisolering, delvist nye fuger og højtvandslukke. Varmekilden er fjernvarme og huset har en fin Energimærkning D. Der er installeret Fibernet fra TDC.  
 
Villalejligheden ligger i et eftertragtet nabolag i Brønshøj og med Vanløse lige ved siden af. Her bosætter I jer tæt på flere gode skoler og fritidstilbud, og der er heller ikke langt til den dejlige natur omkring Kirkemosen og Utterslev Mose, når I har brug for et afbræk i hverdagen. Fra denne adresse er der kun 7 minutter på cykel til Vanløse Station, hvor I er forbundet med både S-tog og metro, samt 2 min. til Brønshøj Torv. Kronen på værket er uden tvivl det faktum, at I kan cykle til Rådhuspladsen og resten af København K på blot 25 minutter.
 
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 3889 1444
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke D
Byggeår 1932
Etage 1.
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 3
Boligareal 72 m²
Kælder 78 m²
Grundareal 620 m²
Økonomi
Kontantpris 4.600.000 kr.
Ejerudgift 3.419 kr.
Finansiering
Udbetaling 230.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 24.135 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 19.638 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Brønshøj

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brønshøj
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villalejlighed i nærheden til 3.900.000-5.300.000 kr. på omkring 72 m2

Se lignende boliger
Villalejlighed

Hjortholms Allé 29, 1., 2400 København NV

4.595.000 kr. 80 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.