Jyllingevej 100
2720 Vanløse

  • 2.745.000 kr.66 m²3 rum
  • Kontantpris 2.745.000 kr.
  • Ejerudgift 3.788 kr.
  • Boligareal 66 m²
  • Grundareal 308 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

EN HELT UNIK MULIGHED


Velkommen til Jyllingevej 100. Her får du nu en helt unik mulighed, nemlig, at købe et hus til en lejlighedspris. Jyllingevej 100 giver dig mulighed for, at få dit helt eget lille hus med græsplæne og privatliv – uden at sidde for stramt i det økonomisk. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.
 
INDRETNING: Du bliver velmødt af en entré med plads til sko og overtøj. Entreen fordeler sig ud til badeværelset, soveværelse, køkken og opholdsstuen. Badeværelset er yderst rummeligt og her er plads til separat brus, bademøbel, vaskemaskine/tørretumbler, toilet og så er der stadig god gulvplads. Det ene soveværelse er af god størrelse med plads til seng og skab. Derudover et ekstra værelse, hvor der også er plads til seng. Køkkenet er en god størrelse med plads til hårde hvidevarer, skabs- og bordplads. Køkkenet ligger separat, men der er mulighed for at åbne op til stuen, hvis man er tilhænger af køkken-alrumsløsningen. Opholdsstuen er rummelig og her er plads til spisebord og sofaarrangement. Ud fra det ene soveværelse er der adgang til en udestue, som forlænger årstiden. Huset er i fin stand indvendigt, med pæne plankegulve og hvide vægge. Arealerne udendørs er ganske gode. Her har sælger fået sat støjhegn op, lavet ny indgangsbelægning, carport, sat nye vinduer ind hele vejen rundt og fældet en halv urskov for at få så meget græsplæne frem til bold og leg. Om sommeren kan man ligeledes nyde godt af de mange bærbuske og frugttræer i haven, hvor den tætte bevoksning op modskråningen giver en parklignende fornemmelse. Huset har et stort skur med støbt gulv, der kan indrettes som værksted eller benyttes til opbevaring og haveredskaber.
 
EJENDOMMEN: Huset er fra 1968 og oprindeligt et gammelt ledvogterhus. Huset måler i dag 66 m2, men virker større. Grunden er på 308 m2, så der er mulighed for at bygge til, hvis man ønsker. Sælger har nogle arkitekttegninger på hvordan dette kan gøres.OMRÅDE: Huset er beliggende i et hyggeligt og eftertragtet område i Vanløse med kun få minutters gang til Krogebjergparken, hvor årstiderne kan nydes, ligesom der er en flot cykeltur gennem parken til Damhussøen, Vestvolden og Kagsmosen. Området er meget børnevenligt med legeplads i parken og nærtliggende boldbaner.
 
Ring på 38 89 14 44 for at få en fremvisning allerede i dag
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1968
Rum 3
Plan 1
Boligareal 66 m²
Udestue 7 m²
Carport 12 m²
Udhus 21 m²
Grundareal 308 m²
Økonomi
Kontantpris 2.745.000 kr.
Ejerudgift 3.788 kr.
Finansiering
Udbetaling 140.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.480 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 11.072 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nøragerkvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nøragerkvarteret
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.