0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Stetteager del 19
4140 Borup

Type Helårsgrund / Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 845.000
Ejerudgift pr.md. 1.652
Sagsnummer 058KOG16124

Byg dit eget drømmehus i Møllebankerne Sidste ledige grund!

Har du et ønske om at bygge nyt hus - indrettet lige præcis som du gerne vil have det? Og leder du efter en beliggenhed, hvor der er højt til himlen og skøn natur i nærheden, rigtig gode muligheder for at dyrke mange forskellige sportsgrene og alligevel kun en god halv times kørsel fra København?

Så skal du overveje at bygge i det nye boligområde "Møllebankerne" i Borup - og her er frit valg af byggefirma, så du har masser af valgmuligheder.

Beliggenheden kan næsten ikke være bedre. Der er kun 5-10 minutters cykeltur til både indkøbsmuligheder, Borup Station (HT-station), flere forskellige daginstitutioner, privatskole og kommuneskole med sikker skolevej samt Borup Hallen med tilhørende fodboldbaner, træningscenter mv. Desuden er der kun 7 minutters kørsel til motorvejs til-/frakørsel mod København og Odense. Grundene er beliggende i den nyeste udstykning i Borup, der er en mindre stationsby, hvor der er rigtig god mulighed for at opbygge et godt netværk og nye venskaber for både store og små.

Du er også tæt på naturen - ikke mindst fordi parcelhusgrundene er beliggende i let kuperet terræn, omkranset af marker. Der er flere gode stisystemer i området og du er desuden i cykelafstand fra naturlegepladsen i Rye Skov samt Kimmerslev Sø. Endvidere er der kun en kort køretur til en hel del andre skove - bl.a. skoven ved Svenstrup Gods eller Køge Ås, hvor der er mulighed for at køre mountainbike, golfbanerne ved Harekær og Skjoldenæsholm og kun godt 5 minutters kørsel til det skønne område "Dyndet", der byder på både badesø og det hyggelige traktørsted "Malerklemmen" med de berømte æbleskiver - og velsagtens en af Danmarks ældste købmandshandler "Mosehuset". Er du mere til shopping og restauranter, er du kun 15 minutters kørsel fra den charmerende og stemningsfulde by Køge - ligesom både handelsbyerne Ringsted og Roskilde er beliggende inden for cirka 15-20 minutters kørsel.

I området er der en bebyggelsesprocent på 30% og det er tilladt at opføre parcelhuse med både ensidigt taghældning eller saddeltag med eller uden halvvalm. Maksimalhøjden på byggeriet må dog maksimalt være 7,5 meter og med en facadehøjde på maksimalt 4 meter og facaderne skal opføres som blank mur, pudset, filtset eller vandskuret og i farvetonerne rød, gul eller gråblå. Endvidere kan det oplyses, at byggeri som udgangspunkt skal opføres efter energiklasse 2015 eller bedre. For yderligere information om og uddybning af krav til fremtidigt byggeri henvises der til lokalplan 1011.

Her kan drømmene blive til virkelighed - ring til danbolig Køge tlf. 56662000 og hør mere!

Åbent hus

Stetteager del 19, 4140 Borup

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Stetteager del 19
4140 Borup

Type Helårsgrund / Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 845.000
Ejerudgift pr.md. 1.652
Sagsnummer 058KOG16124
Grund 692 m²
Liggetid 614
Standard finansiering
Udbetaling 45.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 4.468 / 3.555
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Fra Borup er der hurtig adgang til motorvejsnettet Helsingør-København-Odense og Helsingør-København-Rødby. Med de nye broforbindelser er der under 1 times transport til både Odense og Malmø. Fra Borup Station er der direkte forbindelse til hovedjernbanenettet øst-vest og nord-syd. Fra Borup tager det under 45 minutter, med tog til Københavns Hovedbanegård - og kun 52 minutters togtur, kan bringe dig til resten af Verden. Eller ihvertfald til Kastrup lufthavn. Der er tilsvarende god og hurtig adgang til skibstransport fra Køge havn, der har en god placering for skibstransport på Østersøen.

 • lokalområdet

  Der findes mange fritidsaktiviteter i Borup - bl.a. Borup idrætforening. Her er mulighed for at deltage i bl.a. badminton, gymnastik, svømning, tennis, håndbold og fodbold. Det er en meget aktiv forening i form af, at der til diverse højtider bliver arrengeret julefest, fastalav mv. Der afholdes desuden kulturnat i Borup hvert år sidst i august måned.  Her er Hovedgaden fuld af mennesker og boder, hvor man fx. kan købe lidt godt til ganen ;) Man kan naturligvis også altid møde os til kulturnatten og tage en boligsnak. Der er ligeledes mulighed for, at tage en tur i biografen - Borup har nemlig sin egen biograf - Borup Kino. Det store fredede område ved Regnemark Mose og Dyndet er naturområder med en særlig landskabelig skønhed. Regnemark Mose og Dyndet er især et yndet udflugtsmål for folk fra hele Midtsjælland. Her er der turiststier (Køge Ås-stien, der løber fra Dyndet i vest til Køge i øst) samt mulighed for et frisk søbad. Man kan også aflægge et besøg i det gamle Tehus, eller besøge traktørstedet Malerklemmen, der serverer Danmarks - vel nok - bedste æbleskiver... Borup har 2 gode skoler. Borup privatskole (www.borupprivatskole.dk) og Borup skole (www.borupskole.dk)  

 • lokalområdet

  I Borup findes der mange gode indkøbsmuligheder. Der findes 4 store supermarkeder - Netto, Fakta, Aldi og Spar! Her findes også en række gode udvalgsforretninger - isenkræmmer, legetøj, boghandel, optikker, radioforretning, guldsmed, cykelforretning, tøjbutikker og flere "beauty" forretninger mv.  Foruden dette, så er der tre pizzariarer, hvoraf det ene serverer god italiensk pizza bagt i stenovn.   Kom til Borup for at opleve hele herligheden!

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Søren Lauritsen

Søren Lauritsen
Ejendomsmægler MDE, Indehaver
Telefon: 56 66 20 00

danbolig Køge
Strandvejen 1
4600 Køge

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig