Møllebankerne del 9, 4140 Borup - Villa på 151 kvm - Sagsnr. 058KOG19256

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Møllebankerne del 9
4140 Borup

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 151 m²
Kontant 3.300.000
Ejerudgift pr.md. 4.999
Se prisportalen Tjek Boliglån

Leder du efter et sprit nyt, lækkert og energivenligt hus?

Ønsker du at bygge nyt hus, så er det nu muligt at købe et lækkert vinkelhus fra Milton Huse på 151 m² med integreret carport og udhus beliggende i den nye udstykning på Møllebankerne i Borup.

Hvis du synes at hele processen omkring nybyggeri kan være lidt uoverskueligt, så har vi med denne dejlige og energioptimale villa, tænkt rigtig mange af tankerne for dig allerede. Boligen opføres i gode materiale i en god håndværksmæssig kvalitet og så er der bl.a. gulvvarme overalt, loft til kip med akustiklofter i køkken/alrum, væghængte toiletter og murede gavle - men du kan selvfølgelig stadig ændre på boligen og lave tilvalg, så den bliver præcis som du ønsker. Det vil ske i nærmere samråd med Milton Huse, der også kan oplyse, hvad eventuelle ændringer betyder for den endelige købspris.

Villaen her kommer til at ligge i en udstykning der bliver rigtig flot og så er den beliggende i skøn natur og kun 5-10 minutters cykeltur til både indkøbsmuligheder, Borup Station (HT-station), flere forskellige daginstitutioner, privatskole og kommuneskole samt Borup hallen med tilhørende fodboldbaner, træningscenter mv. Desuden er der kun ca. 5 minutters kørsel til motorvejs til-/frakørsel mod København og Odense.

Borup by er omkranset af skøn natur - ikke mindst fordi udstykningen er beliggende i let kuperet terræn og tæt på ådalen med Kimmerslev Møllebæk, der er et beskyttet naturområde. Der er flere gode stisystemer i området og du er desuden i cykelafstand fra naturlegepladsen i Rye Skov samt Kimmerslev sø. Endvidere er der kun en kort køretur til en hel del andre skove - bl.a. skoven ved Svenstrup Gods, hvor der er mulighed for at køre mountainbike, golfbanerne ved Harekær og Skjoldenæsholm og kun godt 5 minutters kørsel til det skønne område "Dyndet", der byder på både badesø og det hyggelige traktørsted "Malerklemmen" med de berømte æbleskiver - og velsagtens en af Danmarks ældste købmandshandler "Mosehuset".

Er du mere til shopping og restauranter, er du kun 15 minutters kørsel fra den charmerende og stemningsfulde by Køge - ligesom både handelsbyerne Ringsted og Roskilde er beliggende inden for cirka 15-20 minutters kørsel.

Det er også muligt at få netop denne villa opført på en af de andre grunde som er til salg i Møllebankerne.
I praksis vil man som køber først vælge og købe den grund man ønsker og sideløbende hermed afholdes der møde med Milton Huse omkring udformningen af netop det hus, man som køber ønsker at få opført på grunden. Kontakt danbolig Køge Projektsalg tlf. 56662000 og hør mere!

Møllebankerne del 9
4140 Borup

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 151 m²
Kontant 3.300.000
Ejerudgift pr.md. 4.999
Se prisportalen Tjek Boliglån
Sagsnummer 058KOG19256
Byggeår 2020
Rum 5
Plan 1
Boligareal 151 m²
Carport 33 m²
Udhus 13 m²
Grund 915 m²
Liggetid 48
Standard finansiering
Udbetaling 165.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.917 / 11.535

Boligen ligger i Borup og omegn. I dette nabolag finder du blandt andet 4 børnehaver og 75 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Køge Kommune i tal

 • Indbyggere
  60.381
 • Skoler
  22
 • Borgmester
  Marie Stærke
 • Solskinstimer
  1.716 pr. år
 • Grundskyld
  21,038‰
 • Skatteprocent
  24,9%
 • Kirkeskat
  0,87%
 • Børnehaver
  42

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Katherina Cramon

Katherina Cramon
Ejendomsmægler MDE / Projektsalg
Telefon: 56 66 20 00

danbolig Køge
Strandvejen 1
4600 Køge

Få besked om lignende boliger

Opret dit boligønske her

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.