0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Vedskøllevej 42A
4600 Køge

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 1.300.000
Ejerudgift pr.md. 2.108
Sagsnummer 058KOG18406

På Vedskøllevej har man naturen lige for sine fødder - med åbne marker og en forrygende udsigt, så langt øjet rækker. På denne 1.722 kvadratmeter store grund er man indrammet af store buske og høje træer med buskede trækroner og vil opleve glæde ved forskellige arter, der perfekt balancerer farver og former.

Her kan man, betinget af diverse tilladelser, opføre lige præcis den bolig, man har drømt om. Præcis det antal værelser, familien har brug for og den indretning, der vil tilgodese familiens behov og vaner i hverdagen. Måske et stort køkken-alrum og stuer, der går ud i ét. Måske en helt unik, arkitektonisk løsning, hvor lyset og solen har frit lejde og strømmer ind fra flere sider. Her kan man skabe fantastiske rum og rekreative omgivelser - til hverdagens opgaver og oplevelser, og når familie og venner samles ved mærkedage og festlige lejligheder.

I alt kan man bygge hele 500 kvadratmeter i grundplan - med mulighed for at tilføre ekstra kvadratmeter både med kælder og/eller førstesal. Grunden er udstykket fra nr. 42, der oprindeligt er opført i 1920. Det er bestemt en bonus for haven. Her bygger man nemlig ikke bare nyt på en flad grund uden træer, men derimod er man allerede første år i huset omgivet af smukke, velvoksne træer og skønne buske. Kvarteret er i liebhaverklassen.
En unik vej med unikke, individuelle villaer, der hver især udmærker sig på helt særlig vis. Som ny i kvarteret kan man derfor glæde sig over, at man opfører en helt ny bolig med al den komfort og kvalitet, som det medfører, men at det stadig sker i et etableret kvarter. Det er der bestemt en stor charme ved. Naturen er fænomenal.

Alt ligger lige udenfor hoveddøren eller blot få kilometer herfra. To kilometer mod syd udfolder Grubberholm Skoven sig, perfekt til familieudflugter, mountainbike- eller løbeture. To kilometer mod øst kan man nyde de herlige park- og skovområder i og omkring Vallø Slot. Her venter skønne picnicture i det grønne, hvor børnene kan gå på opdagelse og klatre i træer. Blot fire-fem kilometer herfra er der let adgang til Køges sandstrand og smukke strandenge.

Når det gælder byliv, shopping, sport og svømmehal er man blot to kilometer fra Herfølge, der i øvrigt også har et dejligt bibliotek. Og vil man en større by med en langt større variation, når det gælder shopping, kultur og koncerter, sport, cafe- og restaurationsliv ligger Køge ca. seks kilometer væk. Her har man også en skøn marina, hvor der ikke er noget bedre end at gå en tur blandt alle sejlbåde og nyde en stille aftenstund. Velkommen til Vedskøllevej 42A

Vedskøllevej 42A
4600 Køge

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 1.300.000
Ejerudgift pr.md. 2.108
Sagsnummer 058KOG18406
Grund 1.722 m²
Liggetid 6
Standard finansiering
Udbetaling 65.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 6.747 / 5.436

Boligen ligger i Herfølge og Køge. I dette nabolag finder du blandt andet 6 børnehaver, 187 virksomheder og en masse lokale, der går op i pop- og rockmusik og holder af at bruge tid på havearbejde.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Køge Kommune i tal

 • Indbyggere
  60.381
 • Skoler
  22
 • Borgmester
  Marie Stærke
 • Solskinstimer
  1.716 pr. år
 • Grundskyld
  21,038‰
 • Skatteprocent
  24,9%
 • Kirkeskat
  0,87%
 • Børnehaver
  42

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Dorthe Thomsen

Dorthe Thomsen
Ejendomsmægler MDE
Telefon: 56662000

danbolig Køge
Strandvejen 1
4600 Køge

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig